2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güünaydııın güzeller güzeli anneler ve minicik kuzular sevgililer gününüz kutlu olsuuun :)) aklımda bi sürü plan vardı ama sabah fısss diye indim sevgililer gününde insanın tüpü biter mi yaa bizim tüp bitmiş aaa dedim evren bana msj gönderiyo hazırlama bişey diye sonra dedim ki saf saf konuşma özlem tüpçü diye bişi var şimdi tüp beklioruz o gelene kadar size takiliim dedim sonra kalkcam evi bi güzel temizlicem yemek yapcam kuaföre gitcem gelcem hazırlancam sonra zaten pestilim cıkmış olur 6 da kocacım gelse ben 8de uyurum böle bi sevgililer günü programı yaptım nasıl??:)))

Mide yanmaları için sarı leblebi yiyinnnnnn kızlarrrr alın yarım avuç yiyin , midenizdeki asitli suyu çeksin. beni başka rahatlatan birşey yok. evde kalmadı dünden beri can çekişiyorum resmen:14: rennıe gaviscon talcid onlar ilk zamanlarda işe yarıyo,kullanıma yeni başlanıldıgında,sonra bagısıklık mı kazanılıyo ne ise etkisi geçiyo:14: deneyin pişman olmazsınızzz.

kız ben corumlu halimle bilmiyodum bunu sen nasıl da keşfetmişsin ii oldu sölediğin bi de onu deneyelim bakalımm sen de doktora gitceksin dimi hadi güzel haberlerle gel kuzum nabzına söle akıllı olsun:))

Ay canim yazmayi unutmusum suyu gece yatmadan once cok icme demisti, yatinca kapakcigi zorlayip geri geliyormus, bir de 2 yastikla yatmak lazimmis. Yani gunduz az ve sik toplamda cok miktarda icebilirsin. Yanlis yazmism cok pardon.

Reflu cok kotu bisey ya bu yanmalar umarim refluye cevirmez. Reflu olmasin diye bebisin yatagini da bir kismini yukselterek acili yaptim ben, ise yariyor diyorlar.

anladım canım gece içmeyiz o zaman tek gecsin de ya bende önceden reflü vardı zaten ama eskisi kadar kötü diildi hamilelikle birlikte tekrar nüksetti galiba Allah kimsenin başına vermesin cok gıcık bişey ya

Günaydın günaydın günaydınn canlarımmm günümüz güzel geçsin inşallahhh:9:
Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldı:53: bi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni:16:
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güne:34: Birde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm:16::16::16:

yazıkk kızzz odun falan deme adama baksana nasıl da düşünmüş cabalamış o kadar hakkını yeme..benim kütüğüm dün nöbetciydi yani herhangi bi planı varsa da anlama imkanım yoktu bakalım bugün gelidiğinde nolucak odun olarak gelirse ben de oduna nasıl davranılırsa öle davrancam diyorum ama bakalım kıyabilirmiyim orası tartışılır:))

ay kızlar bi de dün naaptım bakın anlatiim... kocama hediye aliim dedim bi saat dolaştım buldum bişiler aldım tabi baska alışverişler de yaptım ellerim dolu bi şekilde dolmuşa bindim kendimi koltuga attım resmen sonra cantadan para almak için paketleri posetleri falan yan koltuga koydum parayı verip oturdum evin önune geldim indim aldıklarımı yerlestirdim falan ama bi eksiklik var diyip duruyorum bi güzel oturdum oturdum 2 saat falan gecti ya dedim su adamın hediyelerini sakliim ortada durmasın ama arıyorum arıyorum yok Allah allah diyorum saklamışmıyım acaba?nasıl sakladıysam kendim bile bulamıyorum saf saf epey bi aradım evin içinde sonra dank etti dolmuşta unuttuğum elim ayagıma dolaştı kalktım belediyeyi ara dolmuşlarla ilgilenen birimi bul sorumlusunu ara o dolmuslara anons ettirsin falan sonra bana bi telefon geldi paketiniz bulundu gelin şurdan alın diye ay bi gittim paketin içi dışına cıkmıs yırtmışlar camura düşmüş falan aaa dedim nooldu buna "abla biz bunu bomba sandık " demez mi şoför " ya dedim siz manyakmısınız bombanın böyle içi dışına mı cıkarılır kaç parca olursunuz biliomusunuz napalım abla sen de bırakmasaydın kocaman canta unutulur mu yaa diyo bi de azar yedim yani aldım geldim Allahtan paket zarar görmüş içi sağlamdı kısacası ben bu kadar meşakkatli bi yoldan geçmişken kocam hiç bir faaliyet içine girmezse bilmiyorum naparım:))

