Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Naber kızlar nasılsınız
Ben dayanamadım kontrole 6+1 de erken gittim bebeği göremedik haftaya gel dedi doktorum cok erken gelmişsin dedi içim rahat etmedi başka hastaneye de gittim aynı gün onda da görünmedi onun ultrasonu dahada kötüydü onunkine kötü derken 1inde kese 2.45 iken diğerinde 1.30 çıktı hangisine inanayım haftaya salı gidicem tekrar 7+2 olucam inşallah ozaman görürüm erken gitmemek lazımmış şimdi günler geçmiyor tedirgin bekliyorum oğlumda adet gecikmemin 34. Günü 6+5 te görmüştüm cok minikti kalp atısını 7+5 te duymuştum bunu hiç hesaplamadan gittim hata ettim adet gecikmemin daha 27.günü 6+1 cok erken bir haftaymıs onunla kıyaslasam gitmezdim hic erkenden neyse olan oldu şimdi sabırla bekleyeceğim ☺
Kızlar selam, 2 hafta önce keseyi görmüştük, bu gün doktora gittik bebişi gördük, kalp atışını da duyduk kan ve idrar tahlillerimi verdim, sonuç bekliyoruz.
Son adet tarihime göre 7+1 ama doktor 6+5 ile uyumlu dedi, yumurtlama geç olmuştur dimi, olumsuz bir durum değildir, 2-3 günlük fark?
Selam cok normal oğlumda 6+5 de gitmiştim asırı minikti 6+1 ile uyumlu çıkmıştı 9.haftadan sonra haftasına uyumlu çıkmaya başladı sonradan da öne geçti düzeliyor başlarda cok normal
Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için tahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur
kızlar ben 6+3 teyim ama sata göre 7+2 olmam gerekiyordu doktor 6+3 hesapladı, mide bulantım maşallah yok ve iştahsızım ve rahim ağrılarım devam ediyor doktor normal dedi sizde durum nasıl
bende de 5.haftada başladı 3 haftadır devam ediyor kırmızı kan değilse merak etme kahverengi ise problem yok çoğu kadında oluyormuş. dr kontrolünü de ihmal etme ama tabi.