- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #28.261
kızlar tekrar merhabaaa ayy ne berbat bi hava...
Sonunda Tetanoz aşımın ilk dozunu vurdurabildim 30. haftamda :S sabahtan beri 3 saglık ocagı gezdim , kaydım üniv. zamanında Tekirdag daydı orada cıktı aile hekimim bende İst. a aldırmak ve ası olmak için cıktım bu sabah evden. Çıkmaz olaydım gez gez gez öldümmmmm
şuan kasık fıtıgının agrısından uzanamıyorum bile. En son gittigim ocak kavga gürültü yaptı aşımı ortalıgı birbirine kattım sinirden ya. ordan oraya yolluyorlar hepside birbirine uzak 30 haftalık hamileyim artık dermanım kalmadı diye nasıl isyan ettiysem tansiyonum düştü küttttt
Bide kadın bana demez mi neden geç geldin diye bende ne doktorum söledi ne siz aradınız dedim aramak zorunda değiliz biz diye tersledi beni iice delirdim ben tabi. neyse dedim sabır ya sabır.
diger doz 1 ay sonraya olcakmıs asının ben ozaman 34 haftalık olcam sorun olmaz mı kızlar yaaaa bilginiz var mı ?
Sonunda Tetanoz aşımın ilk dozunu vurdurabildim 30. haftamda :S sabahtan beri 3 saglık ocagı gezdim , kaydım üniv. zamanında Tekirdag daydı orada cıktı aile hekimim bende İst. a aldırmak ve ası olmak için cıktım bu sabah evden. Çıkmaz olaydım gez gez gez öldümmmmm
diger doz 1 ay sonraya olcakmıs asının ben ozaman 34 haftalık olcam sorun olmaz mı kızlar yaaaa bilginiz var mı ?