2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Hayırlı cumalar, haller keyifler yerindedir umarım...şaka gibi ama bugün tam on iki de kalktım:53: artık geceleri uyuyamaz oldum, eşimi gönderdikten sonra yattım, yatakta kitap okudum, sonra uykum gelir gibi oldu, uyuyayım dedim, onikiyi bulmuş:52: saat iki gibi alt komşum geldi, netten birşey bakmak için az önce gitti...... neyse ben geçmişe bakayım:8:

merhaba kızlar size eşimin bürosundan yazıyorum. ben sabah saat 10da hastaneye gittim hemen serum verdiler tam 2,5 saat sürdü sonra eşim geldi hastaneden aldı beni bende bürosundayım eşimin biraz dinlenip yemek yiyip eve gidicem kendimi çok dinç hissediyorum sanırım serumun etkisinden olsa gerek birde 2,5 saat hep yattım ya çok iyi geldi bebişimle bol bol dinlendik. herkese hayırlı günlerrr :nazar::49:

Çok geçmiş olsun canım,inş.daha iyi olursun.sen yinede yorma kendini bol bol dinlen....

Herkese Hayırlı cumalar, haller keyifler yerindedir umarım...şaka gibi ama bugün tam on iki de kalktım:53: artık geceleri uyuyamaz oldum, eşimi gönderdikten sonra yattım, yatakta kitap okudum, sonra uykum gelir gibi oldu, uyuyayım dedim, onikiyi bulmuş:52: saat iki gibi alt komşum geldi, netten birşey bakmak için az önce gitti...... neyse ben geçmişe bakayım:8:

Olsun canım evdesin ne de olsa dinlenmişsin işte.Senin de ağrıların mı var o yüzden mi uyuyamıyosun?Aynı haftada olduğumuz için sordum.

Eşimde bana almış kırmızı çok güzel ama normal pijama takımı.S beden almış güzel oldu.Güle güle kullan canım pijama takımını:)))

sağol canım zaten 1 tane takım yetmez. 2. de lazım...
doğumdan sonra gelen gidende olur şık takım olsun. malını çok beğendim. haftaya 2. alırken bunun bedeninide M ile değiştireyim en iyisi...

Ben şimdiden rezene çayı içmeye başladım çok değil ama haftada 3-4gün bir bardak içiyorum çok iyi geliyo.
Rezeneye bende başladım 1 ay oldu sanırım.. senin gibi bende haftada 3-4 kez içiyorum, gerçekten çok rahatlatıyor, emzirme döneminde aynen devam etmemiz lazım, süt yapması için :34:

Pijama takımı aldık daha doğrusu annem yılbaşı hediyesi aldı bana. ya orada denemedim. S beden aldım üst iyide alt küçük geldi. M beden alayım değilmi. daha 2 ay var hem belki kiloda alırım...

2 ayı da hesaba katarsak bence de M beden alman daha iyi olur canım..
güle güle giy cicilerini :nazar:

sağol canım zaten 1 tane takım yetmez. 2. de lazım...
doğumdan sonra gelen gidende olur şık takım olsun. malını çok beğendim. haftaya 2. alırken bunun bedeninide M ile değiştireyim en iyisi...

Sen hamileler için mi aldın yoksa normal pijama mı canım?Ben pijamayı da normal alıcam bu gidişle önü düğmeli falan alsam rahat olur.

Rezeneye bende başladım 1 ay oldu sanırım.. senin gibi bende haftada 3-4 kez içiyorum, gerçekten çok rahatlatıyor, emzirme döneminde aynen devam etmemiz lazım, süt yapması için :34:

2 ayı da hesaba katarsak bence de M beden alman daha iyi olur canım..
güle güle giy cicilerini :nazar:

Evet canım doğumdan sonra da devam etmek lazım.Daha önce de yazmıştım tekrar yazıyım yeşil çay,çubuk tarçın ve tane kimyon anne sütünü arttıyomuş canım.Yeşil çayı çok severim zaten doğumdan son kimyonuda ekliycem içine.

Evet canım doğumdan sonra da devam etmek lazım.Daha önce de yazmıştım tekrar yazıyım yeşil çay,çubuk tarçın ve tane kimyon anne sütünü arttıyomuş canım.Yeşil çayı çok severim zaten doğumdan son kimyonuda ekliycem içine.

inşallah bunlardan herkes faydalanır, bol bol sütümüz olur ve hepimizin bebişi güzelce emer inşallah.

bunlara ek olarak birde dereotu var.. gebelikte kimyon, dereotu yeşil çay önerilmez ama aksine emzirme döneminde bunlar süt yapıyor..

maydonoz ise sütü kesebiliyor!!

bnde bebek için aldıklarımı yazmıştım ama kendim için hastane çantama koyduklarımı yaziim:
2 sabahlık
2 gecelik
1 pijama takımı
2 el havlusu
diş fırçası
rolu kağıt havlu
5 adet çorap
bolca uzun ped
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
6 adet iç çamaşırı
1 emzirme sütyeni
1 emzirme atleti
nolur nolmaz diye büstiyer sütyen aldm 2 tane
ıslak mendil
süt artırıcı çay

bu arada rezene çayını bnde bu haftalarda içmeye başlasam olur mu? yoksa son ayda mı içmek gerekiyo?

Bende bunu çok duydum gerçekten işe yarıyor mu acaba? yapsak mı?

bu narla alakalı konu vardı topik açılmışş bahsediyorlardı deneyen arkadaşlarda çok olmuşş memnunuz diyorlardı bende biara yaparım dedim ama sonradan vazgeçtim
ben sadece zemzem içircem ve dudaklarınada hurma sürcem azcık

Sen hamileler için mi aldın yoksa normal pijama mı canım?Ben pijamayı da normal alıcam bu gidişle önü düğmeli falan alsam rahat olur.

lohusa takımı diye geçiyor canım. evet düğmeli normal pijamada alsan olur. ben daha şık olsun diye öyle aldım. 2. yide öyle alacağım...
önü kurdelalı fln. dantelli şık duruyor. bir tanede öyle al istersen kendine...
annemin aldığı açık pembe. bir tanede açık mavi alacağım. sabahlık alacaktım vazgeçtim ya 70 tl. bir tane pijama fiyatı. pahalı geldi...

inşallah bunlardan herkes faydalanır, bol bol sütümüz olur ve hepimizin bebişi güzelce emer inşallah.

bunlara ek olarak birde dereotu var.. gebelikte kimyon, dereotu yeşil çay önerilmez ama aksine emzirme döneminde bunlar süt yapıyor..

bol bol sıvı şeyler bolca suu bebişi sürekli emzirmeee ve pozitif düşünceyle inşallah bolca sütümüzz olur arkadaşlarr

İnş.canım bol bol süt olur da bebişlerimiz güzel güzel emer.Dereotu ve kimyonu pek sık kullanmam ama ben arada yeşil çay içiyorum.Bana iyi geliyo özellikle sindirim sistemi için.Eskiden günde 2 bardak içerdim ama şimdi haftada 3-4 kere içiyorum.Maydanozu bilmiyodum ben maydanoz olmadan kahvaltı yapmam kötü oldu şimdi.

bnde bebek için aldıklarımı yazmıştım ama kendim için hastane çantama koyduklarımı yaziim:
2 sabahlık
2 gecelik
1 pijama takımı
2 el havlusu
diş fırçası
rolu kağıt havlu
5 adet çorap
bolca uzun ped
göğüs ucu kremi
göğüs pedi
6 adet iç çamaşırı
1 emzirme sütyeni
1 emzirme atleti
nolur nolmaz diye büstiyer sütyen aldm 2 tane
ıslak mendil
süt artırıcı çay

bu arada rezene çayını bnde bu haftalarda içmeye başlasam olur mu? yoksa son ayda mı içmek gerekiyo?

Canım bir aydır falan içiyorum aramızda bikaç gün var içebilirsin sende.ama çok değil haftada 3-4 gün bir bardak.

Canım bir aydır falan içiyorum aramızda bikaç gün var içebilirsin sende.ama çok değil haftada 3-4 gün bir bardak.

tamam cnm..peki ne şekilde yapıyoruz sna zahmet onuda yazarmısın? aktardan alcam rezeneyi ne kdr atcam bi bardağa..hiç içmedim daha önce bikaç kere hazırlarından almıştım ama hazır kullanmak istemiyorum paketlerden..

lohusa takımı diye geçiyor canım. evet düğmeli normal pijamada alsan olur. ben daha şık olsun diye öyle aldım. 2. yide öyle alacağım...
önü kurdelalı fln. dantelli şık duruyor. bir tanede öyle al istersen kendine...
annemin aldığı açık pembe. bir tanede açık mavi alacağım. sabahlık alacaktım vazgeçtim ya 70 tl. bir tane pijama fiyatı. pahalı geldi...

O takımlar tabiki çok daha güzel ama şu anda baktıklarım bana S bedeni bile büyük bekliycem artık son zamana kadar göbüşün durumuna göre alıcam.Böyle küçük olursa boşuna lohusa takımı almış olurum.ama büyür o zamana heralde:1:

Back
X