• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman

geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana

niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen

ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)

bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur

Hafta sonu evdeyim canım inş.hemen iyileşir kuzum....

özgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun :50:

:5::5::5::5:Çalışan ve bir birini anlayan anneler kulübü :)

kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim

isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen

ooh be nıhayet kk dan bırıyle bulusucam ınsallaaaah,canım numaramı ozelden mesaj attım,ınsallah gorusuruz

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

maşallah fındık kurduna bak sen nerelerde geziyor :1::1:

kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)

bir alkışta benden azra bebeğe :46::46:

çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman

dün akşam acile götürdüm doktor sıktı burun acıcı bu akşam kendi doktorumuza götüreyim bakalım ne dicek burun spreyi verdiler kullanıyoruz ama annem hayatta onu çınara sıkamaz o ağlıyor diye sabah baktım annemde ağlıyor napcam ben yaaa :((

maşallah fındık kurduna bak sen nerelerde geziyor :1::1:

bir alkışta benden azra bebeğe :46::46:

dün akşam acile götürdüm doktor sıktı burun acıcı bu akşam kendi doktorumuza götüreyim bakalım ne dicek burun spreyi verdiler kullanıyoruz ama annem hayatta onu çınara sıkamaz o ağlıyor diye sabah baktım annemde ağlıyor napcam ben yaaa :((

Çok zor gerçekten yaa bende şimdi konuştum ağlıyodu uykusu gelmiş uyuyamıyo burun damlası belki biraz işe yarar:(((İnş.bir an önce iyileşirler yaaa:50:

Çınar da mı hasta,çok geçmiş olsun canım ya

ay sağol cnm ya. ben uzaklaşamadım valla düştüğüm yerde baya kaldım ayaga kalkamadım.
Bende seni özledim kızzz :16: Gülnihal koltuktan inip yürümek istemiş herhalde dengeyi tutamamış hehehe :27:Hamileyken narr narr ve yine narrrr yedimmmm oyh yine cnm çekti haaa :56:

Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)

Ay çok geçmiş olsun kuzum ben de iki ay önce yürüyen merdivenlerde dengemi kayb ettim ve gümm düzlerim ve ellerimin üstüne:17:ordan nasol uzaklaştığımı hatırlamıyorum :1:

Duyguu kuzum nerelerdesin ya neden hiç uğramıyorsun,Mert nasıl resimlerini koy
Hem kızlar bu gün geleneksel resim günümüz değil mi nerelrdesinizz

cnm çok geçmişolsun görümcenin kızı büyük mü? arkadaşımın bebeğine de byük bi çocuktan mikrop bulaşmış. viral enfeksiyon mu ne denemiyormuş çocuk 1 ay kendisine gelemedi büyük virüsü oldugundan. bi gösterin isterseniz doktora.Allah şifalar versin... seninde yardımcın olsun Rabbim zor çalışıp anne olmak.
Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuş:43:En kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo:43:

sağol cnm hataney aslında daha bir çok şey için gitmem lazım ama bir türlü gidemiyorum.bugüngü düşmem içinde kuyruk sokumum yamulmuştur zaten yamuktu. hamileleikte düştüğümde yamulmuştu.

geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana

niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen

ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)

bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur

Çınar da mı hasta,çok geçmiş olsun canım ya

maalesef evet canım çok teşekkür ederim şimdilik sadece tıkanıklık var ama umarım ilerlemez havalardan oluyor sanırım sabahları serin oluyor havalar ee haliyle işe gitmek zorunda olduğumuz için yataktan kaldırıp dışarı çıkartıyoruz o kadar da dikkat ediyorum ama :50:

kuzum merhaba öncelikle bebişine ve sana bayıldım maşallahh:)
akabinde şunu diycem Allahını seversen şu tickerını değiştir 69 aylık
hamile dio gördükçe içimde tepikler büyüyo:DDD doğur artk allasen

canım değiştirebilsem ne zaman denesem hata veriyo azeri arkadaşım yardım ettide resim yükledim bu konudada her türlü yardıma açığım ben yapamıyorum galiba:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay sağol cnm ya. ben uzaklaşamadım valla düştüğüm yerde baya kaldım ayaga kalkamadım.

cnm çok geçmişolsun görümcenin kızı büyük mü? arkadaşımın bebeğine de byük bi çocuktan mikrop bulaşmış. viral enfeksiyon mu ne denemiyormuş çocuk 1 ay kendisine gelemedi büyük virüsü oldugundan. bi gösterin isterseniz doktora.Allah şifalar versin... seninde yardımcın olsun Rabbim zor çalışıp anne olmak.

sağol cnm hataney aslında daha bir çok şey için gitmem lazım ama bir türlü gidemiyorum.bugüngü düşmem içinde kuyruk sokumum yamulmuştur zaten yamuktu. hamileleikte düştüğümde yamulmuştu.

