2012 mart-nisan anneleri buraya

slm sen daha bişey almadınmı nasıl tuttun kendini :)))))))) ben sarı krem yeşil stokladım arada bi bakıp bakıp gülüyorum
cicilerine :)) çok heycanlı ve keyifli oluyo almak..gerçi bu aralar durdum cinsiyete sakladım birazda..bazen pıt pıt ediyoo dimi benim sol tarafımda doktora gidincede sorucam hissetmemiz normalmi erkenmi diye...

Almadım daha ama şimdiden hediyeleri gelmeye başladı bi havlusu var yerim ben onu :):) Kendimi zor zaptediyorum zaten .Benimde sol tarafta pıt pıt ediyo hatta bugün daha belirgindi.Enson 3 ekimde ultrasona girmiştim (Doktor çok hareketli demişti )ikili tarama için, ultrasonu tuttuğu yerde sol tarafımdı ve aynı yerde hareketleri hissediyorum :) 3Kasımda randevumuz var ama sormama hiç gerek kalmayacak gibime geliyor çünkü o tarihte artık daha netleşir bence hareketleri :) Sen nezaman gideceksin doktora. Bakalım normal diyecekmi :)

kızlar bugün doktora gittik. 15+4'teyim ve inşlh bi kızımız olacakmış. çok şaşırdım ve tabi sevindim. içimden bu haberi herkese söylemek geliyo:))) hepimize hayırlısı olsun inşlh....

kızlar bugün doktora gittik. 15+4'teyim ve inşlh bi kızımız olacakmış. çok şaşırdım ve tabi sevindim. içimden bu haberi herkese söylemek geliyo:))) hepimize hayırlısı olsun inşlh....

hayırlı olsun cnm allah cimcimeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

slm kızlar bugün eşimle dışarı çıktım çarşıyı geztik hastanede giyilen lohusa pijama sabahlık takımlarını sordum fiyatlar fena 80- 100 arası pijamalar geceliklerde 85-110 sabahlıklar 50-60 civarı nebu yaa (( internetten bakıyorum burdada çok pahalı...siz baktınızmı hiç ben bi site buldum
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas bunu çok beğendim kesin almak istiyorumda site güvenilirmi bilmiyorum..bayramda istanbula gittiğimdede araştırıcam belki orda bulurum..bizim doğumlar allah kısmet ederse martsonu nisan gibi ben uzunkollu 2 gecelik, bide sabahlıklı pijama takımı düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz siteler olursa yazın mutlaka..relax mode diye bi markada var fena değil ama ben dantelli lohusa değilde bebek temalı gecelik pijama istiyorum çok şirin oluyolar

gözün aydın tatlım. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun... kız yada erkek diyebilmek için erken değilmi benim de o haftalarda erkek dediler 1 hafta sonra kız da olabilir en garanti 16-17. haftada söylerim dedi doktorumuz...

sağol hayırlısı olur inşallah
ilk gebeliğimde de 12 haftada öğrenmiştim. Eğer doktorlar çok emin olamıyorsa asla yorumda bile bulunmuyorlar.
Kısmet bakalım.
Biz 2. erkek geliyor diye alıştık bile şimdiden:)

Tecrübeli bir anne olarak hareketlerle ilgili olarak yazmak istedim

bebek haraketleri ilk gebeliklerde 16 hafta civarı hissedilmeye başlanır genelde. 2.lerde ayırt edilebildiği için daha erken olabiliyor
ben 16-17 gibi hissetmiştim.
Hiç unutmuyorum şirkette yemek yiyordum. Birden sanki karnımın sol tarafında kelebek kanat çırpması gibi bir hareket hissettim. Heyecandan ağzımdaki lokmamı bile yutamamıştım. Beraber yemek yediğim benden yaşça büyük 2 çocuk annesi bir arkadaşım vardı. Ona söyledim "evet ilk hareketi hadi hayırlı olsun" demişti. