Ev araba vergilerinden bahsedilmiş, valla eviniz arabanız varda vergisini ödüyorsunuz, bence şükredin, bizim gibi arabasız- evsiz çok zor, hele birde her ay 500 tl kira ve yakıt.... yılda 6000 tl yapıyor, resmen havaya gidiyor para, keşke evmiz olsaydıda vergisini ödeseydik

Rabbim evi-arabası olmayan herkese nasip etsin
listemizi erkek annelerini mavi, kız annelerini kırmızı olarak güncelledim...
hoşunuza gitmeyen, eklemek veya değiştirmek istediğiniz yerler varmı arkadaşlar??????
Defne hanım uyuyunca ilgilenebilirim:)
canım çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık
Slm kızlar nasılsınız bu gün şeker yüklemem vardı sabah gitmiştim şimdi internetten baktım 65-114 gözüküyor iyi mi oluuor bu sonuçlar:44:
canım sonuç çok iyi, hadi sende atlattın,
gerçi çok şükür şu ana kadar şeker çıkan arkadaşlarımızında durumu bildiğim kadarıyla iyi, hatta ilk duyduklarında çok üzülmüşlerdi ama şimdi gördüğüm kadarıyla bir çoğu iyi ki bu diyet oldu diyorlar, yani hallerinden memnunlar
herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum....KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.
Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim bebeğini sana bağışlasın... Duam seninle...
melike ben birde kruvaze sütyenden aldım kafadan geçirmeli arkadan kopçalı değil, oda rahat geldi bana göğüs altını acıtırmı bilmem ama o da güzel... ben üstümde olduğunu hissetmiyorum...
ya ben hala 75 beden sütyenlerimi taktığım için emzirme sütyeninde kararsız kaldım, belki iki ayda büyüse diye son aya bıraktım, sanırım en iyisi bu:44:
Hadi hayırlı olsun, darıs bizlere

arkadaşlar sizilede paylaşmak istedim ogün buluştuğumuzda bu zıbın mevzusunu tekrar konuştuk ve neclase arkadaşımızın gelinleri daha yeni doğum yapmış ve hastaneden tam 5 adet zıbın takımı istemişler bebeğin öbeğini temizledikten sonra zıbınıda mutlaka değştiriyolarmış....bizde güneşle tekrar zıbın aldık takım olarak pahalıda değil 6.tl çantaya en az üç takım koymak lazım bilginize....ve bebekler cok üşürmüş ona göre yanınaza kalın battaniye şapka eldiven ve kadife tulum takım almayı unutmayın necla kaçkat sardıysak bebeğin elleri moraramıştı dedi..ve bebkler anne karnında 38 derecede oluyolarmış....
canım hakikaten önemli bilgiler, çok sağol paylaştığın için, bnede tulumu çok seviyorum, kuzenlerin giydirilerdi, sanki daha derli toplu gibi geliyor, orası burası açılma derdi de olmaz, inş ilk üç ay hep tulum giydireceğim oğluşuma
Olsun canım evdesin ne de olsa dinlenmişsin işte.Senin de ağrıların mı var o yüzden mi uyuyamıyosun?Aynı haftada olduğumuz için sordum.
canım gün boyu hiç bir şeyim yok çok şükür, ama yatağa yattığım an ne sağa ne sola yatamıyorum, resmen kaburgalarım birbirine geçiyor, batıyor.... yani şkelimi bulup uyuyana kadar saat üçü buluyo