- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #31.121
ve sonraaaa 3 gün aradan sonra kızımı gördüm :))))))
çokkkk tatlı olmuştu, o balık ağzı ve babasının kopyası kaşları alnı kafası anlatamam kızlar, burunda benim burnumun daha kibarı ve daha güzeli, babasına benzeyecek diye ödüm kopuyordu :)
tabi kızımı izlerken zoruma giden şeylerde olmadı değil, mesela kızımın tepkilerini oradaki hemşireler daha iyi biliyor ben tanımıyorum ama onlar tanıyor kızımı mesela onu izlerken kustu ve ben değilde hemşire sildi ağzını , eve geldik o anı düşündükçe ağlama krizlerine girdim sonra toparladım, benim kafamın meşgul olması lazım birşeylerle yoksa sarıyorum böle...
sonraaa akşamda gördüm kızımı ve ilk kez gözlerini açtığını gördüm gerindi gerindi açıp gözlerini baktı baktı baktı....
bu arada hani şu emzirme atleti sütyeni vardı ya kızlar , atleti 90 sütyeni 85 almıştım ve ikisinide giyemiyorum çok sıkıyor, bunun üzerine 100 atlet aldırdım oda şuanda çok bol geliyor, yıkanacak bugün biraz çeker herhalde bakalım nasıl olacak, rahat olmaz ise 95 alıcam birde ve kesinlikle atlet öneririmi emzirirken karnınız kapalı durur,üşüyor yoksa benim bir süt sağmam 45-50 dk yı buluyor.
ayrıca dün hemşireler perşembeye kadar süt getirmeyin dedi çok birikmiş hastanede, eve stok yapmaya başladım ve süt poşeti olarakta düne kadar lansinoh kullanıyordum eşim hastanedeyken onu almıştı 25 tane 32 tl ye aldı galiba, 2 saatte bir 1 poşet kullanıldığı düşünülürse çabuk bitiyor, dünde milkway aldık 50 adet 32 tl , lansinoh görüntü olarak daha güzel ama işlev aynı sonuçta malzemede aynı daha fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm, zaten aylardır yaptığım doğum masrafı hesabının çok çok üstüne çıktık, hastanede yatmasından tut, normal doğum olmamasına verilen ilaçlar vs vs 3-4 katına mal oldu![]()
senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum valla gamzecim. sürekli aklımızdasın. bebeğini gördüğüne çoooook sevindim
verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkürler.