- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #24.521
Herkese Merhaba ARkadaşlar,
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))
Ama ben sezeryan istediğim için en geç 20 şubatta alırız bebeği dedi,bakalım hayırlısı...
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş
((( Ya burda başka doktorla tanıştırayım yada devlette beraber devam ederiz dedi.......Aklım karıştı çok....Devlet hastanesinde özel oda bulmak zor,eee bu saatten sonra doktor değiştirmekte işime gelmio.......
Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........
(((
18:
Uzun zamandır nete giremiyordum,şöyle bir geçmişi okudum önce..Maşallah artık doğum muhabbetleri başlamış,son hazırlıklar yapılıyor...
BENDE bugün doktora gittim.1kg600gr olmuş kızım:))) herşey normal dedi,kafasıda normal doğum pozisyonunu almış:))
Aslında canımı sıkan başka bişi var kızlar ya....Özel hastaneye gidiyorum,ama doktorum bu ay devlet hastanesine geçiyormuş
Ne yapayım kızlar ben yaaaaaa..........