• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerde :1:
Eki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782

yoğurt okadar sorun değil, dediğin gibi çözümleri var farklı şekillerde yapılabilir yoğurt. asıl sorun şu ki ben yoğurdu yumurtayı yedirebilmek için kullanıyordum. artık kahvaltı düzeni otursun istiyorum. yani ne biliim herkes gibi peynirini, pekmezini yumurtasını fln yesin. yoğurtlu yumurta verdiğimde kahvaltıdan sonra ara öğün gibi veriyorum. yoğurtla vermiim artık istiyorum. yani yumurtayı kahvaltıda yesin. bizimki sadece aptamilin ballı irmikli kahvaltı mamasından yiyor sabahları. artık 7 aylık oldu kahvaltı yapmaya başlasın istiyorum

anladım canım haklısın tabi yavaş yavaş bir düzen oturtmak gerek kahvaltıda diğer ürünlerden yiyorsa yumurta için çok zorlama istersen sonra bide tiksinmesin hepten benim oğlumda aptamilin tahıllı mamalarından yemiyor ağzını öyle bir kitliyorki açabilene aşk olsun bende içine biraz meyve rendeleyerek yediriyorum ozaman yiyor bizim kahvaltıyla pek problemimiz yok şükür veriklerimi geri çevirmiyor belkide yumurtanın tadına iyice alışana kadar yoğurtla vermeye devam etmelisin acele etme zamanla tek yemeyede alışır elbet

Amerda canım çok geçmiş olsun,Allah,Aren'e uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Pınar kuzum resimler harika,hele atlasın o rapçi hali beni benden aldı,minik erkekim benimm :16:
Bernaa kuzum uynamadınmı da foruma girmiyon diye arayacaktım ki geldin.
Fatma kuzum acık yakın olaydın sana da yapardım o mamalardan sen yeterki geleydin ben sana kuzu çevirme bilem yaparm :)
Kerime annem buluşma var yok bilmem ama ben gelirim h.içi eşin geç geldiği bi gün benimki de geç geliyorda sıkılıyoz ana kız:1:
Yasemin kuzum girmiyorsun ki foruma habersiz kalıyon sonra hep buluşmalardan.

Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem:(((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...[/QUOTE
Aklıma kızkardeşimin yaşadıgı birşey geldi.kardeşim karı-koca doktorlar.kızına kayınvalidesi bakıyor..kadın kardeşim bir konuda uyarınca öyle bir hırslanmış ki bebeği yıkıyorlarmış ayağı kayıp yere düşmüş sonra da senin yüzünden oldu gibilerinden kardeşimin yüzüne tükürmüş:( yaa dünyada ne kaynanalar var..hala da asla kardeşimi dinlemez,kendi bildiği gibi yalap şap büyütüyor çocugu.eşi de bakıcı tutmaya razı gelmiyor,çok sıkıntılı..
Kardeşinin işi de zormuş gerçekten yaaa niye böyle olur anlamıyorum...Bakalım ilerleyen günlerde bizi daha neler bekliyor:50:
alınmakta haklısın vallaha canım çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlayabilirim aklın tamamen evde kalıyor benim kendi annem bakıyor bebeğime ama sabahları tembihleye tembihleye gidiyorum saat başı arıyorum nerdeyse ne yedi ne yedi diye sormamdan bıktı artık kendim yapıyorum akşamdan sabah kaselere koyup götürüyorum onları yediriyor tabi arada kaçamaklar oluyor eminim ama :)) en azından ana öğünleri kontrolüm altında oluyor:1:

Bende herşeyini götürüyorum bunların dışında bişey verme diyorum ama veriyomu bilmem gerçi şimdilik sadece 4 saat falan bakıyo ama yine de aklım hep orda:50:

Geçmişe bakarken gördüm Nalanın güzelliğinden konuşlmş.resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel hatun maşallah:nazar:
Bu Dürüyenin güğümleri varya ordaki Halimeyi(Deniz Sipahi) görünce hep Nalan aklıma geliyor resimlerden gördüğüm kadarıyla ona benzetiyorm hep.Tabi sen daha güzelsin Nalanımm:16:

güzel annelerim benim ben kaçıyorum mesaim buraya kadar eve gideyim cücüğüm süt bekler benden hepinize iyi akşamlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...:3::3::3:

Bizde hastalıktan kırılıyoruz.. Öce kızım ateşlendi faranjit oldu, sonra oğlum ateşlendi geçti dedik balgam ve öksrük başlad, üstüne dün aşı oldu hem onun ateşi hem hastalık gece hiç uyuyamadık. Devamında babamız faranjit oldu sesi kısılıyor, benimde boğazım ağrıyor. Ailecek kırılıyoruz desem yeridir:(((

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versn

Kızlar hani biz hep buluşuyoruz ya,bu aralar hep düşündüğüm kızımın doğum gününü sizle yapmakk :)
Aile arasında ki ayrı,nasılsa hepsi mart bebiki değil mi ortak bi doğum günü partisi daha çok var ama hep bu proje var aklımaaa:52:

Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...

yuh yani nasıl bi kadınmış o..Allah sabır versn cnm bakıcı fln düşün istersn..

Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerde :1:
Eki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782

hakkaten kız çok komk oluyo :1:

Back
X