bende geldm aslında okuyodum ara ara ama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım çok sessiz buralar çokkkk

isoldecim bence baston puset al çünkü salıncak artık kar etmiyo emekleyecekler 1-2 aya kadar hoppala konusunda ben tereddütlüyüm yürüteçe zaten koymam bence puset almalısın bu arada geçen haftalarda bahsetmiştim evime bi kadın geldi temizlik için diye hayat hikayesini falan anlatmıştım hatırlayanlar vardır.Temizlikten 1 hafta sonra yüzüklerimin olmadığını farkettim bir de kolyem yok

çok üzüldüm evde aramadığım yer kalmadı temizlikten bi gün önce kayınvalideme giderken takımıştım ama sonra naptığımı hiç hatırlamıyorum oraya da baktık çıkarabileceğim her yere baktık yokk yokk o kadın aklıma geldi önce şikayetçi olacaktık ama ya o almadıysa diye o vebali almak istemedik
maddi değeri evet vardı ama manevi değerleri daha fazlaydı kolyemi de annem doğumumda almıştı.Bayramın son günü kadını aradım temizlik yaparken gördünmü falan diye kadın çok sakindi yok görmedim dedi evde kameralar olduğunu ve cuma günü inceleneceğini söyledim aa o zaman nasılsa çıkar dedi sonrada konuyu değiştirdi ne düşüneceğimi bilemiyorum inşallah o almamıştır,napabilirim başka billmiyorumki dua ediyorum sadece hala içim yanıyo yaa