- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #68.801
aaay ben de istiyorum bu otri bebeden ya, Bakü'de nereden bulacağım ki?bakalım eşime söyledim bugün aldırmaya çalışacak.
Türkiyede normalde bütün eczanelerde var ama orayı bilemem tabi sen adresi yolla ben sana göndereyim tatlım ne olcak kargo denen bişi var
merhaba kızlar.dun akşam yogurt mayalıyayım dedım yapamadım ya su gıbıydı yıne nasıl yapıcam ben bu yogurdu.devam sutuyla yapıcam ama yapan bılen varsa yazarsa sevınırım.yada ben yaptıgımı yazayım nerde yanlış yaptım sız syleyin.90 ml su 4ölçu devam sutu karıştırdım ılındıgında ıcıne bır cay kaşıgı yogurt koydum karıştırdım sonra sardım 4 saat beklettım ama actıgımda su gıbıydıbırde bebişim sebselerı meyvelerı yıyor sutlu pırınclı mamayı yemıyor
bugun ıcıne bızkuvı kırdım yıne yemedı bır kaç zaman vermıyeyım dıyorum nasılsa sebze meyve yararlı seylerı yıyor maşallah.bıde işte yardımlarınızla yogurt yedırebılsem bebeme
![]()
canım devam sütleriyle hazırlanan yoğurtlar zaten normal yoğurtlara göre daha sulu oluyor birde ben mayaladığım yoğurdu geceden hazırlıyıp sabaha kadar bekletiyorum çalıştığım için gündüz yapma imkanın olmuyor daha uzun süre bekletsen bir işe yararmı acaba :44:
slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş(
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..
ayyy içim gitti ya Allah sabır versin o anneye nasıl zor bir durum Allahım kimseye göstermesin böyle bir acı