- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.961
hafta sonunu bekleyen ne kadar çok kişi varız böylee dört gözle bekliyoruz vallahiii ne mutlu sana bebişini göreceksin inş. herşey yolundadır bebişin annnesini mutlu ederrr anneside ona ödül olarak yeni ciciler aıverirrrrrrrGünaydın kızlarrr
Haftasonu yaklaşıyooo hem tatil, hem kızımı görcem hem de alışveriş yapcazzz çok mutluyum :))) Bugün de çabucak geçsin lütfeeeen![]()
![]()
günaydın kızlar...
bugün gergin hatta sinirliyim...akşam kocamcım yoktu die zaten uyuyamadım..bide kombiden acayip sesler çıkmaya başladı..sabah baktım garantiside 10.ayda bitmiş..onada sinirlendim..ve günün bombası cici patronlar geliyomuş bugün..ne b..k yemeye geliyolarsa artık..hepten gerildim..ayhh bitsin bugün..kocamın göbüşüne yatmak istiyorum...![]()
o kadar sinirlenip stres yapma lütfen bebişini düşün senle alakası olacagını sanmıyorum gelecek kişilerin gelip ortama bakarlar büyük ihtimal kalkıpta çalışanlarla ilgilenmezler herhalde kocişinde geliyomuş bugün aslında mutlu olman gerekiyor bugün koynunda olacaksın kocişinin ne güzellll hadi bırak artık stresi bebişinide düşünnn