• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet garip olan da bu işte,, ışın karacanın bloğunda okudum onun doktoruda böyle bakımsızmı dolaşıcan falan deyip esprili bir şekilde yollamış kuaföre,, belki de işte kanıtlanmış birşey olmadığı için böyle, ki aslında şöyle düşünürsek hanii o kadar kimyasal kullanıyoruz ki vücudumuza bilerek ya da bilmeyerek,, bi saç boyatmak onların ne kadarıdır,, gerçi saç boyası da tam kimyasal akmıyo dökülmüyo sonuçta :)) ve ona görede zararıda o kadar sağlamdır :)

tabiiki muhakkak şampuandada var bulaşık deterjanlarıda ona keza herşey kimyasal şampuanı kullanmak zorundayız mecburan deterjanlarla işim olduğundada eldiven kullanıyorum ama daha neler vardır kim bilir şimdiki zamanda herşeyde var kimyasal:)

biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......:41::41::41::41::41::41: çatladım sinirden .....

esperanze odanız cok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın işallah bizimde bu hafta gelicek bakalım heyecanlı bekleyiş :nazar::nazar:

biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......:41::41::41::41::41::41: çatladım sinirden .....

esperanze odanız cok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın işallah bizimde bu hafta gelicek bakalım heyecanlı bekleyiş :nazar::nazar:

götürdün tabi kebapları demii
sonrada yürüyüş dersin :))
yarasın kuzuna can olsun kan olsun sağlık olsun :34:

yok ronicim kebab yemedim şu denizde yüzenden yedim ....cok sağol cnm

hımmm afiyet olsun arkadaşıma
bende bugün tvde grdüğüm her yemek programını izledim
canım feci adana kebap istiyor bol acılı olacak yanındada ezme salatası
bi doğurayım hayırlısıyla canımın çektiği herbişeyi yicem :56:

Biz geldik kuzumlaa:3:
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymış:nazar::nazar::nazar:Boyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.Ayşşennnn sizin yatağın aynısından aldık,doktorumuza danışıp,kendisi hiç önemli değil yayı falan batmaz dedi senin de için rahat olsun.Bozuk çıkan poangı değiştirdik ve tam sallanandan aldık bu sefer :8:Halısını beyaz ya da toz pembe almaya karar verdik,çok çabuk kirlenir ama çok güzel duracak,bi kaç yere baktık halı için ama beğenemedim :44:Avizeye de baktık almadık ama eve gelince hangisini alacağımıza karar verdik e bu da bir gelişme tabiii:1:
Annem geldi yarın onunla ütü faslımız var,bebek şekerlerimiz için kavanozlar da gelmiş ama cmt evde yoktuk böcümün gidip alması lazım kargoya,etiketlerin de haftaiçi siparişini veririz.
Sizler neler yaptınız geçmişi okuyayım ben de. :16:

Duyduk Duymadık Demeyin ankaralı anneler ;
TOBB hastanesinde 14 Ocak tarihlerinde emzirmeve yenidoğan bakımı, 21 inde Doğum süreci ve bakımı eğitimleri var herkes katılabiliyor.Tobb etünün sitesinde de duyurusu var .

Sakin ol canım:45:Affettirir kendini mutlaka.
Ben de benimkine kızdım temizlik yapalım dedim azıcık suratı düştü süpürgeyi aldı geldi ama ben bırak bırak dedim üstüne bir saat uyudu. Uyandığından beri etrafımda dolanıyor, yemek, meyve hazırlamalar falan. Azıcık suratım asık ama seviyorum kocacığımı ben biazdan düzelirim yeterince uğraştı şimdide kuruyemiş ayıklıyor:1:

