2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyosun canım...

Alevin dediği gibi ben eski çıtçıtlılarımı giyemiyorum çünkü göbekten hem eğilemiyorum hemde yetişemiyorum oraya kadar :(

Malkoc göğsüm 90 oldu, bi tane kroveze beyaz atlet 90 bi tane de normal atlet siyah 95 alıyorum (90 kalmamış).. ne dersin ikisi işimi görür gibi? Bu kroveze noluyo yaa? :)) modeli güzel görünüyo ama?

şöyle söyliim, ben atletleri 90 aldım askılarınıda sonuna kadar çektim göğüsler o zaman toparlandı, kroveze sütyen almıştım onu 85 aldım çünkü 95 aşırı büyük oldu 85 i az önce denedim gayet iyi, atlette dahada bol olabilir o yüzden varsa 85 al derim ama olmaz ise değiştirme şansın var dimi ? kroveze de daha yayvan kaplıyor resimlerini ürünlerin karşılaştır anlayacaksın... daha yayvan olduğundan normal numaranın 1 küçük olanı daha iyi olur diye düşünüyorum...

şöyle söyliim, ben atletleri 90 aldım askılarınıda sonuna kadar çektim göğüsler o zaman toparlandı, kroveze sütyen almıştım onu 85 aldım çünkü 95 aşırı büyük oldu 85 i az önce denedim gayet iyi, atlette dahada bol olabilir o yüzden varsa 85 al derim ama olmaz ise değiştirme şansın var dimi ? kroveze de daha yayvan kaplıyor resimlerini ürünlerin karşılaştır anlayacaksın... daha yayvan olduğundan normal numaranın 1 küçük olanı daha iyi olur diye düşünüyorum...

Bilemedim 95 dediğn gibi çok büyük olabilir atlette.. en iyisi kruveze atlet 90 kalsın bi de kroveze sütyen alıyım onu da normal atletlerle giyerim 85 alıyım onu da.. ne dersin?

üstelik ikiz seninki tamamen suyun mucizesi bu, bardakla içince o kadar içilmiyor zaten...

Ben de çok su içiyorum ofiste 1,5lt su şişesi 2 kere bitiyo evde içtiklerim hariç.Ama gece içmiyorum gecede wcye kalkamam yarım saatte bir:1:Yatmadan önce 1 bardak içiyorum o kadar...Çatlak 7.aydan sonra mı oluyo?Bende de bişey yok.
bardaktan içemiyorum bende şişeden direk içiyorum suyumu valla kaçıncı haftada çatlak oluşuyor onu bilemiyorum ama benim ikiz oldugu halde çatlağım henüz yok şükürler olsun...

Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829

özge cok güzelmiş güle güle giysin minnak ...
herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana
cnm cok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah...

hmmm sağol canım demek ki herkesi çağırıyorlar ama biraz saçma geliyor yani 10 haftada 5 kez gideceğiz.
biz anlamaz mıyız sancımızı ki her defasında nst? biraz tedirgin oluyorum ama napalım artık yapcak bir şey yok :)

ben dr ayda sadece 1 kez para ödüyorum ve istersem hehafta sonu gidebilirim 100 tl mauyne ücreti ben bu konuda cok şanslıyım üstelik dr usg 4 d -boyutlu....kendisi paarları muaynanede ama normalde medical parkın dr veeee geçen kafama takıldı bebek az hareket ediyo dedim hemen hastaneye gel doğumaneye cık nts ye gir dedi 2 kez baktılar ve 5 kuruş ödemedim....bazı hastane ve dr cok paragöz Allah herkezin yardımcısı olsun....

yaaa ben sütyen bedenimi bilmiyorummmmm...ne alcammm..buzamana kadar hep m&s dan aldımm..orda 38 c yada kalıba göre d alıyodum..kaça denk geliyokii acabaaa

Onları ilk defa duydumm :(( sütyen bedenin için göğüs çevresini ölç canım o yetiyo.. yani sanırım öleydi :)

Bilemedim 95 dediğn gibi çok büyük olabilir atlette.. en iyisi kruveze atlet 90 kalsın bi de kroveze sütyen alıyım onu da normal atletlerle giyerim 85 alıyım onu da.. ne dersin?

ben 85 aldım ve onunda askılarını sonuna kadar çektim güzel toparladı, eğer benimkinden daha büyük değilse tavsiyem 85... bu sütyen üstü emizirme atletinide denedim 85 sütyen 90 atlet süper oldu

herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana kan bile verebiliriz dediler tekrar fitil ve kasılmalar içinde magnezyum verdi bana. serumu aldıktan sonra kanamalarım dahada kötüleşirse toparlanmam için doktor gözetiminde rahmin toparlanıp açlmaması için 3 gün beni bahçelievler medicana hastanesine yatıracak. ama şu var ki erken doğum riskim şuan için yok ama risk olabilirmiş kanamalar durmazsa ve açılma olursa ufak bir müdahale ile rahim ağzı dikilebilirmiş. doktoruma çok güveniyorum çok ilgili sağolsun ve işini şansa bırakmıyor önlemleri şimdiden alıyor ben ntsyede bağlandım sancılarımdan dolayı. sizlerle paylaşmak istedim ben ara ara giriyorum ama pek yazamadım, polly geçmiş olsun sanada KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.

canım çok geçmiş olsun. bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah...

Back
X