ben de onu bekliyorum:))oto koltuğu için ama.bizim arabasını annemler alıcak ama doğduktan 1 ay sonra falan..inşallah indirime girerler,girmezse doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum annemler alırken travel sistem bakarız diye,o şekilde daha uyguna geliyo..
İnş.indirime girer.Bizde herşeyi kendimiz valla hediye falan yok.Sağolsun babam beişk alın diye para gönderdi ama eşinin isteklirini alamaktan biz o parayı yine onlara harcadık:)))))
bende doğumdan sonra bekliyodum malum benim hediyeler bu sene hep kaynadı d.günü evlilik y.d. falan derken hepsini toplu bekliyodum zaten.

güle güle kullan canım banada eşimde sağolsun bana bi tektaş almış gece yatakta dizi izlerken fıstık paketinin içine koymuş tutturdu fıstık yermisin yemem diyorum yermisin diyo sen ye dedim en sonunda otlanırım bende fıstık yemicem diye ödü kopmuş garibimin :52::52::52: yüzük istiyodum zaten bi tane onu alırsın demiştim bilekliğimle takım yapmak için ama o tektaş istiyorum sanmış :) ama çok sevindim yüzüğe değil ama süpriz beklemediğim anda gelince carrefour fıstık paketinin içine hediye koymuş sandım bian ne salağım yarabbim :52::52::52:

Güzel sürpriz olmuş ama:))))

Kızlar milkway göğüs ucu kremi e bebekte indirimde sizce nasıldır?Alsam mı?

Yok canım 22sinde cihicco indirime giriyo ondan alıcam.ben o kadar pahalı almam ne gerek var.benim beğendiğimin zaten indirimsiz hali 400tl de kız öyle söyleyince acele etmedim almakta.O model indireme girmezse alıcam.Haftaya kadar bekliyim:)))

Günaydın canım,benim hediyem pek romantik bişey olmadı relax moddan pijama takımı aldım yatağın üstüne koydum eve gidince görücek.Ama eşim sabaki sürprizinde hediyesini vermiş oldu tek taş yüzük almış aşkım bana:52::52:Hediyen hayırlı olsun şaşırtmış seni eşin ne güzel:49:

canım süpersiniz.. sen sabah sürprizleri okuluna gitmeler. eşinde yüzük almıs. cok hos ya.. artık bebişinle güzel günlerde takarsın canım. hiç unutulmaz hem.
bu arada bende chıcco nun arabsını ıstıyorum. senın baktıgın hangı modeli canım? ındırım yüzde kac olcak acaba? olmazsa bende laırım ama burda e-bebekın yerı yok. sahıbı buralı ama burda acmamıs :D izmirde var en yakın. internette de olcak mı bu ındırım sadece magazalarda mı?

pollycim.. bizimde oyle olcak. eşime tembıhledım dün. hediye alma bana dedim. cünkü dogumda da almak ıstıcek ve dedıgın gibi maaslar bebişlerin ihtiyacları flnderken cabucak bıtıyor. bende dogum gununde ufak bı hedıye almıstım. dogumda vercez hedıyemizi. gerçi biz tasıyoruz cok fazla hissediyoruz ama onlarnda bize hediyesi bebek aslında. onlarda bizimle bir yaşıyorlar. yanı benım eşim yaşıyor. ben duygusallasınca o da duygusallasıyor. sankı o da tasıyor gibi :43: yıne duygulandım yaaa...

