2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy ne güzel alıyorsunuz yeni yeni şeyler. benim ööle şansım yok . sadece garibim oğluma limangoda hastane çıkışı siparişi vermiştim o geldi bugün. bir de mothercare den 3 lü body aldım. garibim hep abisinin artıklarıyla idare etcek...

Dediğiniz gibi hiç kolay değil biz açıkçası bu kadar masraf olacağını aklımızın ucundan geçirmiyorduk :9:Ama Işıl'ın da dediği gibi Rabbim aratmadı yapılan masraf bebek tedavisi için de gidebilirdi belki çok daha fazlası,bizim bebiş 6 ay sonra oldu ,sanki olaymacakmış gibi telaş yapmıştım çünkü ben 10 yıl sonra olmuşum :17:Allah olmayan herkese nasip etsin biz de sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alalım :nazar::nazar::nazar:

:70: güneş sen hangi migrosa gittin bakim dün bende gidicem ...

aralık annelerine baktımda, ne kadar heyecanlılar.. doğum yapanlar, yapacak olanlar.. şafak sayanları görseniz 7 gün, 4 gün, 5 gün...
Darısı bizlere olsun inşallah

Dediğiniz gibi hiç kolay değil biz açıkçası bu kadar masraf olacağını aklımızın ucundan geçirmiyorduk :9:Ama Işıl'ın da dediği gibi Rabbim aratmadı yapılan masraf bebek tedavisi için de gidebilirdi belki çok daha fazlası,bizim bebiş 6 ay sonra oldu ,sanki olaymacakmış gibi telaş yapmıştım çünkü ben 10 yıl sonra olmuşum :17:Allah olmayan herkese nasip etsin biz de sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alalım :nazar::nazar::nazar:

dediğin çok doğru biz 7 ay uğraştık gitmediğimiz dr kalmadı 2. aşılmada kavuştuk ama hiç ümidimiz yoktu ,tüp bebek için araştırmalara başlamıştık benim abimde 10 sene uğraştılar yeğenim için nasıl pahalı nasıl yorucu bilirim.Allaha binlerce şükür inşallah kucağımızada alıcaz yavrularımızı para pul ev barkta olmayıversin

tabiki sağsalim doğsunda başka bişey istemem ama resimleri görünce gözüm kalıyo ALLAH hepinize kullanmayı nasip etsinnn

Canımm daha iyileri senin olsun daha doğrusu bebişinin olsun inşallah.. Önemli olan bebeklerin sağlıklı olması eşya hiç önemli değil.. Onları kucağımıza alalım bak o zaman aklımıza geliyo mu masa sandalye :)

bizdede kalmadı bilezik bilmemne..zor bi dönem bekliyo bizide..

Bende son iki bileziğimi kızıma feda ediyorum yoksa maaşlarla zor oda yapardık :)) neyse umut dünyası büyüyüp çalışmaya başlayınca alır kızım bana bilezik :)))
(ben anneme çok alıyorum ya :53:)

bizdede kalmadı bilezik bilmemne..zor bi dönem bekliyo bizide..

Bende son iki bileziğimi kızıma feda ediyorum yoksa maaşlarla zor oda yapardık :)) neyse umut dünyası büyüyüp çalışmaya başlayınca alır kızım bana bilezik :)))
(ben anneme çok alıyorum ya :53:)

kızlarr morhipoda levis kids kampanya vardı bi kot bi sweat almıştım ikisi 30 lirayadı kargo ücretide o gün yokmuş:) az önce geldiler ay çok tatlılarr 6 aylık almıştım senye ramazan bayramına giyer die:) tavsiye ederim ara ara kontrol edin o siteleri adidas nike ayakkabı kaban denk getircemm beklemedeyim

kızlar ya benim doktorum detaylı baktı ama renkliyi açmadı
bende zararlı olduğunu duyduğum için bir şey demedim
ama damarlarına falan renkli bir şekilde baktı
bu sefer gittiğimde açtırayım diyorum renkli merak ediyorum yüzünü

Bizim doktor her kontrolde renklidende gösteriyo ama?? bilemedim eşim ilk gittiğimizde zararlımı diye sormuştu doktorda tespit edilen bi zararı yok yalnızca 45 dk maruz kalındığında ısı yüksekmesine sebep olduğu biliniyo ama bizde 45dk bakmıyoruz dedi siyah beyaz olanı ben sevmiyorum zaten bişi anlaşılmıyo ondan :)) :52:

modeller güzel ama işte sanal ortam olunca yapcak bişey yok.
en azında aklımızda fikir olur..:))
haklısın canım halıda sanala güvenemiyorum artık buralardan bakacagız uygun birşeyler alırız....
ayyyy ne güzel alıyorsunuz yeni yeni şeyler. benim ööle şansım yok . sadece garibim oğluma limangoda hastane çıkışı siparişi vermiştim o geldi bugün. bir de mothercare den 3 lü body aldım. garibim hep abisinin artıklarıyla idare etcek...
abisi varmış yeniden masrafa ne gerek var sanki bebeğin büyüyünce alrsın sende ona güzel güzel cicilerini....
aralık annelerine baktımda, ne kadar heyecanlılar.. doğum yapanlar, yapacak olanlar.. şafak sayanları görseniz 7 gün, 4 gün, 5 gün...
Darısı bizlere olsun inşallah

amin canım darısı bizlere olsun bakalım ilk doğumu kim yapacak bizdennnn

Bizim doktor her kontrolde renklidende gösteriyo ama?? bilemedim eşim ilk gittiğimizde zararlımı diye sormuştu doktorda tespit edilen bi zararı yok yalnızca 45 dk maruz kalındığında ısı yüksekmesine sebep olduğu biliniyo ama bizde 45dk bakmıyoruz dedi siyah beyaz olanı ben sevmiyorum zaten bişi anlaşılmıyo ondan :)) :52:

Evet yaa ben de hiçbişey anlamıyorum o yüzden istiyorum renkli göreyim die:D
Senin doktor nerdeydi olmazsa ona gideyim:1:

Masaflı biraz ama onuda göze alıyo insan bütçeye göre en iyisini yapmaya çalışıyo herkes.Allah aratmasın gerçekten bizde ben hemen olmaz diye şartlamıştım kendimi sonra üzülmiyim diye ama hemen oldu çok şükür hiç bekletmedi:)Allah isteyen herkese nasip etsin.

ben kist tedavisi görüyodum bebek 4 - 5 ay düşünmüyoduk ister istemez acaba kistten dolayı sorun olur mu çok beklermiyiz diyede içimde geçiriyodum ama oğlum o kadar akıllıki annesinin evhamlı olduğunu anladı ve süpriz yaptı minik kuşum benide hiç üzmedi sağolsun mide bulantısı yok aşerme yok inş. doğumuda annesine çeker kolay olur :1: onlar ne zaman geliceğini çok iyi biliyolar ben hep biz korunuyo olsakta gelmek isterse gelir diyodum eşime öylede oldu. Allah kimseye aratmasın herkes bizim kadar şanslı olmuyo malesef

Back
X