- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #64.521
elbistan tatilimiz devam ediyo hala..salı günü benim anneme geçicez, boluya..o günü iple çekiyorum..burası beni sinir ediyo...kayınbababm bütün gün tv nin karşısında yatıyo, kumanda da elinde, bi dakika birakmıyo..çalışmıyo da ..nasılsa bizden alıyolarya para, adamın umrunda değil, geldiğimizden beri sadece bi kez işe çıktı, o da 3 saat, 20 lira kazanmış, beğenmemiş beyfendi,ne gerek var diyo...doğru, ne gerek var, oğlanla gelin çalışıyo ne de olsa
iki tane delikanlı kaynım var, onlar da boş boş evde oturuyolar..bi tanıdıkları çağırdı geçen inşaat işi için, yok o iş çok yorucuymuş, gitmediler...görümcem var 25 yaşında, geçen ay markete girmişti, 2 gün sonra çıkmış, dyanamıyomuş..bunların hepsi afedersiniz ama gerizekalı resmen...evde bu kadar genç insan var, biri de çalışmıyo...biri de üniversite de okuyo şehir dışında..iki gün sonra kız okula gidicek, para yok diye dilenmeye başlarlar bizden...nefret ediyorum valla...önceleri hoş görüyodum, ihtiyaçları var diyodum ama gelipte bu hallerini görünce tiksindim resmen...eşimin de başının etini yiyorum çaktırmadan..hele bi para gönder gösteririm sana diyorum..yetti ya, bu ne....ben milletin tembellerini beslemek için mi okudum onca yıl...ama bundan sonra görürüler..isterse boşansın, 5 kuruş göndertmicem...