özgecim eczanemizde.com da lansınohun 56 gr kremi var. 22 tlye gogus pedı hedıyeli.
ben bebişin sampuanlarını fln ordan aldım.sebamed de ındırım vardı. o sıra gogus kremını de aldım. benım uclar cok kasınıyor kuruyor
ben sımdıden sürüyorum canım yumusacık yapıyor. hatta dudakları nemlendırmek ıcın de kullanılı yazıyor. dogal bı krem oldugundan sanırım. dudaklarıma suruyorum bu kıs hiç catlamadım. normalde benım dudak cevrem kıpkırmızı olurdu cok karlı kıslı gunlerde.
ben memnunum canım . mılkwayı hiç bılmıyorum. eger o da saf lanolınse belkı benzerdir. ama lansınohu emzırırken rahatca kullanabılıyormussun yıkamaya fln gerek yokmus.

güünaydııın güzeller güzeli anneler ve minicik kuzular sevgililer gününüz kutlu olsuuun :)) aklımda bi sürü plan vardı ama sabah fısss diye indim sevgililer gününde insanın tüpü biter mi yaa bizim tüp bitmiş aaa dedim evren bana msj gönderiyo hazırlama bişey diye sonra dedim ki saf saf konuşma özlem tüpçü diye bişi var şimdi tüp beklioruz o gelene kadar size takiliim dedim sonra kalkcam evi bi güzel temizlicem yemek yapcam kuaföre gitcem gelcem hazırlancam sonra zaten pestilim cıkmış olur 6 da kocacım gelse ben 8de uyurum böle bi sevgililer günü programı yaptım nasıl??:)))

kız ben corumlu halimle bilmiyodum bunu sen nasıl da keşfetmişsin ii oldu sölediğin bi de onu deneyelim bakalımm sen de doktora gitceksin dimi hadi güzel haberlerle gel kuzum nabzına söle akıllı olsun:))

anladım canım gece içmeyiz o zaman tek gecsin de ya bende önceden reflü vardı zaten ama eskisi kadar kötü diildi hamilelikle birlikte tekrar nüksetti galiba Allah kimsenin başına vermesin cok gıcık bişey ya

yazıkk kızzz odun falan deme adama baksana nasıl da düşünmüş cabalamış o kadar hakkını yeme..benim kütüğüm dün nöbetciydi yani herhangi bi planı varsa da anlama imkanım yoktu bakalım bugün gelidiğinde nolucak odun olarak gelirse ben de oduna nasıl davranılırsa öle davrancam diyorum ama bakalım kıyabilirmiyim orası tartışılır:))

ay kızlar bi de dün naaptım bakın anlatiim... kocama hediye aliim dedim bi saat dolaştım buldum bişiler aldım tabi baska alışverişler de yaptım ellerim dolu bi şekilde dolmuşa bindim kendimi koltuga attım resmen sonra cantadan para almak için paketleri posetleri falan yan koltuga koydum parayı verip oturdum evin önune geldim indim aldıklarımı yerlestirdim falan ama bi eksiklik var diyip duruyorum bi güzel oturdum oturdum 2 saat falan gecti ya dedim su adamın hediyelerini sakliim ortada durmasın ama arıyorum arıyorum yok Allah allah diyorum saklamışmıyım acaba?nasıl sakladıysam kendim bile bulamıyorum saf saf epey bi aradım evin içinde sonra dank etti dolmuşta unuttuğum elim ayagıma dolaştı kalktım belediyeyi ara dolmuşlarla ilgilenen birimi bul sorumlusunu ara o dolmuslara anons ettirsin falan sonra bana bi telefon geldi paketiniz bulundu gelin şurdan alın diye ay bi gittim paketin içi dışına cıkmıs yırtmışlar camura düşmüş falan aaa dedim nooldu buna "abla biz bunu bomba sandık " demez mi şoför " ya dedim siz manyakmısınız bombanın böyle içi dışına mı cıkarılır kaç parca olursunuz biliomusunuz napalım abla sen de bırakmasaydın kocaman canta unutulur mu yaa diyo bi de azar yedim yani aldım geldim Allahtan paket zarar görmüş içi sağlamdı kısacası ben bu kadar meşakkatli bi yoldan geçmişken kocam hiç bir faaliyet içine girmezse bilmiyorum naparım:))
Bu halinle bişeyler yapman bile çok güzel canım daha ne olsun,fazlasını eşin düşünsün:)Bu arada hediyenin başına gelen kötü olmuş neyseki sağlam kalmış,aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı kesin içinde bişey kalmamış olurdu:1:
canım süpersiniz.. sen sabah sürprizleri okuluna gitmeler. eşinde yüzük almıs. cok hos ya.. artık bebişinle güzel günlerde takarsın canım. hiç unutulmaz hem.
bu arada bende chıcco nun arabsını ıstıyorum. senın baktıgın hangı modeli canım? ındırım yüzde kac olcak acaba? olmazsa bende laırım ama burda e-bebekın yerı yok. sahıbı buralı ama burda acmamıs :D izmirde var en yakın. internette de olcak mı bu ındırım sadece magazalarda mı?

