Şu an moralim çok bozuk, az önce annemle konuştum, bu ayın 20.de ankaraya alışverişe gittiğimizde dönüşte annemde bizimle gelecek on gün yanımda kalacaktı... bu zamana kadar anneannem kanser tedavisi gördüğü için annemde kalıyordu ve annem hiç yanıma gelemedi... haftaya anneannem dayımlara geçecek, bizde alışverişimizi yapacaktık... ama babaannemde-dedem kışın birer ay avlatlarında dururlar, bana şu gün gelin dediği halde annemi dinlemediler, kendi kafalarına göre hareket ettiler... ve tam bizim gideceğimiz gün babaannemle-dedemde geliyormuş ve bir ay kalacaklarmış... yani annem yine gelemeyecek...ya babaanemle-dedemi anlayamıyorum, çok şükür evlatları bakıp bakmama konusunda ses çıkarmıyorlar, hatta severek bakıyorlar, hiç değilse onların gelin dediği zamanlarda gelseler, evlatlarınında bir yuvası- çocukları-torunları olabileceğini düşünemeyip kendi kafalarına göre hareket ediyrlar
halbuki annemle hayaller kurmuştuk, alışverişi yapacaız, bebişin eşyalarını birlikte hazırlayıp, beşiğni birlikte kuracaktık, of ya off