- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.421
ayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm
bunlarda günün fotoları
Eki Görüntüle 531424 Eki Görüntüle 531425
çok tatlısın maşallah sana Selçuğum annem çınara japon kırması diyor selçuğu görse ne der acaba merak ettim
canım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum![]()
Maşallah canımbenimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü
![]()
bende çok fazla kafama takmıyorum kilo meselesini zaten gel gör ki anneme anlatamadım çınar 1800 grdı doğduğunda şu an ki kilosu çok çok iyi ozaman 6400 grdı en son bizimde doktorumuz çınarın minyon tipli bir çocuk olacağını söylemişti anne aynı baba aynı çocuğum iri kıyım bişey olsa abes olurdu zaten