2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız ben hala bebişin cicilerini yıkamadım bi bölümü öylece poşetlerde duruyor ayhh ne kadar tembelimm:30::30::30:
birde kızımı daha çok özlemeye başladım son günlerde daha dün gördük ama artık yanıma gelsin kucaklayım istiyorum ocak şubat biraz önce geçsinn

ben önceki gün hazırladım çantamızı içindekileri de yazdım karıştırmayım diye.

bebiş için
------------------
15 adet bez,
1 kalın 1 ince battaniye
hastane çıkışı seti
1 takım pijama
1 paket ıslak mendil
nıveanın numune pişik kremi (2 gün için yeter)
biberon
mama- henüz almadım, belki de almam.. bilmiyorum
hırka,yelek
2 çift çorap

benim için
---------------------
gecelik
pijama takımı
yedek alt pijama
terlik
kalın 2 çift çorap
örgü yelek
3-4 adet kilot
hasta bezi
taç toka makyaj malz.
emziren anneler için çay

çantaya baktım da oraya ekleyip buraya yazmadıklarımda varmış:)))

Son düzenleme:
ben önceki gün hazırladım çantamızı içindekileri de yazdım karıştırmayım diye.

bebiş için
------------------
15 adet bez,
1 kalın 1 ince battaniye
hastane çıkışı seti
1 takım pijama
biberon
mama- henüz almadım, belki de almam.. bilmiyorum
hırka,yelek
2 çift çorap

benim için
---------------------
gecelik
pijama takımı
yedek alt pijama
terlik
kalın 2 çift çorap
örgü yelek
3-4 adet kilot
hasta bezi
taç toka makyaj malz.

canım çok sağol hemen not alıcam çantayı hazırlarken iyi olacak.:21::21::21::21::21:

aynen canım geçen gün yıkadım ütüledim çantaya koyacaklarımı ayırayım dedim ama çıkamadım işin içinden.

cnm ben kendi düşünce mi söyliyim
1 tane 10 lu set
1 tane 5 li set
çıtçıtlı badi 2 tane kısa ve uzun kollu ayrı
2 tane zıbın
eldiven patik şapka ağız bezi
2 numara bebek bezi 10 tane
arkadaşlar yazmış bunuda alıcam kadife tulum bide içine uzun kollu badisi
kendim içinde
1 gecelik
1 pijama
1 tane sabahlık tercihim kırmızı renk kanamadan dolayı
iç çamaşırı 4-5 tane ne olur ne olmaz
yün çorap
pet alıcam
emzirme atleti istiyorum bunlar başlıca koyucaklarım buna eklenen bi kaç bişey olur tabi

canım çok sağol hemen not alıcam çantayı hazırlarken iyi olacak.:21::21::21::21::21:

rica ederim canım, yeni hazırladığım için pc ye de kaydetmiştim:)) hemen kopyalayıverdim:))

tabi daha eklenecekler çıkar muhakkak.. mesela zemzem suyu. birde bazı yerlerde okudum bebeğin gazlı olmaması için ağzına emmeden önce nar damlatanlar filan oluyormuş veya gazı alınmış maden suyu.. onları da bi iyice araştırmam lazım. kızım gazlı bi bebkti::(((

aynen canım geçen gün yıkadım ütüledim çantaya koyacaklarımı ayırayım dedim ama çıkamadım işin içinden.

Sen en azından yıkayıp ütülemişsin canım ya akşam saat 7 de çıkıyorum işten eve git yemek yap ye derken zaten çok yoruluyorum c.tesi çalışıyorum 1 pazar kalıyor dokunmasınlar bütün gün yatayım istiyorum onlarda kalıyor kaldıkça off offf :14:

arkadaşlar sizilede paylaşmak istedim ogün buluştuğumuzda bu zıbın mevzusunu tekrar konuştuk ve neclase arkadaşımızın gelinleri daha yeni doğum yapmış ve hastaneden tam 5 adet zıbın takımı istemişler bebeğin öbeğini temizledikten sonra zıbınıda mutlaka değştiriyolarmış....bizde güneşle tekrar zıbın aldık takım olarak pahalıda değil 6.tl çantaya en az üç takım koymak lazım bilginize....ve bebekler cok üşürmüş ona göre yanınaza kalın battaniye şapka eldiven ve kadife tulum takım almayı unutmayın necla kaçkat sardıysak bebeğin elleri moraramıştı dedi..ve bebkler anne karnında 38 derecede oluyolarmış....:49:

