- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #26.141
herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana kan bile verebiliriz dediler tekrar fitil ve kasılmalar içinde magnezyum verdi bana. serumu aldıktan sonra kanamalarım dahada kötüleşirse toparlanmam için doktor gözetiminde rahmin toparlanıp açlmaması için 3 gün beni bahçelievler medicana hastanesine yatıracak. ama şu var ki erken doğum riskim şuan için yok ama risk olabilirmiş kanamalar durmazsa ve açılma olursa ufak bir müdahale ile rahim ağzı dikilebilirmiş. doktoruma çok güveniyorum çok ilgili sağolsun ve işini şansa bırakmıyor önlemleri şimdiden alıyor ben ntsyede bağlandım sancılarımdan dolayı. sizlerle paylaşmak istedim ben ara ara giriyorum ama pek yazamadım, polly geçmiş olsun sanada KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.
çok geçmiş olsunn inş .herşey yoluna girer inş. zamanında bebişin seninle olurrr