Biz geldik kuzumlaa:3:
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymış:nazar::nazar::nazar:Boyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.Ayşşennnn sizin yatağın aynısından aldık,doktorumuza danışıp,kendisi hiç önemli değil yayı falan batmaz dedi senin de için rahat olsun.Bozuk çıkan poangı değiştirdik ve tam sallanandan aldık bu sefer :8:Halısını beyaz ya da toz pembe almaya karar verdik,çok çabuk kirlenir ama çok güzel duracak,bi kaç yere baktık halı için ama beğenemedim :44:Avizeye de baktık almadık ama eve gelince hangisini alacağımıza karar verdik e bu da bir gelişme tabiii:1:
Annem geldi yarın onunla ütü faslımız var,bebek şekerlerimiz için kavanozlar da gelmiş ama cmt evde yoktuk böcümün gidip alması lazım kargoya,etiketlerin de haftaiçi siparişini veririz.
Sizler neler yaptınız geçmişi okuyayım ben de. :16:

Hoşgeldin canım ben de seni merak etmiştim. Maşallah Giza'ya :nazar: Seninle aramız üç gün bizimki de yaklaşık o kadardır o zaman:34: Dokuz günümüz kaldı kontrole bizim de:46:
Yatağını ve cibinliğini güle güle kullansın minik. Sevindim doktorun yorumuna ben de öyle düşünmüştüm ama bir bilen yorumu olunca daha bir rahatlıyor insan sağol canım:16:
Sallanan sandalyeni de güle güle kullan canım. Mobilya kurulum işleri bitti sanırım halı ve avizeye geçilmiş bu arada toz pembe güzel durur halıda.
Annenle sana kolay gelsin keşke benimki de gelebilse:50:

TOBB hastanesinde 14 Ocak tarihlerinde emzirmeve yenidoğan bakımı, 21 inde Doğum süreci ve bakımı eğitimleri var herkes katılabiliyor.Tobb etünün sitesinde de duyurusu var .

aaaa çok teşekkürler bende merak ediyordum bu tür seminerlerin olup olmadığını, kesinlikle giderim bi aksilik olmazsa....

Amannn yürüyüş işinden hepsi üşeniyor bozma moralini canım.Süperr odanız geliyormuşşşş, oda kurulunca yarım saatte bir gidip gidip bakıyor insan:)
Hoşgeldin canım ben de seni merak etmiştim. Maşallah Giza'ya :nazar: Seninle aramız üç gün bizimki de yaklaşık o kadardır o zaman:34: Dokuz günümüz kaldı kontrole bizim de:46:
Yatağını ve cibinliğini güle güle kullansın minik. Sevindim doktorun yorumuna ben de öyle düşünmüştüm ama bir bilen yorumu olunca daha bir rahatlıyor insan sağol canım:16:
Sallanan sandalyeni de güle güle kullan canım. Mobilya kurulum işleri bitti sanırım halı ve avizeye geçilmiş bu arada toz pembe güzel durur halıda.
Annenle sana kolay gelsin keşke benimki de gelebilse:50:

Saol canım benim,evet bizimkilerin günleri çok yakın,o yüzden kilo ve boylar da yakındır.Hıı bu arada benimki de dönüvermiş doğum pozisyonunda şu an:emir_bebek:Parmağını emiyordu sonra bol bol ağzını açıp kapadı yerim ben onu yerr:nazar::nazar::nazar:
Rica ederim ,insan bebişe zarar vermemek için en iyisi olsun istiyor ama onay aldık doktorumuzdan içimiz rahatlasın dimi ama :16:
Mobilya işi tamamdır böcüm haletti hepsini sağolsun,darısı herkesin başına :49:
Seninki de gelir,yapamadığın yardıma ihtiyacın birşey olursa söyle elimden geleni yaparım ben.Benimki kısa süreli gelebiliyor malum babam yalnız kalmasın diye,doğumdan sonra da gider gelir yazık napsın.Annelerin kıymeti anne olunca daha çok anlaşılıyormuş :16:

ya evet garip olan da bu işte,, ışın karacanın bloğunda okudum onun doktoruda böyle bakımsızmı dolaşıcan falan deyip esprili bir şekilde yollamış kuaföre,, belki de işte kanıtlanmış birşey olmadığı için böyle, ki aslında şöyle düşünürsek hanii o kadar kimyasal kullanıyoruz ki vücudumuza bilerek ya da bilmeyerek,, bi saç boyatmak onların ne kadarıdır,, gerçi saç boyası da tam kimyasal akmıyo dökülmüyo sonuçta :)) ve ona görede zararıda o kadar sağlamdır :)

