- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #64.361
selam kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mubarek olsun .....
sizlere bişey anşlatıcam ve yorumlarınızı bekliyorum bugün bayram sabah kalktık erkenden eşimin ailesinin yanına gittik önce mezarlıkları gezdik sonrada eve yani kayınvalideme geldik neyse herşey iyi hoş gidiyor gelen giden vs tabi benim uyanık kucuk elti mezarlıktan sonra karı koca vınnnn kaçış eee kaynanma gelen gidenin haddi hesabı yok e gelenler adeni coğu yeni görüyo oğlum kucak kucak geziyo cocuk ne uyuyabiliyo ne dinlenebiliyo sesden bende ayıp olmasın diye bişey demiyorum ama adeni ömrü hayatımda böyle jhuysuz ve ağlarken görmedim benim sakin cocuğum gitti yerine bam başka bir aden geldi cocuk kalabalıkdan insanların onu bağrış çağrış sevmesinden bitap duştu yavrum neyse gelelim işin asıl kısmına biz aslında bugün istanbula geçeçecekdik annemin yanına ve 1hafta kadarda kalmayı düşünüyordum ama adenin huysuzluğu ve yavrumun uyku çığlıkları atması üzerine yarın sabaha erteledik neyse sevgiliş kayınvalidem telde konuşuyolar eşimn ablasıyla birden eşim istiyosanız anahtarı vereyim gidin yazlıkta kalın dedi ablama söyle diyo ben sok tabi ne alaka bana neden kimse bişey sormuyo o esnadan kayınvalidem demezmi a ablanda öyle demişti zaten onlar istanbula gidince bizde geçelim hep beraber orada kalalım kafa dinliyelim demişben aynen böyleyim ben bu yazlığı ne zorluklarla tuttum huzur bulmak adına ve bugüne kadar ben yazlıktayken birkerede teşrif etmeyen insanlar bugun biz gidince burada kalmanın planını yapmışlar ben hiççççççççççç ses çıkarmadım neyse bunlar bir iki aynı şeyi soyleyip duruyolar afedersiniz donumdan tutunda prazervatife kadar bu evde üstelik ayrıca 7 yada 8 kişi olarak kalıcaklar evimde çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş düşündükçe beni bugün afakanlar basıyo tabi bir an önce eve gitdsemde once su kovcam olacak adamı yolda bir haşlasam diye neyse kaynanamda yanıma gelip ikide bir demezmi siz istanbulla biz sizin eve siz istanbula biz sizin eve beynimde şimşekler çakıyo o bunu soyledijkce neyse akşam oldu kalkıyoruz vedalaşıyoruz yazlığa geçicez o esnada eşimin kafasına sanırım metoor taşı düşdü yada benim bu konudaki tepkimi az bucuk çaktı ve kaynanama aynen şöyle söyledi biz istanbula gidelimde gelince ben sizi alırım gelirsiniz bize
kaynanam ne dese hee ışılı bırakıp sen evemi geliceksin tamam olur tamam
bende ne kalması canım 2gün durup gelicez dedim ayrıca beraber dönücez dedim heeeeeeeeeeee öylemi dedi kaynanam tabi hepsi dumur şimdi size soruyorum arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bu nasıl bir saçmalık kimse bana bişey sormuyo üstelik bunların hepsi kadın ve bir allahın kuluda demiyorki acaba siz yokken biz orda kalsak olurmu ışıl yada başka bişey aklım afızam almadı kızlaer neyse cok dolmuştum içimi yine size dökdüm hepinizi seviyorum
![]()
Canım takma kafana yapılan densizlik tek kelimeyle :) ama en azından sen ordayken gelipte zırıltı vermiyolar benimkiler biz ordayken gelip huzursuz ediyorlardı