iyi oldu söylediğin bizde bol bol koyalım ben 2 takım iç zıbın almıştım 5 tl burda :) hastane çıkışının içindede var 1-2 takım daha almakta fayda var heralde

canım sen hastane çıkışlarından başla en iyisi zaten onların içinde herşey var sende hast. çıkışında olanlardan 2 -3 takım daha yedek koyarsın olur heralde bezler hırkalar patikler kalın battaniye de muhakkak olsun zaten sen bi başla aklına gelir neler lazım olacağı senin işinde zor kocaman bi tatil valiziyle gitmen lazım heralde :)

ben koyucaklarımı yazıyorum biraz abartabilirim ama ben bir yere kalmaya gittiğimdede hiç birşeyim eksik olsun istemem.....

BEBEK İÇİN....

2 adet iç dış zıbın takımı.....

2 adet sadece iç zıbın.....

2 adet çıtçıtlı badi....
2 adet alt üst takım....

2 adet tulum.....

3 adet çorap......kıyafetlere uygun şapka.....eldiven....5 adet ağız silme mendili......

1 adet topitos battaniye 1 adet kundak battaniye....1 adet penye battaniye.....

1 adet biberon...1 adet emzik....1 paket yenidoğan ıslak mendil.....yeteri kadar bebek bezi...1 adet pişik kremi...1paket mama....

1 adet ana kucağı ve yüz örtüsü....

ANNE İÇİN......

2 adet pijama takımı....1 adet sabahlık

1 adet hemşire terliği...

2 adet emzirme sütyeni..belki 1 adet emzirme atleti.

göğüs pedi....göğs ucu çıkarıcı pompa....chıco göğüssilme mendili....humana çay ....orkid.....

2 adet kalın çorap.....pijamalara uygun tokalar ve taçlar...ıslak mendil....1 paket kağıt havlu....

fotograf mak....makyaj malzemeleri....nazar boncuğu ve ayetel kursi....bebek için...

çikolata dağıtmak için.....

hastaneden çıkarken giymek için elbise vay esofman......stop

eksik varsa söyleyin arkadaşlar

Son düzenleme:
Sen en azından yıkayıp ütülemişsin canım ya akşam saat 7 de çıkıyorum işten eve git yemek yap ye derken zaten çok yoruluyorum c.tesi çalışıyorum 1 pazar kalıyor dokunmasınlar bütün gün yatayım istiyorum onlarda kalıyor kaldıkça off offf :14:

bende gece oturdum salonda hem tv hem ütü yaptım. küçük ama çok el oyalıyor.

cnm ben kendi düşünce mi söyliyim
1 tane 10 lu set
1 tane 5 li set
çıtçıtlı badi 2 tane kısa ve uzun kollu ayrı
2 tane zıbın
eldiven patik şapka ağız bezi
2 numara bebek bezi 10 tane
arkadaşlar yazmış bunuda alıcam kadife tulum bide içine uzun kollu badisi
kendim içinde
1 gecelik
1 pijama
1 tane sabahlık tercihim kırmızı renk kanamadan dolayı
iç çamaşırı 4-5 tane ne olur ne olmaz
yün çorap
pet alıcam
emzirme atleti istiyorum bunlar başlıca koyucaklarım buna eklenen bi kaç bişey olur tabi

sağol canım birbirimizin eksiklerini tamamlaya tamamlaya hazırlıycaz artık.

rica ederim canım, yeni hazırladığım için pc ye de kaydetmiştim:)) hemen kopyalayıverdim:))

tabi daha eklenecekler çıkar muhakkak.. mesela zemzem suyu. birde bazı yerlerde okudum bebeğin gazlı olmaması için ağzına emmeden önce nar damlatanlar filan oluyormuş veya gazı alınmış maden suyu.. onları da bi iyice araştırmam lazım. kızım gazlı bi bebkti::(((

Bende bunu çok duydum gerçekten işe yarıyor mu acaba? yapsak mı?