Sağol canım 4,5 yaşında okuldan bulaştı sanırım ona ondan da oğluma daha 2 gün önce dra götürdüm hiç bişeyi yoktu ama olmadı tekrar götürürüm tabi...

günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;

bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa :(((

çok geçmiş olsun canım düşme anlık zaten allahım korur meleklerimizi:nazar::nazar:

cnm profiline gir ayarlardan linkin oldugu yeri sil ve kaydet . denedin mi bilmiyorum .
canım değiştirebilsem ne zaman denesem hata veriyo azeri arkadaşım yardım ettide resim yükledim bu konudada her türlü yardıma açığım ben yapamıyorum galiba:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm istersen bekle sonra götür ama götür ya arkadaşımın bebeği savasamadı büyük virüsü ile bronşiolite çevirmiş Allah esirgesin. hani olmazda tedbir ne bileyim.
Sağol canım 4,5 yaşında okuldan bulaştı sanırım ona ondan da oğluma daha 2 gün önce dra götürdüm hiç bişeyi yoktu ama olmadı tekrar götürürüm tabi...

cnm profiline gir ayarlardan linkin oldugu yeri sil ve kaydet . denedin mi bilmiyorum .

cnm istersen bekle sonra götür ama götür ya arkadaşımın bebeği savasamadı büyük virüsü ile bronşiolite çevirmiş Allah esirgesin. hani olmazda tedbir ne bileyim.

Bakalım olmadı dra götürürüm canım....

$23092012939.webp $20092012908.webp

geleneksel cuma fotoğraflarına katılalım dedim :((

ya ben nolucam ya fatma bende gelmek istiyorum ama bakalım öbür ay sdonu eşimin izmire gitme ihtimali var inşallah giderde bende kayseriye gelirim

kızzz ınsallah esın ızmıre gıderde sende gelırsın buraya,canım benım ınsallah aılenı en kısa zamanda gorursun arada benıde gorursun ınsallah:)

Günaydınn canlarımmmmm:16:
Bir gün girmedim özledim sizleri,Merve kuşum gezmelerde bu hafta pek görüşemiyoruz
Işıl,Aden ne kadar yakışıklı olmuş öyleee:nazar: neden bizlerle resim paylaşmıyorsun kiiii:19:
Nisan2003 kuzum kızına bayılıyorum,rabbim nazarlardan saklasın,biblo gibi ya :16:
Kızlar Gülnihal dün güm oldu:50: koltuktan yere atmış kendini,hemen eve gittim anlı hafif kızarmıştı ama bi sorun yok gibiydi doktora gitmedik.Gülnihal artık kelimelerimizi taklit etmeye başladı,Tarkan'nın öp şarkısı eşliğinde dans ettik yorulduk sonda Gülnihal op-op demeye başladı :46:ben onu bırakıp çıkarken bay bay yapıyorum elimle oda elini kaldırıp sallıyor bbaaa yapıyor :16:böyle işte

geçmiş olsun Ayselim yaa çok üzüldüm kuzuma,inşallah kızarıklıgı gecer hemen :( Gülnihal zaten yürüyüp konuşmazsa bende bsey bilmiyorum,maşallah büyümeye bukadar hevesli minik kuş görmedim:46:

kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119::46::46::46:

Bernacımm cok sevindim btanem hasret giderirsiniz doya doya,hastanede koklaşamadınız. :16:

günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;

bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa :(((

Geçmiş olsun canım benim, Allah şifa versin Çınarına inşallah. Bİrde yavrum düştü demek :( İnşallah bugün kendi doktorunuz gerekli tedaviyi yapar canım.

günaydın kızlar. nasılsınız? bizde bugün rotarlı 6. ay aşılarımızı olduk diş sıkıntımızda var bakalım Allah tan hayırlısı

cnm zeytin yagını içeribilirsen direk içir 1 2 çay kaşıgı ve varsa evde şırınga ile poposundan zeytin yagını gönder bagırsakları yumuşasın yavrunu. birde elma kabız yapabilir verme istersen bir süre.

geçmiş olsun cnm gülnihaleee hemencik geçer inşallah kızarıklıgıda ama artık iyice hareketlendirler yerlerde yatsın ben 2 kez güm olduktan sonra koltuga vs çıkarmıyorum..

bernaaa gözün aydın cnmmm :)

hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldumm :( kolum kötü :(

Geçmiş olsun canım hem sana hem miniğine.Sen ihmal etme kendini Dr. a görün mutlaka.Diş sıkıntıları bizde de devam ediyor maalesef :(

Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuş:43:En kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo:43:

Özgecim geçmiş olsun canım,görümcende madem hasta kızı neden uzak tutmamıski sizden,Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah.

Gülnihal iş başında:)
Eki Görüntüle 519679
Tekrar oyun halısıyla barıştık :)
Eki Görüntüle 519680

Bizde de oyun halısına dönüş yapıldı :) Gülnihalim güzel kuzummm şimdiden başladı klavye kullanmaya demek :))

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

org çalıyorsun demek minik kelebekkk:46::46:

Back
X