pollycim.. bizimde oyle olcak. eşime tembıhledım dün. hediye alma bana dedim. cünkü dogumda da almak ıstıcek ve dedıgın gibi maaslar bebişlerin ihtiyacları flnderken cabucak bıtıyor. bende dogum gununde ufak bı hedıye almıstım. dogumda vercez hedıyemizi. gerçi biz tasıyoruz cok fazla hissediyoruz ama onlarnda bize hediyesi bebek aslında. onlarda bizimle bir yaşıyorlar. yanı benım eşim yaşıyor. ben duygusallasınca o da duygusallasıyor. sankı o da tasıyor gibi :43: yıne duygulandım yaaa...

Sağol canım çok teşekkür ederim:)Chicco Liteway Puset Glam ya da Chicco Liteway Puset Garnet ikisinden biri canım.Burda da vardı ama yandı malesef geçenlerde ben de internetten alıcam aynı indirim oluyo sen de öyle yapabilirsin.

yıne diş ağrısı tuttu benı dun gecede sabahladım bugunde yatamadım en sonunda kafam dagılsın dıye burdayım,acılde gecıcı dolgu benı 5 gun rahatlattı sımdı yıne agrımaya basladı parol ıcıyorum gunde bıekez sadece bıde dısımın ıcıne asprın yerlestırmeye calısıyorum hıcbırsey yıyıp ıcemıyorum cok zor bırsey bu dıs agırısı işin kotusu dr un dayanıcaksın dedı dişçiye gıtmenı ıstemıyorum dedı ama ben dayanamıyorumkı boyle daha cok mahf oluyor bebegım ne yapsam dişci uyusturmadan gecıcı dolgumu yerlestırse tektat:2:
Geçmiş olsun canım.

ben de alıcam şimdi.56grı 22 liraymış ve göğüs pedi hediyeli;)bugüne özel kargo indirrimi var hem kaçırmayalım:)) başka şeyler de bakıyorum şimdi..

özgecim eczanemizde.com da lansınohun 56 gr kremi var. 22 tlye gogus pedı hedıyeli.
ben bebişin sampuanlarını fln ordan aldım.sebamed de ındırım vardı. o sıra gogus kremını de aldım. benım uclar cok kasınıyor kuruyor
ben sımdıden sürüyorum canım yumusacık yapıyor. hatta dudakları nemlendırmek ıcın de kullanılı yazıyor. dogal bı krem oldugundan sanırım. dudaklarıma suruyorum bu kıs hiç catlamadım. normalde benım dudak cevrem kıpkırmızı olurdu cok karlı kıslı gunlerde.
ben memnunum canım . mılkwayı hiç bılmıyorum. eger o da saf lanolınse belkı benzerdir. ama lansınohu emzırırken rahatca kullanabılıyormussun yıkamaya fln gerek yokmus.

Sağolun kızlar bende bakıyım şimdi ama kredi kartı eşimde bilgileri yokki bende bugün son mu acaba?

bu arada o kadar iş yapıyorum yapıyorum ama sanki evim toparlanmıyor, işler bitmiyor gibi geliyor, ben çok mu takıntılıyım ki, zaten çalışıp evi pırıl pırıl olan bayana, akşama kadar evde olduğu halde evi pislik içinde olan bayana hayret ediyorum:9::9:

Neyse ben kaçar:8: dün gece yine üçe kadar uyuyamadım, sabahta yediden beri ayaktayım, şimdi biraz uyusam iyi olacak, çünkü bu gün yine beni çok iş bekliyor...

