2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın bizde 30 haftamızı 1 ocakta yılbaşıyla beraber kutlıcaz :1:
aaa seninkide çok güzel denk gelmiş:)) hadi hayırlısı Selencim

annem çalıştığı için 2 gün benimle kalıp 3. gün dönücek ankaraya maalesef:( eşimle halledicez artık mecburen. sen de şimdi epidural sezeryan mı olacaksın ilki sezeryan olduğu için?
evet canım, ilkinde spinal spinal anestezi ile olmuştum bu kez epidural istiyorum.. spinalde baş ağrısı çok çekmiştim ben, brde bende migren varki iyice tetiklemişti:((
gözün aydın cnm şu aralık bitmedi gitti heeegitsinde takvimden aşşağı doğru hızla inelim....

bu arada biz daha kahvaltı yapmadık oğlumla geç kalktıkta gideyim yiyeyim geleyim...hepinize hayırlı cumalar

sağol canım, evet aralık bittimmi yokuş aşağı hızlı bi inişe geçicez artık:)

hadi size afiyet olsun

günaydınlarrr.. bende yeni katıldım aranıza. dün benmde ultrasonum vardı ama biraz korkuttu doktor bizi. kızımın boynuna 1 sıra kordon dolanmış simdilik risk yokmus.
dönebilir de dönmeyip boynunda da kalabilir dedi doktor.zaten kasık fıtıgım oldugu için sezeryan olcaktı dogumum. cok moralim bozuldu ne düşünmem gerektigini bilmiyorum.
28+3 olduk . Bilginiz var mı bu konuda ;?

canım öncelikle hoşgeldin.. benim bebeğimin de boynuna bir sıra kordon dolanmıştı, bir daha ki kontrolde kordondan kurtuldu, bir daha geçirebilir de geçirmeyebilir de sonuçta hareketleri devam ediyo sen kafana takma.. benim doktorum 3 defa da dolansa 5 defa da dolansa korkma normal bile doğurturum ben diyo, bilemiyorum artık çok kendine güveniyo :1:
zaten mecburi sezeryan olacakmışsın o zaman hiiiç düşünmme kordon dolanmasını sen..

herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana kan bile verebiliriz dediler tekrar fitil ve kasılmalar içinde magnezyum verdi bana. serumu aldıktan sonra kanamalarım dahada kötüleşirse toparlanmam için doktor gözetiminde rahmin toparlanıp açlmaması için 3 gün beni bahçelievler medicana hastanesine yatıracak. ama şu var ki erken doğum riskim şuan için yok ama risk olabilirmiş kanamalar durmazsa ve açılma olursa ufak bir müdahale ile rahim ağzı dikilebilirmiş. doktoruma çok güveniyorum çok ilgili sağolsun ve işini şansa bırakmıyor önlemleri şimdiden alıyor ben ntsyede bağlandım sancılarımdan dolayı. sizlerle paylaşmak istedim ben ara ara giriyorum ama pek yazamadım, polly geçmiş olsun sanada KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.
CANIM ÇOOOOKKKK GEÇMİŞ OLSUN HEP DUA EDİCEM SENİN İÇİN DE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar merhabaa... geçen cts kontrolümüz wardı, hem uyuşmazlık aşımı oldum hemde bebişimi gördüm canım yawrum 1001 gr olmuş:nazar: haftamız da 27. ancak hala dönmemiş, doktor dedi ki çok garip bir duruşu war sana çok çektircek bu çocuk dedi, yan duruyo galiba yani tam çözemedim ben doktor da tam açıklayamadı pozisyonunu, kısaca garip duruyo :) sağlıklı olsun da yan dursun önemli değil,daha dönmesine zaman war hem..32 haftaya kadar doğum pozisyonuna geçmesi gerekiyo diye biliyorum, bilgisi olanların bilgisini alalım :34:

kızlar merhabaa... Geçen cts kontrolümüz wardı, hem uyuşmazlık aşımı oldum hemde bebişimi gördüm canım yawrum 1001 gr olmuş:nazar: Haftamız da 27. Ancak hala dönmemiş, doktor dedi ki çok garip bir duruşu war sana çok çektircek bu çocuk dedi, yan duruyo galiba yani tam çözemedim ben doktor da tam açıklayamadı pozisyonunu, kısaca garip duruyo :) sağlıklı olsun da yan dursun önemli değil,daha dönmesine zaman war hem..32 haftaya kadar doğum pozisyonuna geçmesi gerekiyo diye biliyorum, bilgisi olanların bilgisini alalım :34:

canım bizim oğlanda hep yan duruyodu p.tesi gittiğimizde ters duruyomuş daha 1 ay var yeri var suyu iyi dedi

merhaba kızlar size eşimin bürosundan yazıyorum. ben sabah saat 10da hastaneye gittim hemen serum verdiler tam 2,5 saat sürdü sonra eşim geldi hastaneden aldı beni bende bürosundayım eşimin biraz dinlenip yemek yiyip eve gidicem kendimi çok dinç hissediyorum sanırım serumun etkisinden olsa gerek birde 2,5 saat hep yattım ya çok iyi geldi bebişimle bol bol dinlendik. herkese hayırlı günlerrr :nazar::49:

merhaba kızlar size eşimin bürosundan yazıyorum. ben sabah saat 10da hastaneye gittim hemen serum verdiler tam 2,5 saat sürdü sonra eşim geldi hastaneden aldı beni bende bürosundayım eşimin biraz dinlenip yemek yiyip eve gidicem kendimi çok dinç hissediyorum sanırım serumun etkisinden olsa gerek birde 2,5 saat hep yattım ya çok iyi geldi bebişimle bol bol dinlendik. herkese hayırlı günlerrr :nazar::49:

