2012 mart-nisan anneleri buraya

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım cnm hiç moralini bozma doktorlar hep böyle yapıyorr.. bu benim 3. hamileliğim ilkini düşürdüm, ikincide aynı sana denileni dedi doktorum. kalp atışı alamoyoruz bebeği almamız lazım dedi bende o ruhsal çöküntü içinde ne yapacağımı bilemez halde saf saf kabul ettim. daha 7. hafta biter bitmez aldırdım bebişimi ama şimdi forumda gezindim de 8. haftada 9. haftada duyanlar var kalp atışlarını.. çok erken aldırmışım çooooooooook pişmanım keşke başka doktorlara gitseydim diyorum ama boş.. sana tavsiyem sakın umudunu yitirme tek doktora bağlanıp kalma başkalarına da danış.. bu 3. hamileliğim. şu an 6+1 deyim. 3 gün önce dra gittim keseyi gördük 22sinde gel kalp atışına bakalım dedi. bu sefer umudumu hep canlı tutuyorum inşallah bu sefer minik bebişimin minik kalbi atacak... lütfen sizler de dua edin moralimi yüksek tutmam lazımm

slm kızlar bende bende nisan annesi olucam inş kısmet olursa 6+2 haftalık hamileyim haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inş.bir sorun çıkmaz.

mrb arkadaşlar bugün itibarı ile 6+1 oldum çok heyecanlıyım. 3 gün önceki kontrolde keseyi gördük kalp atışı için 22sinde gel dedi dr. bundan önceki 2 hamileliğimde kalp atışını görmek kısmet olmamıştı o yüzden bu sefer inanılmaz heyecanlıyım. inşallah bu sefer bebeğimin kalbi atacak. bi de arnıza yeni katıldım bu ilk günüm az önce de bi msj yazmıştım ama nereye gitti bulamıyorum

cnm hayırlı olsun bende bugun 6+1 im :) benimde 2 kaybım var pıhtılaşma cıktı hergun iğne yapıorum ..bende cok endişeleyim özellikle su belirti işleri kafamı karsıtırıyor aslında yoksa bu sefer hiç kafaya takmadan doktora gider gelirim dıordum ...mıde bulantısı var simdilik gogslerim bile şişmedi hafif bir agrı o kadar..bende 5+3 te keseyi ve yolc sac ı gordum bu ctesi tekrar gıdecem hayırlısı bakalım..inşlahh 9 ay ı tamamlarız da burdan gun gun yasadgımız değişiklikleri paylaşırız

sacede ben varım sanırım bu kadar heyecan yapan :44: kimseden ses çıkmıyo bana göre de zaman geçmek bilmiyor, ayın 22sini zor yapıcam...

sana yürekten dua ediyorum. inşallah Allah sesini duymayı nasip eder. saol canım çok öptüm. ne zaman çağırdı doktorun.

merhaba kızlar bugun öğrendim ki bende hamileyim çook mutluyum...yalnız değerlerim 487.63 cıktı 2 gün sonra tekrar dr'a gideceğim dış gebelik olabilir dedi tekrar hcg ölçtüreceğim sizin değerleriniz kaçtı???
bütün anne adayarını tebrik ediyorum çok şükür

sağol canım. bende de hipertiroidi var, o sebep oluyo düşük yapmama clexan iğne kullanıyorum hergün.. bide hiç bulantım yok o yüzden çok endişeliyim yine bişey olacak diye.. bazen kasıklarım ağrır gibi oluyor çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun, bu sefer kucağımıza alalım inşallah

Selam bayanlar,
Bende hamile oldugumu cuma gunu ogrendim. Ptesi doktora gittim ama kesesi onun icin cuma tekrar gelmemi istedi. Az once netten hesapladim 5 haftalikmis.
Doktora gidince bilgileri paylasirim.
Super oldu beraber doguracagiz. Sonrada bebk bakimi hakkinda bildiklerimizi paylasiriz.

Anlamıyorum ben bu doktorları .Bazı doktorların psikolojisi bozuk galiba. Yok kalbi atmazsa alırız yok düşük umutlanma. Zaten hamilelikte duyguları yoğun yaşıyoruz hassas davranılmalı bizlere. Gayet iyi değerlerin. 5i geçince hamilesin demek. Sakın korkma bol bol kendini bilgilendirin doktora vereceğin cevabın olsun. Stres yapma hiç. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

selam tatlı hamişler nasılsınız? bende 1 -2 gündür bulantı başladı. çok fazla değil ara ara oluyor. karnımda da büyük bir gaz birikintisiyle dolaşıyorum. ben bugün 8.haftaya girdim. nasipse 29 nda kalp atışını duymaya gideceğiz miniğimizin :)) gündüz çok fazla uyumak istiyorum. geceleri pek uykum gelmiyor sizin uyku durumunuz nasıl?

slm bende 8+1 günlük hamileyim cumartesi günü kalp atışlarını dinlemek için doktora gideyeceğiz. umarım herşey yolundadır. rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

ben de 6+5'teyim. ben de pazartesi gibi kalp atışlarını dinlemeye gidicem. benim de bu hafta kokulara karşı duyarlılık başladı. sürekli kendimi tok gibi hissediyorum ve hiç bir şey canım çekmiyor, yiyemiyorum. ne zamana kadar gidecek bu böyle? allah hepimize kolaylık versin...

Kızlar bana bi yardımcı olun ya benim sat 27 haziran geçen hafta cumartesi doktora gittim sadece keseyi gördü ve tam 5 haftalıksın dedi zaten yumurtlamaların ve adetim inanılmaz düzenli idi.

havuz problemi gibi oldu ama kusura bakmayın ben kaç haftalık hamişim şimdi?

pardon düzensizdi hem adetlerim

benim de ilk hamileliğim ama şöööle bi çözümüm var normalde altı yedi haftalık demesi lazımdı ancak (gerçi drlar genelde satı esas alırlar ama ) döllenme tarihinden itibaren söylemiş olabilir.. çok bilmiş bilmiş cevapladım sanırım ama bana öyle geldi canım...

arkadaşlar size bir önerim var okuduğum kadarıyla çoğu kişi 5 6 haftalık hamile.bende mart annesi olacaktım ama düşükle sonuçlandı 7+2 de.yeni hamileyseniz kan pıhtılaşma sorunu yada ne yapılması gerekiyorsa testlerininzi yaptırın üzülmenizi istemem bende çok mutlu çıkmıştım yola ama hiç düşünmediğininz şekilde sonuçlanabiliyor ben 3 haftanın sonunda öğrenmiştim hamileliğimi eğer kan pıhtılaşma problemimin olduğu bilinse ve ilaca başlasaydım şimdi bebeğim yaşıyor olabilirdi neyse kısmet böyleymiş Rabbim sağlıklısını nasip etsin inş ama bilinçli olun ve doktorunuza söylesin yolun başında Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN

mrb arkadaslar bende 5 haftalık hamıleyım yenı ogrendım ufacık bi kese gorundu 10 gun sonra yıne gıdıcem folıkasıt ve vıtamın verdı bana henuz bulantım felan yok cok sukur
hepımız ıcın hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…