- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #23.481
Canımcım sen iyice kolayladın işleri valla benim şu dolap bir gelsin ki o dolap yetmeyecke bana biliyorum ben kesin 2. dolabı da alıcam o zaman yıkamaya başlıcam.
Bizim bebişin odası üst katta olacak çatı katı olduğu için çok az boya gider diye tahmin ediyorum aslında duvar kağıdı da düşünmedim değil ama gücüm kalmadı ,zaten kararsız kazımımBen de 2 kat istiyorum tavan zor bizim duvarlarda problem yok da umarım düzgün yapar.
Bu arada battaniye diince kaç tane almıştın sen? ben çok abarttım battaniye olayını.Bitane uğur böcüklü var ,bitane kadife bitane ,benim ördüğüm bitane ,peluşlu bitane ,düz krem kaşmir,bitane de hastane çıkışında var.Yuh bana yuh hep üşüyecek korkusu sardı beni bulduğumu almışım görmemişin bebişi olmuş![]()
güneşcim kolaylamadım aslında odası gelden insan bişey yapamıyo sadece alıyoruz oraya buraya tıkıyoruz işte en azından dedim oda takımı gelene kadar büyük parçaları yıkıyıp sarar kaldırırım...
bizim bitane şu top top yuvarlaklı battaniyeden var...2..kalın battaniye.3kalın aplikeli battaniye....4 ince üzerinde pandalar olan polar bat..
2 adette penye battaniye...1 adet kundak penye battaniye...1 adet kalın ayılı kundak bat...total 8 adet :44:
bu taploya göre sen abartmamışsın