eşimin toplantısı çıktığından saati değiştirmiştim, gittiğimizdede doktor acilen bir ameliyata girmiş yarın gitcem bende, elimiz boş döndük. Bu arada 2011 fiyatalrından 2012 de doğum yapma diye birşey varmış, fiyat sabitleme diye Central Hospital da muayene ücreti 5 lira doğum ücreti normal için söyliyorum 50 lira artmış , muhasebe ile konuştuk fiyatımızı 850 olarak sabitledik biz, oraya gidenlere bilgi olsun belki diğer hastanelerdede vardır, neden bilgi vermediniz aylardır buradaki doktora geliyorum vs vs diye söylenin yaparlar birşeyler...
canım mantarın tedavisi edilmesi lazım , eğer normal doğum istiyorsan zorundasında buna, çünkü herşey yolunda olup mantar varsa sezeryan yapıyorlar. Ayrıca krem vs de kullanılabiliyor ben kaç kere kullandım çünkü antibiyotikler fena mantar yapıyor , son 1 haftadır bendede oluştu yeniden bugün doktora gitmek istememin en büyük sebebi buydu, geçen sefer vajina kültürü alındı sonucunda mantar olduğu kesinleşti kaşıntı ve akıntı vardı 1 tane fitil birde 1 tüp krem verdi kremi 4 akşam yatarken vajinanın içine özel aparatı ile enjekte ettim sonuç tertemiz iç çamaşırları ve huzurlu tuvaletler oldu :)
ayrıca bana krem veren ilk doktorda bu değil hamileliğim boyunca 4 farklı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu için ve hepside çeşitli fitil ve kremleri yazmıştı, son kullandıklarım en iyi sonuç veren oldu ve hamilelikte güvenle kullanılabilir yazıyordu...
dediğim gibi mantar önemli bir konu bebeğe şu andada geçebilir, doğumdada bulaşabilir hatta anlattığın gibi bir durumda iken doğumun olursa (normalden bahsediyorum) normal doğuma değil sezeryan doğuma alırlar bebeğe bulaşmasın diye.
ayrıca bu süreç içinde eşinle ilişkiye girdiyseniz beraber tedavi olmanız lazım, eşinden sana yeniden geçebilir çünkü onda kaşıntı olması şart değil bazı bünyelerde kaşıntı olmadan varlığını sürdürüyor.