• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ince keçeyi dikmek zor değil aslında ama dikemem dersen kalın keçelerden al,öylede güzel olur neden olmasın.(kahverengi,sarı ve yeşili kalın alırsın diğer rengi de ince alıp yapıştırırsın)Olur canım sen öyle yap:)

Gitti gidiyorda satılıyomuş keçe buldum :)) 1,8mm dur ben biraz daha araştırıyım bişiler bulcam galibaa :D

naber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi:52:
Eki Görüntüle 310939
Özge'cim bizim canımız çıktı yaf eşimle en kalınından almışız makas falan kesmedi falçatayla kestik ama canımız çıkmış.Seninki de çok şeker olmuş ellerine sağlık :16:
:nazar::nazar::nazar: maşallah bebişe allah nazardan saklasın

çok güzel olmuş şekerler bende kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim bi türlü

canım bende okurken aynı tepkiyi verdim senin cevaba da çok güldüm :52::52::52:

canım çok şirin olmuş eline sağlık bitince eminim daha güzel olur hem senin el emeğin daha değerli :)

gözün aydın darısı bizim başımıza olsun

çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Teşekkür ederim canım.Günaydınlar:54:
Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası

kızlar bu da minik kızıma aldığımız odası :D annemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?

Güle güle güzel günlerde kullansın kuzun:emir_bebek:

Araştır bakalım,tuhafiye yok mu internetten mi alıcaksın?
Var ama yakında değil :(

naber kızlarr..oğluşumla uyandık mamamızı yediikk şimdide yatağımızdayız halaa:))) bide çamaşır attım bulaşıklarda yıkanıyo...oohhhh..ayşe fatma çalışsın ayçayla oğlu yatsınnn:))
günaydınnnn.. yatın öle bizde çalışalım böhüü :((

Ohh ne güzel hayat :) hele şu yağmurlu günlerde yataktan çıkası gelmiyor insanın kıskandımm sizi haa :) ben iznimin çoğunu bebişimle geçirmek istiyorum o yüzden nereye kadar çalışla bilsem çalışacam şubat sonuna kadar ama bakalım nasıl olacak evde olmanın keyfini sürünn :):)

valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..

katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee

Ohh ne güzel hayat :) hele şu yağmurlu günlerde yataktan çıkası gelmiyor insanın kıskandımm sizi haa :) ben iznimin çoğunu bebişimle geçirmek istiyorum o yüzden nereye kadar çalışla bilsem çalışacam şubat sonuna kadar ama bakalım nasıl olacak evde olmanın keyfini sürünn :):)

aynen öle valla..aslında dışarı çıkmak istiyorum ama gözüm yemiyo..kıçım başım heryerim ağrıyo...

Akşam eşimle birlikte yaptık daha bitmedi ama,bunu bitirip kapı süsü için ayrı yapıcam.Çok eğlenceliydi:52:
Eki Görüntüle 310939

süper süper süper olmuş cok güzel olcak bitince :nazar::nazar:

Fiyona - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası

kızlar bu da minik kızıma aldığımız odası :D annemin ameliyatı için adanaya gelmiştim. ilk fırsatta aldık.
uzun zamandır yazamadım size, göbeğim artık epey etkiliyor günlük hayatımı ama değer değil mi?

cok güzel cnm güzel günlerde kullansın minik kızın bende bu firmadan aldım oğlumun odasını balık olan bizimkide...

valla evde olmak güzel şey kızlar..bisüre sonra sıkılırmıyım bilmem ama şimdilik güzel..

katılıyorum sana evde olmak kadar güzell harika birşey yokmuşşş dediğin gibi ilerki günlerde sıkılırmıyım bilmiyorum ama ben çok rahatımmmmm bebişlerimle birlikteeee

tamam anladık evde yan gelip yatıyosunuz ama bize niye nispet yapıyonuz yaaaaa :2::2::2:

Back
X