Arkadaşlar hamilelik beni gerçekten çok sıkmaya başladı.Evde otur otur iş yapma patlıyorum sıkıntıda ve eşime sarıyorum olmadık şeylerden kavga çıkarmaya başladım. Ev dekorasyonu ile uğraşayım dedim konu hakkkında blog açtım beceremedim. Yerine farklı bir blog takip etmeye başladım. Forumda yeniyim kuralları pek bilmiyorum link vermek yasak mı ama amacım tamamen paylaşımcı.
Takıldığım blog dekoratif mobilyalar, evdekorasyonu,ahşap boyama falan teknikler öneriler çözümler üretiyor dağnıklığa karşı. Bana baya zaman harciyacak bir yer oldu sizlerde sıkıntı yaşıyorsanız takılabilrisiniz.
Link vermek yasak olabilir diye kelimelere gizledim linki istemeyen girmez. burdan girebilirsiniz.
aaa köprü kurma yokmuşş

dekoratif mobilyalar sitenin adresi

Son düzenleme:
Bende bunu çok duydum gerçekten işe yarıyor mu acaba? yapsak mı?

tatlım narı bilmiyorum ama gazı alınmış maden suyunun bi zararı olacağını da düşünmüyorum acıkcası..
çünkü gaz için olsun, başka şey için olsun o kadar ilaç kullanıcaz ki, bu en masumu gibi..

birde düşünüyorumda ben sezeryan olacağım için ilk etapta sıvı gıdalar veriyorlar gazı çıkarana kadar, e bu durumda benimde soda içmem faydalı:) o yüzden kendim için çantaya soda koymayı düşünüyorum.

tatlım narı bilmiyorum ama gazı alınmış maden suyunun bi zararı olacağını da düşünmüyorum acıkcası..
çünkü gaz için olsun, başka şey için olsun o kadar ilaç kullanıcaz ki, bu en masumu gibi..

birde düşünüyorumda ben sezeryan olacağım için ilk etapta sıvı gıdalar veriyorlar gazı çıkarana kadar, e bu durumda benimde soda içmem faydalı:) o yüzden kendim için çantaya soda koymayı düşünüyorum.

Ben şimdiden rezene çayı içmeye başladım çok değil ama haftada 3-4gün bir bardak içiyorum çok iyi geliyo.

Pijama takımı aldık daha doğrusu annem yılbaşı hediyesi aldı bana. ya orada denemedim. S beden aldım üst iyide alt küçük geldi. M beden alayım değilmi. daha 2 ay var hem belki kiloda alırım...

arkadaşlar sizilede paylaşmak istedim ogün buluştuğumuzda bu zıbın mevzusunu tekrar konuştuk ve neclase arkadaşımızın gelinleri daha yeni doğum yapmış ve hastaneden tam 5 adet zıbın takımı istemişler bebeğin öbeğini temizledikten sonra zıbınıda mutlaka değştiriyolarmış....bizde güneşle tekrar zıbın aldık takım olarak pahalıda değil 6.tl çantaya en az üç takım koymak lazım bilginize....ve bebekler cok üşürmüş ona göre yanınaza kalın battaniye şapka eldiven ve kadife tulum takım almayı unutmayın necla kaçkat sardıysak bebeğin elleri moraramıştı dedi..ve bebkler anne karnında 38 derecede oluyolarmış....:49:

Bende bir tane takım bir tane de tek üst zıbın var bi tane daha mı takım alsam,yarın Bursa'yı alt üst edicem:1::1:

Pijama takımı aldık daha doğrusu annem yılbaşı hediyesi aldı bana. ya orada denemedim. S beden aldım üst iyide alt küçük geldi. M beden alayım değilmi. daha 2 ay var hem belki kiloda alırım...

Eşimde bana almış kırmızı çok güzel ama normal pijama takımı.S beden almış güzel oldu.Güle güle kullan canım pijama takımını:)))

Back
X