• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bulusmaya gelnce superdi..btn herkesmi bu kdr iyi olur ya..ALlah bu mart analarini secmis bnce..hepsi guzel ve iyi..guzellk konusnda bn haric...aysosuma binlerce kez tesk.bomba ymkler ve super misafrperverlk..cnm.bnm. resmleri ekleyn kzlar..
Kisaca cok guzel bigundu..herkese teskkurler...
Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...
günaydınnn güzel mart annişleri:))))))

Eki Görüntüle 516631

sana da günaydın güzellikk

Berna bebeklerin hep beraber o tarafa niye baktığını anlatayım mııı :27:

anlat yavrum anlatda alem manyak görsün...ama o bakışları hiç unutmıcam yaa hepsi çölde kutup ayısı görmüş gibi bna bakıyodu..hele ATlas ve Keremin bakışları bni benden aldı katıldım orda..çok tatlılar yaa

günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..

filizcim çok geçmiş olsun önemli bir durum olmaması sevindirici canım...bizde dün oğluşumla biraz hava alalım şöle çimlik bir yere gidelim dedik havada fena değildi izmirde hani ama polenlerden insan korkuyor haliyle ciltleri çok hassas hemen tahriş oluyor..]

kızlar zeynep sare çarşambadan beri hasta ateşi bi türlü düşmüyordu çok şükür bugün düştü perşembe doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotik verdi agumentin dolven verdi ağrı kesici bide fitil verdi bide öksürük şurubu ama yavrum ateşten eridi ya çok kilo verdi bide bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oldu doktoru aradık alerji olabilir dedi ama yarın götürcem doktora bide yavrum eski kilosuna nasıl döncek ya neler yedirmeliyim şurup vercez diye yavrum hiçbişey yemiyo kaşıkla falan kapatıyo ağzını çok üzülüyorum ya

geçmiş olsun cnm..Allah acil şifa versn yavruya

yaa, buluşmamı olmuş.. :( evde ınternet olmayınca, cuma sabah en son girebilmiştim nete.göremedim tabi...sağolsun azeri (ayseldi galiba) mesaj da atmış ama göremedimkiii...bi nasip olmuyo buluşma bana...ya iş saati oluyo, haftasonunu da haber alamamışım :( neyyyse...hayırlısı artık..

Saliha istersn cebini özelden at bidahakine ararm bn sni

Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...

bencede filizcim bizde yapalım bir toplantı insan baktıkça özeniyor öyle değilmi haklısın çok kalabalık olamayız belki ama yavaş yavaş sayımız artar bakarsın :))

ah be kuzum burdan kaç kez cağrı yaptım izmirdeyken. nerelerdeydin?.. bi türlü bi araya gelemedik. kısmet değilmiş... artık istanbuldayız. ama kasımda gelme iht. var haber veririm uygun olursak toplaşırık[/QUOTE]

ah ah ben ozaman nerelerdeymişim bilmem ki neyse nasip bundan sonra burdaki arkadaşlarla yaparız bişiler inşallah sende izmire geldiğinde katılırsın bize inşallah :))

kızlar selam ...bizde varız ben bornovadayım ...filiz ,benim kuzumun adıda deniz, kızınla adaşlar:))[/QUOTE]

ooo izmirli hanımlar çoğalmaya başladı ne kadar güzel :))

bende izmirdeyim cnm

çok memnun oldum kızlar benim ismim esra ve cücüğümün ismide çınar :)):16::16::16:

İşte Kızlar Selçuğumun gariban ensesi..sinirlendiimde bni bu sakinleştiriyo..bu pozisyonda tutarsanız sizde mayışabilirsiniz

$IMG_20120922_151626.webp
$IMG_20120922_151717.webp

Ve budaaa dün metrobüsten Edirnekapıda indiimizde karşılaştıımız manzara..o merdivenlerdeki insan yığını ilerleyemiyodu ve 1 saat beklesek belki ordan çıkamazdık..düşünebiliyomusunuz durakda iniyosunuz ve turnikelerden çıkamıyosunuz..yani duraktan çıkamıyosunuz..bizde tekrar geri binip bi önceki durakta indik..işte İstanbulun geldii son nokta..yakında istanbul bağımsızlıını ilan edip Ayrı bi Eyalet olabilir yani :)) ne ulaşım aracı yapsalar bu kalabalığa çözüm getiremezler..bnce artık vizeyle girilmeli İstanbula :53:
$IMG_20120923_125848.webp

Ayselllll canım benımm.. Hersey ıcın bırkere dahaaa cok cookkk teskkurlerrr bızı en guzl sekılde agrladınn guler yuzun mısafrperverlıgınn hersey hersy cok guzldııı elıne emımegıne saglık kesene bereket hakkını helall ett canım. Dun cok guzl bır bulsma oldu cok memnun oldum cok keyf aldımm 7 bebeyle zor oluoms benu test ettık ama buna ragmen keyflıydıı butun katılım gosteren arkadaslrımaa samımıyetnden muhabbetnden tatlılıgndn oturude tesekkurlerımı bır borc bılırımmm ıykı gelmısızz mınık oglmlaaa:16:

bencede filizcim bizde yapalım bir toplantı insan baktıkça özeniyor öyle değilmi haklısın çok kalabalık olamayız belki ama yavaş yavaş sayımız artar bakarsın :))

bi başlayalım da gerisi gelir canım inşallah :))

kızımdan 2 görüntü :)) $11.webp $12.webp

Ayy ayy ayyy resılere bayıldım,hepınıze masallah canlarım benım,ne guzel bı ortam olmus oyleee...

Kızlar ben bısı sorcam,du aysımaya park yatak aldık,malum ust katını kullanmamız mumkun degıl,o mesafeden haylı haylı atar kendını,dırek alt katını kullandık dun gece ıtıbaryle,kızlar bu tarz besıklerı kullananlar ıcın soruyorum ve bılen varsa lutfen cvp versın,kenar korumalık varmı? Yanı besıklerdekı gbı kenarlardan baglayabılecegımız korumalıkları mevcutmu?alt katı kullandıgımız ıcın korumalıgın buyukce olması gerekıyo,napcam la ben?

ühüüüü ben gelememki:14: taaaaa nerelerdeyim ben...

berna sen sebze çorbası yaparkene suda piştikten sonra örneğin; patates,havuç vs. sonrasında blendırdan geçiriyomusun..geçirince vitaminleri gidiyomuymuş? nası etcez ozaman?

canım benim oğlumun doktoru özellikle sormuştu blendır kullanıyormusun diye asla kullanmanı tavsiye etmem demişti çünkü bebekler ozaman çiğneme yeteneği kazanamıyorlarmış bütün yiyecekleri yutuyorlarmış ayrıca dediğin gibi vitamini öldürüyormuş başı metal olduğu için onun yerine haşladıktan sonra cam rande al ve rendele demişti ben öyle yapıyorum şu anda okuyunca bir fikir vereyim dedim :))

1 saattr yok boyut yok kucult yok buyutttt ugrasmktn nvrm donduuu bazılrnı ıkı kere yuklmsmm so soriii:))) resmler hakknda fıkrımı beyn etmem gerekırsee gulnıhal bır harıkaaaa kuzyın bakıslrı ne kdr safsa onun kıler okdar cın gıbı:))) resmlrı cekerkn cok guldukkkk sımdı gulnıhlle kuzyn resmlrıne bakınca bıdaha guluorum:)))))

bütün anneler, bütün bebişler harika çıkmış... hepinize ayrı bayıldım valla. ve çoooook özendim. gelebilseydim keşke... artık anadolu yakası buluşması olursa ona gelirim...

Back
X