2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tunaydın guzel annecıkler nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır

bızde ıyıyız sukur ıkı sıpamda gayet ıyılerr :))

ceylıncanım cok cok gecmıs olsun tatlım ılaclarını duzenlı kullanırsın bısey olmaz yuce rabbımın ıznı ıle

benimde 10 ocak randevum Güneşcim.. daha erken giden arkadaşlar doktorlarına sorsa çok iyi olur :16::16::16:

aman selencim sakın melisa neym içme, zaten içmemek gerektiğini de biliyormuşsun.. yüzdük kuyruğuna geldik, bişey olmasın kimseciklere
Tamam kuzum o zaman :54:

Hareket etti tekme değil ama hareketlendi yumak oldu resmen birazcıkda gıdıklama hiss ettim elleri ve ayakları sağ tarafımda birşeyler yaptıı yani çok şükürrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Bak gördün müü,no panic,dün gece de benimki ne yapıyora artık baya karnım sertleşti gidince doktoruma da sorucam hemen magnezyumu içtim sonra rahatladım.Erken gelmeye mi niyetlenio bunlar napıo :9:
:) alemsin güldürdün beni canım.Rüyalar tersine çıkar diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.Gerçi rüya konusunda kaynanamın eline kimse su dökemez kötü bişe olsa anlatırdı :52:
Oooo ben ne rüyalar görüyorum hiçç ne tabir ne birşey bakarım ,dün de benim gelen komşum evin dört bir yanını inceledi çok garip insanlar var yaf ben başkasının evine gidince niyeyse öyle detaylı vs bakamam baksam da görmem yani.O en son aspiratörün üstündeki koruyucu bandı neden çıkarmadığımı sordu ağzım açık kaldı :52:
zaten gece yemiyorum belirli bir saatten sonra ama benim genelde sabah ağrı yapıyor soğuk süt iyi geliyor diye duymuştum ama bu havadada boğazlarımız şişer napalım bebişler için dayanıcağız.

Ama demek ki bu senin kalbinle alakalı bir durum değil süt içip düzeliyorsa midenle ilgili bir problem var demek ki.Çok fazla takmamaya çalışıyorun ben de hepimiz değişik sıkıntılar yaşıyoruz doktora gidiyoruz şükür sorun yok bebişlerde az kaldı dişimizi sıkıcaz napalım.

MELİKE bugün çok yoğun galiba.. haftalardır 30.haftayı görmeyi istiyordu ve yazıyordu bugün şu haftadayım diye:)), ticker 30 haftayı gösteriyor ama o unuttu galiba..:49::49::49::49::49::49::49::49:

Tamam kuzum o zaman :54:

Bak gördün müü,no panic,dün gece de benimki ne yapıyora artık baya karnım sertleşti gidince doktoruma da sorucam hemen magnezyumu içtim sonra rahatladım.Erken gelmeye mi niyetlenio bunlar napıo :9:

Oooo ben ne rüyalar görüyorum hiçç ne tabir ne birşey bakarım ,dün de benim gelen komşum evin dört bir yanını inceledi çok garip insanlar var yaf ben başkasının evine gidince niyeyse öyle detaylı vs bakamam baksam da görmem yani.O en son aspiratörün üstündeki koruyucu bandı neden çıkarmadığımı sordu ağzım açık kaldı :52:

Ama demek ki bu senin kalbinle alakalı bir durum değil süt içip düzeliyorsa midenle ilgili bir problem var demek ki.Çok fazla takmamaya çalışıyorun ben de hepimiz değişik sıkıntılar yaşıyoruz doktora gidiyoruz şükür sorun yok bebişlerde az kaldı dişimizi sıkıcaz napalım.

:53::53::53::53::53::53::53::53:

:20::20::20::20::20::20::20::20:

:41::41::41::41::41::41::41::41:

MELİKE bugün çok yoğun galiba.. haftalardır 30.haftayı görmeyi istiyordu ve yazıyordu bugün şu haftadayım diye:)), ticker 30 haftayı gösteriyor ama o unuttu galiba..:49::49::49::49::49::49::49::49:

Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye :52::52:
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi :nazar::nazar:

Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye :52::52:

ayyy ne güzel, ne tatlı heyecanlar dimi:))

Allah'ın izniyle yakında bebişlerimizin doğumunu paylaşıcaz inşallah

kızlar benım tekmeler artık canımı yakmaya basladı cok sert tepınıyor benım oglan yarın doktor kontrolum var soylıcem bakalım gece yatınca ben hele hıc durmuyor :))))

dunde mılupadan hamıle setı geldı ıcıne 2500 kglık bebek bezı koymuslar mınnacıkk :)) ablamın kızıda bebegı ıcın ıcın aldı ona takıyo oyun oynarken

Bağıramadım:1:Ama eşim de gelmiş yemeğe bana sürpriz yapıp babasının da geldiğini anlayınca tekmeledi oğlum.:1:
Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))

Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek:31:

kızlar benım tekmeler artık canımı yakmaya basladı cok sert tepınıyor benım oglan yarın doktor kontrolum var soylıcem bakalım gece yatınca ben hele hıc durmuyor :))))

dunde mılupadan hamıle setı geldı ıcıne 2500 kglık bebek bezı koymuslar mınnacıkk :)) ablamın kızıda bebegı ıcın ıcın aldı ona takıyo oyun oynarken
yav bu milupa niye bana göndermiyor yaw:( bende o çıkan bezi kızıma verirdim bebeğine bağlar ve öğrenirdi alt değiştirmeyi:)))))))
ilerde de kardşinin altını değiştirir:)))))))))

Noldu pollycim yaf algılayamadım?

hani sen yazmışsın ya komşunun aspiratör hakkındaki söylemini, onu ben ben kırmızıyla renklendirip altına da bu işaretleri koydum:))) yani bunlar o komşuna tatlım

Back
X