cnm bn hiç boyatmadım saçımı ama boyatsaydım hamileyken uzak dururdum..ama bide şöyle bişi var bunca hamile ünlü napıyo..düşünsene dip boyaları fln gelmiş halde dolaştıklarını..geçen gün Çağla şikeli gördüm tv de oda hamile ama saçları maşallah yani hiç dibi fln gelmemişti :)) bide onlar sürekli bakımdalardır..neyse bnce sn garantiye al boyatma..şurda ne kaldıki

kızlar günaydınnnn karlı bi havaya uyandık ıyyy bitsin şu kara kış zaten hafta sonuda hep karanlıktı .. kızlar şu bebek şekerlerinin olduğu siteyi bidaa yazarmısınızzz

Günaydın kızlarrrr.. Herkese iyi haftalarrr :54:

aaaa çok teşekkürler bende merak ediyordum bu tür seminerlerin olup olmadığını, kesinlikle giderim bi aksilik olmazsa....

Ne güzel habeeer!! Bencede gidelim bunlara yaa.. Faydalı olabilirr :28:

ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa

kızlar herkese merhaba,

sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...

dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.

boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk :(
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış :(

dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.

neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.

tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...

canım sıkıldı anlayacağınız :((((

gamzecim o geçmiş olsun cnm mesaj attın bende hastanedeydim o gün geri dönüş yapamadım umarım sende güzel kızımızda iyisinizdir sakın kendini üzme umarım herşey iyi olur bebeğinin ne zaman geliceği belli olmaz bakma size riskli diyorlar ama bi bakmışsın biz doğurmuşuz benim arkadaşın herşeyi normaldi uyuduğu yerde 35 haftalıkken bebek keseyi yırttı ve hemen doğuma aldılar o yüzden doğumu hiç düşünmeden iyi beslenmeye çalışarak zamanını geçir nasıl olsa herşeyinde hazır hiç strese girme o yüzden

kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....

merak etme yanlız değilsin cnm bende aynı durumdayım geçen eşime sordum hatta oda az zaman kaldı aşkım senide bebeğide rahatsız etmek istemiyorum bu durumda kendinmi düşünemem dedi cnm benim bende kendimi iyi hissettiğim bi gün gönlünü yapayım diyorum ama daha bulamadım o günü hep çöküşdeyim erkenden uyuyorum zatennnnn

Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm:nazar:
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter:1:

ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa

geçmiş olsun kuzumm biz hala hastayız :S
bende senin gibiyim hala gece askılı t-shirt,şort giyip yatıyorum ama her gece uyanıyorum sıcakladıgım terlediğim için. hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki :(

Bendede var aynı durum, artık sıcak basmaları oluyor galiba,hastalıkla alakası yook dediğin gibi, kombiyi biraz daha kısıp öyle uyumayı dene terledikten sonra birde üstünü açıyorsan sırtın rahatsız olabilir bu sefer, bende öyle oluyor...

gamzecim o geçmiş olsun cnm mesaj attın bende hastanedeydim o gün geri dönüş yapamadım umarım sende güzel kızımızda iyisinizdir sakın kendini üzme umarım herşey iyi olur bebeğinin ne zaman geliceği belli olmaz bakma size riskli diyorlar ama bi bakmışsın biz doğurmuşuz benim arkadaşın herşeyi normaldi uyuduğu yerde 35 haftalıkken bebek keseyi yırttı ve hemen doğuma aldılar o yüzden doğumu hiç düşünmeden iyi beslenmeye çalışarak zamanını geçir nasıl olsa herşeyinde hazır hiç strese girme o yüzden

bende merak etmeye başlamıştım seni, teşekkür ederim canım son gelişmeler bir sonraki mesajımda :)

Back
X