kızlar deliricem düşünmekten bana bir akıl verin
geçen hafta doktora gittim tam 5 haftalık dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinlicez eğer yoksa kürtaj olcaksın dedi
buda beni morelman çökertti ya acaba bişey gördüdemi söyledi bunu delircem düşünüp düşünüp duruyorum
zaten bu lafı duyduktan sonra bişeye sinirleneyim hemen ağlıyorum
mrb arkadaşlar bugün itibarı ile 6+1 oldum çok heyecanlıyım. 3 gün önceki kontrolde keseyi gördük kalp atışı için 22sinde gel dedi dr. bundan önceki 2 hamileliğimde kalp atışını görmek kısmet olmamıştı o yüzden bu sefer inanılmaz heyecanlıyım. inşallah bu sefer bebeğimin kalbi atacak. bi de arnıza yeni katıldım bu ilk günüm az önce de bi msj yazmıştım ama nereye gitti bulamıyorum
slm kızlar bende aranıza yeni katıldımcnm hiç moralini bozma doktorlar hep böyle yapıyorr.. bu benim 3. hamileliğim ilkini düşürdüm, ikincide aynı sana denileni dedi doktorum. kalp atışı alamoyoruz bebeği almamız lazım dedi bende o ruhsal çöküntü içinde ne yapacağımı bilemez halde saf saf kabul ettim. daha 7. hafta biter bitmez aldırdım bebişimi ama şimdi forumda gezindim de 8. haftada 9. haftada duyanlar var kalp atışlarını.. çok erken aldırmışım çooooooooook pişmanım keşke başka doktorlara gitseydim diyorum ama boş.. sana tavsiyem sakın umudunu yitirme tek doktora bağlanıp kalma başkalarına da danış.. bu 3. hamileliğim. şu an 6+1 deyim. 3 gün önce dra gittim keseyi gördük 22sinde gel kalp atışına bakalım dedi. bu sefer umudumu hep canlı tutuyorum inşallah bu sefer minik bebişimin minik kalbi atacak... lütfen sizler de dua edin moralimi yüksek tutmam lazımm
cnm hayırlı olsun bende bugun 6+1 im :) benimde 2 kaybım var pıhtılaşma cıktı hergun iğne yapıorum ..bende cok endişeleyim özellikle su belirti işleri kafamı karsıtırıyor aslında yoksa bu sefer hiç kafaya takmadan doktora gider gelirim dıordum ...mıde bulantısı var simdilik gogslerim bile şişmedi hafif bir agrı o kadar..bende 5+3 te keseyi ve yolc sac ı gordum bu ctesi tekrar gıdecem hayırlısı bakalım..inşlahh 9 ay ı tamamlarız da burdan gun gun yasadgımız değişiklikleri paylaşırız
sana yürekten dua ediyorum. inşallah Allah sesini duymayı nasip eder. saol canım çok öptüm. ne zaman çağırdı doktorun.
haziranın 25 inde ameliyat oldum 27 hazirandada adet oldum 26 temmuzdo ağrı nedeni ile doktora gittin beta hcg 7,25 çıktı 2 gün sonra 30,03 1 hafta sonra 903 oysaki düşük umutlanma denmişti. Allaha şükürler olsun bir tek onu göreceğim zamanı bekliyorum şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah görürüm . haftamda korku içimdeyim
Kızlar bana bi yardımcı olun ya benim sat 27 haziran geçen hafta cumartesi doktora gittim sadece keseyi gördü ve tam 5 haftalıksın dedi zaten yumurtlamaların ve adetim inanılmaz düzenli idi.
havuz problemi gibi oldu ama kusura bakmayın ben kaç haftalık hamişim şimdi?
Kızlar bana bi yardımcı olun ya benim sat 27 haziran geçen hafta cumartesi doktora gittim sadece keseyi gördü ve tam 5 haftalıksın dedi zaten yumurtlamaların ve adetim inanılmaz düzenli idi.
havuz problemi gibi oldu ama kusura bakmayın ben kaç haftalık hamişim şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?