Kız bugün fazla iş yapmayacam diyordun ya, akşama kocaya pestili çıkmış görünmemek için, fazla yorma bence kendini.

Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldı:53: bi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni:16:
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güne:34: Birde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm:16::16::16:

Hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu bozmasın.

günaydııın:54::54:
bu gün erkenciyim..babamızı gönderdik şimdi işe..biraz atıştırmıştım az önce,yeniden acıkana kadar bi topiğe bakıyım dedim..biz de sabah yataktan çıkmak istemedik.1 saate kadar yatak keyfi yaptık eşimle:16::16:Allah başımızdan hiç bir zaman eksik etmesin onları..iii ki varlar:16:

Aminnnnnnnnnnnn.

herkese gnaydın...

ankarada yine karlı bir gün, işe gitmek zorunda kalmayınca evde karı izlemek baya güzel oluyomuş ama mümkünse ankaralı anne adayları bu hafta doğurmasınlar, kar yağışı artarak devam edecekmiş...

bu arada uhdeye kolay, sağlıklı bi doğum diliyorum.. bebeklerini sağlıkla alır inş. kucağına...

benim doktorum kullandığım magnezyumu falan kesti, meğer ne çok işe yarıyomuş, acaip ağrılarım var şimdi...

Evet ya, nefret ettim artık Ankaradan, her gün kar ve karın sorunları, yok yollar kapalı, yok taksi bile bulamazsın, doğurmasak bari bu aralar,
Neden kesti kalsiyumu canım merak ettim

günaydınnn canımmmm,dene mutlaka leblebiyi,tabi hava kötü tekrar cıkabilirsen.kahvaltınızı yapınn afiyet bal şekerr olsun miniğinle sanaa. bende azcık bseler yiyim de doktora gidicem,kızımı göremicem ama napalım 1 hafta daha sabır. haftasonu nabzım yüksek cıktı dye yakamı bırakmadı doktor,ekg , tiroit bilmem ne bugün kontrolüm var bakalım,ilaç vericem dedi ama içmem ben yaa, sonra benm nabzım azalsın derken bebegin nabzını da azaltıyormus ilaç,yavrum iyi olsun içmem ilacı bananee:50:

Geçmiş olsun canım ya,

ooooww. kızlar günaydın. geçmişin tamamını okuyamadım valla. okuduğum kadarıyla devam:)))

yıne diş ağrısı tuttu benı dun gecede sabahladım bugunde yatamadım en sonunda kafam dagılsın dıye burdayım,acılde gecıcı dolgu benı 5 gun rahatlattı sımdı yıne agrımaya basladı parol ıcıyorum gunde bıekez sadece bıde dısımın ıcıne asprın yerlestırmeye calısıyorum hıcbırsey yıyıp ıcemıyorum cok zor bırsey bu dıs agırısı işin kotusu dr un dayanıcaksın dedı dişçiye gıtmenı ıstemıyorum dedı ama ben dayanamıyorumkı boyle daha cok mahf oluyor bebegım ne yapsam dişci uyusturmadan gecıcı dolgumu yerlestırse tektat:2:
geçmiş olsun canm. neren ağrırsa canın orda olur derler ama diş ağrısı bir başka

ay ne güzell. bizimki de sevgililer günü hediyesi olarak hataya görev almış 1 haftalık:D ne romantiğiz değilmi. annemlerde kalıyorum. babannem annem babam kutlarız artık:D:D

bende ocak annesiyim bence normalden korkmayın çok güzel ve temiz ben tekrar çocuk düşünüyorum ve normal istiyorum hiç bir şeyin kalmıyor ınanırmısınız doğum yapıp odama geldim odamda iki sezeryanlı hasta vardı ben onlara yardımcı oldum onlar kalkamadılar ben her işi yapabiliyodum ve bana nazar bile değdi sonra hasta oldum normal doğum ürkütücü gelebilir ama dünyanın en güzel şeyi allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz inş.

