• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.

Canım bebişin iyi olsun da alışveriş sonra da yapılır sıkma canını...

ben chicconun yenidoğan cam biberonundan aldım bi tanede emziğini aldımm
belkide hiç gerek kalmayacak ama bellide olmazz süt yetmez filan istiyorlarmış hastanedenn
bugün bi tanede emzik kutusu aldımm
bi takım daha aldım hastane çıkışı gibi alt üst şapka eldiveni filanda varr
onları yıkıcam sabunlu su ile kurutup kaldırırım dolaba toplamda 10 tane ilk 3 ayy giyebileceği kıyafeti oldu 6 tane çıtçıtlı uzun kollu atlet toplamda 10 tanede ayaklı tulum ve alt üst takımı varr
2 tanede 3-6 aylık tulum aldımm bi takımm şık dışarı giderken 3 aylık olduktan sonra giyebileceği takımı varr yelekli filan
bi tanede fenerbahçeli yelek ve body varr
1 yaşında filan giyeceği polarr eşofman takımı beyaz örme hırkası varr
bi tane minik ayakkabısı varr ilk aylar giymek için
alt açma setini aldımm
pamuklu yorganımız varr uyku seti elyaf diye bunu kulanıcamm
4 tane battaniyemiz varr 1 polarr kalın diğerleri penye bi tanede annem örüyoo
sonra annem ilk aylar giyeceği hırka yelek patik bere örüyo
bi tanede çıngırak aldıkk ehehe acele ettik ama oynasın diyee
şampuan pişik kremini aldımm bebe yağımız varr dalinin zaten ben kullanıyorumm
sabun küvet beşik arabası alıncak
çantasını hazırlıyorum karnım büyüdü yürümek değilde tuvalet olayı zorluyoo yürürken çok tuvaletim geliyoo bide bazen baskı uyguluyo zor oluyo yürümekk
son 2 ayy ne olur hiç düşünemiyorum bile
erken olsada hazırlıklarını bitirmeye çalışıyorumm
bugün emziğini biberonunu kaynar suda yıkayıp koayacağımmm hastane çıkışım 2 tane almıştım onları yıkadım hazırr onlarıda koyucam
pişik kremi yenidoğan ıslak mendili koyucam
anneannesi ögrüleri bitirsinn patikte koyarız çantaya üşümesin diyee

Son düzenleme:
Tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi ama şu penye battaniyelerden kaç tane aldınız?Lazım oluyo diyolar.bebek kusar kirleniyono sürekli diye.

Son düzenleme:
ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.

canım üzülme bebeğini inş. sağlıkla kucağına alırsın alışveriş illaki bi şekilde yapılır yeterki bebeğin sağlıklı olsun.

slm canım bende senin gibiyim kızıma hiçbişey almadım erken doğum riskim var yatıyorum hep 7 ay dolsun diye bekliyorum

belkide hiç gerek kalmayacak ama bellide olmazz süt yetmez filan istiyorlarmış hastanedenn
onları yıkıcam sabunlu su ile kurutup kaldırırım dolaba toplamda 10 tane ilk 3 ayy giyebileceği kıyafeti oldu 6 tane çıtçıtlı uzun kollu atlet toplamda 10 tanede ayaklı tulum ve alt üst takımı varr
2 tanede 3-6 aylık tulum aldımm bi takımm şık dışarı giderken 3 aylık olduktan sonra giyebileceği takımı varr yelekli filan
alt açma setini aldımm
çantasını hazırlıyorum karnım büyüdü yürümek değilde tuvalet olayı zorluyoo yürürken çok tuvaletim geliyoo bide bazen baskı uyguluyo zor oluyo yürümekk
bugün emziğini biberonunu kaynar suda yıkayıp koayacağımmm hastane çıkışım 2 tane almıştım onları yıkadım hazırr onlarıda koyucam

maşallah baya halletmiş alıcaklarını gerçi bende her gittiğim yerden bişeyler aldım daha korkuyorum almaya annem kızıyo daha alma yeter diye hastane çıkışı bile aldırmıcak nerdeyse :) onuda ablama gidince orda miniçoda beğenmiştim ordan alıcam artık ilk 3 ay kıyafet alımlarımız bitmiş olucak geri kalan eksikleri tamamlıcaz bakım eşyaları falan.

canım bebeğin sağlıklı olsun herşey alınır bir günlük iş sıkma canını...

Tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi ama şu penye battaniyelerden kaç tane aldınız?Lazım oluyo diyolar.bebek kusar kirleniyono sürekli diye.

canım şu seninde mavi olan ben beğenmiştim ya battaniye o var. birde hastane çıkışının içinden çıktı 2 birde annemin yaptığı el örgüsü battaniye var. toplamda 3 adet var bende. kalın polarlardan almadım yorganı var diye...

alt açma setini aldımm

Maşallah valla sen bitirmişsin alışverişi,ben de bikaç kıyafet aldım daha almasam mı diyodum senin yazdıklarını görünce baya eksiğim varmış daha onu anladım:))))

Gözün aydın canım sana da bebişe de maşallahh:nazar:Dikkat edince faydası olmuş demekki...

ay evet özgecim ya faydası olmuş valla hep sana imreniyodum kız 2 kiloyla devam ediyo ne güzel diye toplamda 5.5 ayda 7 kilo aldım doktor ii ii diyodu ama ben korkuyodum dahası var bunun diye şimdi 6.5 ay olduk hiç almamışım şükür bu ayda böle giderse yırttık demektir:))

Ben dün akşam battaniyeleri ve annemin diktiği alt açma bezleri var. onları attım makinaya yarım saatlik programa aldığım dalin deterjanı denedim. kızlar harika kokuyor. ev yeni bebek kokusu gibi oldu. aynı dalinin şampuanı kokusu var. ve tertemiz yapıyor. tavsiye ederim ama dalinin yumuşatıcısınıda alın almışken oda çok güzel...

Son düzenleme:

canım bebeğin sağlıklı olsun herşey alınır bir günlük iş sıkma canını...

canım şu seninde mavi olan ben beğenmiştim ya battaniye o var. birde hastane çıkışının içinden çıktı 2 birde annemin yaptığı el örgüsü battaniye var. toplamda 3 adet var bende. kalın polarlardan almadım yorganı var diye...

Benimde o battaniyenin dışında iki tane kalın battaniye bir de penye var hastane çıkışının içindeki hariç sağolsun kayınvalidem geçen hafta 3tane battaniye aldı.Birini de ben almıştım oldu 4,hastane çıkışıyla birlikte 5olcak ama penye ince battaniler lazım oluyo dedilerde merak ettim.

aman Allahım kızlar yaa 87 gün kalmış doğuma ne kadar çabuk geçiyo zaman yaaaa heyecanlandım şimdi minik kızımı kucağıma aldığımı hayal ediyorum da çok ağlarım ben yaaa :) zaten iyice sulugöz oldum

ay evet özgecim ya faydası olmuş valla hep sana imreniyodum kız 2 kiloyla devam ediyo ne güzel diye toplamda 5.5 ayda 7 kilo aldım doktor ii ii diyodu ama ben korkuyodum dahası var bunun diye şimdi 6.5 ay olduk hiç almamışım şükür bu ayda böle giderse yırttık demektir:))

Sen böyle dikkat etmeye devam edersen çok almazsın canım merak etme:))))

son zamanlarda çok sırtım agrıyordu, hamile korsesi aldım bugün onu taktım ilk defa iyi geldi, hem alttan hem üstten destekliyor.
$curad.webp

özgecim bide battaniye sormuşsun ben iki tane penye aldım iki tane de hastane çıkışından çıktı günlük kullanmaya onlar yeter diyo annem kusması terlemesi salyası falan cabun kirlenir elinin altında bi kac tane olsun demişti aldık biz de hatta bi tanesi böle tulum gibi bebeği içine yerleştürüp cıtcıtları kapatıyosun kafasının üstünde de iki tavsan kulagı var cok sevimli bulursan al sende şirin duruyo şimdi bi tane kalın polar alıcam bi tane süslü püslü anneannesi örüyo yeter herhalde 7...

özgecim bide battaniye sormuşsun ben iki tane penye aldım iki tane de hastane çıkışından çıktı günlük kullanmaya onlar yeter diyo annem kusması terlemesi salyası falan cabun kirlenir elinin altında bi kac tane olsun demişti aldık biz de hatta bi tanesi böle tulum gibi bebeği içine yerleştürüp cıtcıtları kapatıyosun kafasının üstünde de iki tavsan kulagı var cok sevimli bulursan al sende şirin duruyo şimdi bi tane kalın polar alıcam bi tane süslü püslü anneannesi örüyo yeter herhalde 7...

Sağol canım ben de çok mu olur diyodum ama teyzemde dedi kirleniyo al bi kaçtane olsun dedi.Ben de bakıyım yine bir iki tane daha o zaman.O dediğinden gördüm bugün çok şirindi bayıldım,tekrar gittiğimde alırım bende.7 tane yeter tabi canım:)

Son düzenleme:
Back
X