- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #26.561
ya ben hala kararsız kaldım, içim mobilya beşiklere gidiyor, herkeste gurbette mobilyaya ne gerek var, park yatak al diyor, napcamı şaşırdım:44: Bu arada güle güle kullanın
canım ne güzel yaa, darısı bizlere inşaAllah, Rabbim hepimize tamamına erdirsin, ama bana hala rüya gibi geliyordaha dün Allahım bir 20leri görsem yolu yarılaşmış olacam diyordum
oy oy ne güzel süpriz yapmış bebiş, inşaAllah önce hayırlısıyla izne ayrılır, bol bol dinlenirsin, sonrada hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın
canım bol bol su içince faydası olmazmıymış ki:44: inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan, sağlıcakla bebişini kucağına alırsın
inşaAllah seninde eksiğin tamamlanır canım, daha üç-dört gün öncesine kadar bizimde doğru dürüst birşeyimiz yoktu, nasıl oldu anlamadık kendimizi hep nette alışveriş yaparken bulduk, ya fiyatlar hemen hemen aynı olunca, boşyere Ankaradan taa tosyaya o kadar eşya yük olmasın diye kıyafetleri halledelim dedik
canım benim yaa,kötü düşünme, hayırlısı diyelim hayır olsun... inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimize bir şey olmadan alacağız kucağımıza hepimiz...
tşk ederim canım, sizde güle güle kullanın aldıklarınızıbu arada sen oda yapmıyorsun sanırım, beşik ne alacaksın:44:
Sağol canım teşekkürler.Ben oda yapıyorum ama beşik olarak park yatak alıcam.Kraft'ın beğendik bi tane ocağın 20sinden sonra onu alıcaz gidip.