cesaretlendirmen için çok teşekkürler hicran. son zamanlara doğru normalden bir kaçış oluyor içten içe korkuyoruz, bir yandan da diyorum ki. amaaan doğururum ne var, tarlalarda doğuran nasıl doğuruyor:D neyime güveniyosam bu kadar:))))

Yarın inşaAllah Uhde'de doğum yapacak, ne kadar heyecanlı, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alır:8::8::8:

uhdeye hayırlı doğumlar diliyorum hayırlısı ile. sağlıkla sıhhatle gelsin ikizlerimiz.
bakalım ben perş.gecesi nasıl olucam...stresten tansiyonum şekerim falan fırlamasa bari ya...

Kızlar benim doktorum mide yanmalarını önlemek için bir kaç öneride bulunmuştu.

Akşam az ye geç yeme, salata soğan sarımsak yeme pişmiş sebzeler ye.

Yemekten sonra meyve yeme, geç saatte hiç meyve yeme.

Soğuk süt içilebilir. ama fazla içerse o da yanma yapabiliyormuş.

Kan hapını gece içme. dedi.

Bir de fazla su içmemek lazımmış, fazla sıvı mideyi şişirip kapakçığı zorluyormuş.

ayşe önerde eğitimde, pötibörle kompostonun yanmalara iyi geldiğini sölemişti ama onu denemedim açıkçası.

doktorun yapma dediği ne varsa yapıyormuşum meğer. bir de şikayet ediyorum benim yanmalarım 8,5 aydır niye hiç geçmedi diye:) teşekkürler cnm:))
ve kızımın dünkü banyosundan bir kare, ayrıca güvenli yatış yastığında yatış pozisyonları örneklemesi :)

ben bu kuzuyu yerim yerimmmm:) maşallah:nazar::nazar: merak ettiğim birşey oldu. yan yastığı gerçekten gerekli bişiymi gamzecim??

ceylinmelek, nihalimsi,sütlücörek , yellooww . Allah bebişlerinizi güle güle büyütmek nasip etsin. :nazar::nazar::nazar: darısı başımıza.

ozlemcim, senin de randevunun yolunda gitmesine sevindim:) bugün de bizim var randevumuz teyzeleri. bakalım nasıl gitcez bu karda kışta:S

ben de onu bekliyorum:))oto koltuğu için ama.bizim arabasını annemler alıcak ama doğduktan 1 ay sonra falan..inşallah indirime girerler,girmezse doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum annemler alırken travel sistem bakarız diye,o şekilde daha uyguna geliyo..
canım kesinlikle travel daha uygun bende arabayı yaza doğru alsmda olur diyodum ama ana kucağı işin içine girince böyle daha uygun olur die aldın dün kılıflarını çıkarıp yıkadım hastaneden çıkarken çok lazım annem porbebe alma sadece ana kucağı yeter dedi onuda almıcam kaynanamda battwniyeye sarıp çıkarırdık demezmi biz emniyet kemeri takalım çocukta elimizde mi gitsin dedim imkan kimde ne görse bana onları söylüyo :)
bizim aldığımız bu modelin kırmızısı kullanışlı pratik görünüyodu baya incelik ama kullanmaya başlayınca daha iyi anlaşılır.
Crystal Baby CB-556 Nova Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

İnş.indirime girer.Bizde herşeyi kendimiz valla hediye falan yok.Sağolsun babam beişk alın diye para gönderdi ama eşinin isteklirini alamaktan biz o parayı yine onlara harcadık:)))))
bende doğumdan sonra bekliyodum malum benim hediyeler bu sene hep kaynadı d.günü evlilik y.d. falan derken hepsini toplu bekliyodum zaten.

Güzel sürpriz olmuş ama:))))
evt canım gerçekten spriz oldu :) bende ona ne alsamm bilemedim biraz geziyim bugün bari
neyse biz kaçalım kahvaltı yapalım kociş daha kalkmadı onla beraber pazara gidelim aldıklarımızı dükkana babamıza bırakalım daha kuaföre gitcem saçımı kestircem kaş bıyık ooooo bi sürü iş

Back
X