geçmiş olsun cnm iyi olun zaten ikinizdee

arkadaşlar sizilede paylaşmak istedim ogün buluştuğumuzda bu zıbın mevzusunu tekrar konuştuk ve neclase arkadaşımızın gelinleri daha yeni doğum yapmış ve hastaneden tam 5 adet zıbın takımı istemişler bebeğin öbeğini temizledikten sonra zıbınıda mutlaka değştiriyolarmış....bizde güneşle tekrar zıbın aldık takım olarak pahalıda değil 6.tl çantaya en az üç takım koymak lazım bilginize....ve bebekler cok üşürmüş ona göre yanınaza kalın battaniye şapka eldiven ve kadife tulum takım almayı unutmayın necla kaçkat sardıysak bebeğin elleri moraramıştı dedi..ve bebkler anne karnında 38 derecede oluyolarmış....:49:

arkadaşlar sizilede paylaşmak istedim ogün buluştuğumuzda bu zıbın mevzusunu tekrar konuştuk ve neclase arkadaşımızın gelinleri daha yeni doğum yapmış ve hastaneden tam 5 adet zıbın takımı istemişler bebeğin öbeğini temizledikten sonra zıbınıda mutlaka değştiriyolarmış....bizde güneşle tekrar zıbın aldık takım olarak pahalıda değil 6.tl çantaya en az üç takım koymak lazım bilginize....ve bebekler cok üşürmüş ona göre yanınaza kalın battaniye şapka eldiven ve kadife tulum takım almayı unutmayın necla kaçkat sardıysak bebeğin elleri moraramıştı dedi..ve bebkler anne karnında 38 derecede oluyolarmış....:49:

SAĞOL CANIM PAYLAŞTIĞIN İÇİN.. Bu zıbın dediğin şey ince içlik gibi olan mı hani önü kapatmalı ya da bağlamalı oluyo, hastane setlerinden çıkan.. anlatabildim mi bilemiyorum :)

merhaba kızlar size eşimin bürosundan yazıyorum. ben sabah saat 10da hastaneye gittim hemen serum verdiler tam 2,5 saat sürdü sonra eşim geldi hastaneden aldı beni bende bürosundayım eşimin biraz dinlenip yemek yiyip eve gidicem kendimi çok dinç hissediyorum sanırım serumun etkisinden olsa gerek birde 2,5 saat hep yattım ya çok iyi geldi bebişimle bol bol dinlendik. herkese hayırlı günlerrr :nazar::49:[/

geşmiş olsun arkadaşım,
bana rahim açıklığından dolayı 16. haftada dikiş atıldı. şu an 30+5 haftalık oldum çok şükür. tam 14 haftadır sürekli yatıyorum.sadece yemek ve tuvalet ihtiyaçları için yataktan kalkıyorum ve sadece doktor için dışarı çıkıyorum. daha önce bu durumdan dolayı 23 haftalık bir bebeğimi kaybettiğim için ailece çok dikkat ediyoruz. sana tavsiyem bu durumu hafife alma. serum iyi gelmiş kendini çok iyi hissediyorsum bu çok güzel ama rahimin durumu hiç belli olmaz. o yüzden ayakta kalma yatarak istirahat et. hiç iş yapma. kendine dikkat et...

sağol canımm bilgi için iyi oldu öğrendiğimizz bende iç zıbın alıcam 2 tane
üşüme mevzusu doğru ilkgün çok üşürmüşş yavrucaklar üstelik annede çok üşürmüş kan kaybettiğinden dolayıı
arkadaşım 3 gün çok üşümüş
kalın polar bişeyler muhakkak hem bebek hem anne iiçin götürmek lazım
geceliğin veya pijama takımının üzerine polar bişeyler giymek lazımmış
ben bebek için kalın polar battaniye koyucam şapka eldiven koycamm annem örgü yelek patikte getircek iki tanede çorap koydum zaten 1 penye yelekte koydum
şu çıtçıtlı kundak gibi olan polar battaniyeler var çok kalın onlardan alsammıki hastaneye onumu götürsemki diye düşünüyorum kundak gibi koyarım içine ne dersiniz bi tanede ondanmı alsam hem açık olarak kullanılıyo hemde kundak gibi

merhaba kızlar size eşimin bürosundan yazıyorum. ben sabah saat 10da hastaneye gittim hemen serum verdiler tam 2,5 saat sürdü sonra eşim geldi hastaneden aldı beni bende bürosundayım eşimin biraz dinlenip yemek yiyip eve gidicem kendimi çok dinç hissediyorum sanırım serumun etkisinden olsa gerek birde 2,5 saat hep yattım ya çok iyi geldi bebişimle bol bol dinlendik. herkese hayırlı günlerrr :nazar::49:[/

geşmiş olsun arkadaşım,
bana rahim açıklığından dolayı 16. haftada dikiş atıldı. şu an 30+5 haftalık oldum çok şükür. tam 14 haftadır sürekli yatıyorum.sadece yemek ve tuvalet ihtiyaçları için yataktan kalkıyorum ve sadece doktor için dışarı çıkıyorum. daha önce bu durumdan dolayı 23 haftalık bir bebeğimi kaybettiğim için ailece çok dikkat ediyoruz. sana tavsiyem bu durumu hafife alma. serum iyi gelmiş kendini çok iyi hissediyorsum bu çok güzel ama rahimin durumu hiç belli olmaz. o yüzden ayakta kalma yatarak istirahat et. hiç iş yapma. kendine dikkat et...

sanada çook geçmiş olsun canım evet kendime dikkat ediyorum birazdan çıkıp evime gidicem yatıp dinlenicem. çok dikkat ediyorum kendime sende kendine dikkat allah bizi korusun bebeklerimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşaallahhh.

Back
X