Herkese Selam, nasılsınız bakalım, önce geçmişi okuyayım sonra selam vereyim dedim, maşaAllah 30 sayfa olmuş, bir saatte zor bitirdim...Bu arada çizelgelerinde 30. haftayı gören arkadaşlarımız var, onları görünce nasıl mutlu oldum, Darısı bize inşaAllah
Balıktan bahsedilmiş, maalesef bende belığı sevmeyenlerdenim, hatta burada balık tavsiyeleri ve tarifler almıştım, en son üç hafta önce yedim:26::26: hatta burada görmesem aklıma gelmeyecekti, bu gün akşam balık yapayım bari:26:
Sağol canım,ben de kalın aldım ama keserken hiç zorlanmadım.Ben dün üç renk keçe aldım (sürekli gidip alabileceğim için iş yerinden dolayı hepsini almadım),görünmez ip kullnadım bi bölümünde ama tekstil yapıştırıcısıyla daha kolay olur bence yapıştırıcı da al.Kurdela,boncuk falan da alabilirsin süslemek için.
Ya dün dışarı çıktım, burada ki keçeleri nete göre pahalıydı ve renk seçeneği yoktu, bende netten alacam inşaAllah
cnm ben keçeden yapmadım benimki tülden prensesinuykusu keçeden yaptı o çok zorlandı ....istersen alırken sor ordakilere hangisini kesmek daha iyi diye incesi derlerse iki inceyi üst ütste yapıştır kestikten sonra
ya dün geçmişi okudum alıntı yapmadan yazayım dedim ama isimler karışmış

bu arada dediğin mantıklı
aaaa size söylemeyi unuttum galiba , geçen hafta cuma akşamı ben yalancı doğum sancısı çektim nst ye o yüzden girmiştim zaten.
ben sancıyı hep göbekte hissedilecek birşey zannederdim meğersem değilmiş, belden yayılan bildiğin adet sancısı gibi bacaklara yayılan bir ağrı oluyormuş, göbekte hiçbirşey hissetmiyormuşsun.
Canım geçmiş olsun, bende doğum sancısının böyle olduğunu bilmiyordum, ilk senden duyuyorum, doğum sancısı çeksem haberim olmayacak, bende üşüttüm herhalde der battaniyeye sımsıkı sarılır yatardım
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
MaşaAllah sende çıtırsın, sadece göbüş çıkmış, maşaAllah sana ve kızına

Günaydın güzel anneler

Bu da maymunumuz
Eki Görüntüle 311623
Eki Görüntüle 311624
canım yaaa valla bayıldım,çok güzel olmuş... maşaAllah sen hem becerikli hemde hızlı çıktın

Merhaba herkese...
Kontrolden geldik biz... açlık şekerim ölçüldü 78 çıktı 60-90 arası olması lazımdı... doktor iyi dedi. diyete devam.
1 ayda hiç kilo almamışım halen 61 kiloyum... bebeğimin kilosu iyi çıktı 1500 gr olmuş meleğim...
böbreklerindeki idrar birikmeside geçmiş. şükürler olsun çok sevindim...
kontrolü bir ay sonraya verdi... 23 ocak... ondan sonra sıklaştıracağım dedi kontrolü...
rahim ağzı kapalıymış...
B]
Hadi gözün aydın,geçmiş olsun tekrar
bende geçen hafta Ankarada kontrole gittim, ve tekrar kontrolüm 23 ocakta, o zaman 32 haftalık olacağım, sonrada iki haftada bir olacakmış....