Canım benim geçmişi okuyordum,geçmiş derkende bugünden başlayıp dün akşamki kısımları okudum.İnan yazmak istiyorumda ben ancak okumaya zaman ayırabiliyorum

Benim bebeğim zahmetli bi bebek.Bitmek bilmeyen gazları var.Gün içerisinde ya onu emzirmekle yada onun gazlaırnı çıakrtmakla meşgulüm.Midedeki gazlar yüzünden tam doyamıyo,emdiğinin hemen 5yada 10. saniyesinde gaz oluyo ve karnı sertleşiyio,şişkinlik oluyo.Tıpışlıyorum gazını çıkarttıktan sonra(ki bu bazen 5dk sürüyo,bazen yarım saat) bebeğim terlkradan acıkıyo ve istiyo.Tekrar karnını doyurmaya çalışıyorum ve yine gazlar derken kısır döngünün içinde günümü dolduruyorum

E bunada şükür yinede.
Önceki gün doktora gittik.Gastrolojiye yönlendirdi.Randevu verildi.Salı günü gideceğiz,bakalım ne dicek bu gazlaır bitmeyen bebeğime::) İnşllh bi sorun çıkmaz

Yaşadıkalrımdan dolayı doktor fobim var,doktora gitmeye çok korkuyorum.Bakalım hayırlısı inşllh.
Senin bebekte hastaydı Canım,tam takip edemedim ama iyi olmuştur inşllh.
(bu yazımı sen bana yazar yazmaz hazırlamıştım;ama göndereceğim esnada net gitti.bende kopyala yapmıştım.şimdi net gelince göndericem Allahtan bişey olmazsa yine inşllh:))