Minecim çok geçmiş olsun, Kuzeyin ateşi 40 olmuş acildeymiş mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu çok etkilenir ve üzülür oldum hastalıklara, anne olunca.. inşallah çabucak toparlar kendini yawrucuk..
Aysel Gülhinal alışabildi mi kuzeninin eşine? dün biraz zorlanmış heralde, inşallah bir düzen oturtabilirler cnm..
Bernacım yarı yaşınız kutlu olsun, ananesine hep neşe versin kuzum, hayatın tadı tuzu artık onlar..
Feyzos kahvaltı için erken ama çorbalara biz ufaktan geçtik, zaten kabız olmaması için önce çorba ve püre, 7.aya doğru kahvaltı daha doğru olur diye düşünüyorum..Kahvaltıda besinlerin bulamaç verilmesi olayını da pek midem kaldırmıyo ama başka çare yok gibi..
Bize gelirsek,Gökalp iyileşti ama sümükler baki kaldı:2:
Gece uykularımız iyiden iyiye bozuldu, ben düzelmesini beklerken..

dün gece 3 4 defa uyandık önceki gece 5 i geçmiştir.. uykudan ağlayarak uyanmalar başladı, çok huzursuz..
Çorba olarak annemin Gökalp e özel yaptığı bebek tarhanasından veriyorum, içinde bolçeşitli sebzeler war tatsız tuzsuz bişi ama sevdi Gökalp. Her sabah da 1 meyve püresi, şeftali elma ya da armut oluyor bu da. başka bişi vermiyorum, anne sütü sadece..
15 dk sonra ewe gidiyorum oğluşuma kavuşucam

(aysel valla nispet değil :))