2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben alışverişi yaparken kasada arkamdaki kadında atletleri önerdi, tamamen dediğin mantıkla kendisi hiç sütyen kullanmamış hep atlet kullanmış, gerçi ben sadece atlet giyemem herhalde dışarı çıkarken, sütle beraber dahada büyüyeceği göz önüne alınırsa ben sütyen üstü atlet giyeceğim...

ben 2. ayımdan beri tayt giyiyorum her ay yeni bir tayt alıyorum :) günlük giyim için sadece kot jile almıştım onun dışında tayt üstü evdeki tuniklerimi giyiyorum kızlar, eğer iş yerinde son zamanlarda problem olmaz ise tayt alın birde lcw c&a gibi bir yerdende 2 tane tunik alın veya uzun hırka alın değiştire değiştire giyin ekonomik olur ve doğumdan sonrada giyebileceğiniz birşey olur.

canım ben de hiç çıkamam sütyensiz ama hiç baktın mı bilmiyorum bunun üstü süyten gibi. evet süngeri yok ama emziririken gögüs pedi kullancaz onu da koyduk mu olur sana süngerli sütyen. ayrıyeten sütyene gerek kalmaz. dışarda emzirmek daha büyüyk problem olur emzirme sütyeninin üstüne atlet giyince. atleti yukarı sıyırmak gerekir her yer meydanda...

kızlar bişi sorcam bugn hastane için bebek çantasını hazırladık annemle koyduklarımı söylüyorum:
bi tane yumoş kalın tulumlardan içi tüylü
10 lu hastane çıkışı seti pikesi flnda var
1 pijama takımı
1 kısa kollu body
1 uzun kollu body
3 mendil
2 çorap

giyim olarak sırf bunları koydum..yeter dimi? ne kdr üst değişilebilirki hastanede :44:

bebek için bir takım dahaal cnm çıkarken havaçok soğuk olacak kalın battaniye al ve bebek bezi fln,biberon vss..kendine iç çamaşırı koy 3 tane çorrap da koy

canım ben de hiç çıkamam sütyensiz ama hiç baktın mı bilmiyorum bunun üstü süyten gibi. evet süngeri yok ama emziririken gögüs pedi kullancaz onu da koyduk mu olur sana süngerli sütyen. ayrıyeten sütyene gerek kalmaz. dışarda emzirmek daha büyüyk problem olur emzirme sütyeninin üstüne atlet giyince. atleti yukarı sıyırmak gerekir her yer meydanda...

canıım emzirme sütyeninin üzerine emzirme atleti giyicem zaten, normal atlet değil yanlış anlamışsın :) dediğin gbi düşünseydim haklısın :) ama dışarısı için bende emin ol sütyensiz kesinlikle olmaz :)

şu saate kadar gözüme uyku girmedi 3saat sonra bebişimi görücem acayip heyecan yaptım bu arada sizlere GÜNAYDINN

günaydınn :80:
heycan yaptınn dimekk
ben geçen hafta gittim ama bu hafta bikaç gündür hareketleri yavaşlamıştıı panik yaptım dün koşa koşa gittim eşşofmanlarla
doktor baktı kalp atışları filan normalmişş
ters duruyomuşş o yüzden baskısı azalmışş öyle dedii
elini burnuna koymuş nanik yapıyoduu doktor bile güldü nanik yapıyo dedii

Şuan geçmişi okuyamıyorum... ama gün içinde okuyacağım. herkese günaydın olsun arkadaşlar...
hayırlı cumalar.
kendime nazar ettim sanırım bu gece hiç uyuyamadım sürekli tuvalet ve yatak arasında gitti geldim...

biraz kahvaltı edip uyumayı düşünüyorum...

Bu arada Bursa ve Ankara annelerinden gaza geldik. İstanbul Avrupa yakası olarak buluşma fikri çıkardık.
İsteyenler buradan yada özel mesajla bize yazsın başlatan citlenbik ve ben... :1:
yer konusundada ortak bir nokta ayarlarız...

Günaydınnn.. Nihayet haftanın son günü, yarın kontrol günü çooook mutluyumm :52: İnşallah hiç bi sorun yoktur da yeni yıla mutlu gireriz kızımla :))

Herkese hayırlı cumalar... :119::119::119:

Herkese günaydın hayırlı cumalar

d_m_f

şimdiden anons geçelim mi d _m_ f cim ne dersin.istanbul avrupa buluşmasına katılacaklar isimlerini yazdırsın diye.bi de mekan ayarlasak forum istanbul nasıl iyimi diye sence ??

Canım dün biz ceylinmelek le bu konuyu konuşmuştuk kimseden bi cvp gelmedi ben katılırım tabi h.sonu olur ve günü uyarsa :)

günaydın kıslarrrr nihayet bu haftayıda bitirdikkk oğluşumu özledim bende 2 hafta oldu büyümüşmüdür acabaa :49::49:

canım sağ üst köşede kontrol paneline tıkla. sol bölümde avatar değiştir diye bölüm var oaradan değiştirebilirsin...

Ben de bi tane hamile taytı almıştım bayramda, tuniklerle sürekli onu giyiyorum işe gelirken, uzun çizmeyle de hem güzel duruyo hem sıcak tutuyo.. son günlerde göbek büyüdü ya beli artık yukarı kadar çıkmıyo hiç bi kıyafetin tam göbeğimin ortasında kalıyo o yüzden sürekli aşağı indiriyorum :( sen normal taytlar mı giyiyosun? benimkiler göbek altını da çok sıkar o yüzden normalleri giyemiyorum bi de bebeğin kafası aşağı döndüğünden beri paronayak oldum orayı bişey sıkmasın diye sanki kafa orda sabit :))

Canım ben de hep tayt giyiyorum çok iyi oluyo,hamile normal tayt alıyorum bedenini hiç söylemiyim:)Bikaçtane aldım üstüne de tunik bi de düz çizme aldım çok rahat oluyo...

günaydınlarrr.. bende yeni katıldım aranıza. dün benmde ultrasonum vardı ama biraz korkuttu doktor bizi. kızımın boynuna 1 sıra kordon dolanmış simdilik risk yokmus.
dönebilir de dönmeyip boynunda da kalabilir dedi doktor.zaten kasık fıtıgım oldugu için sezeryan olcaktı dogumum. cok moralim bozuldu ne düşünmem gerektigini bilmiyorum.
28+3 olduk . Bilginiz var mı bu konuda ;?

Back
X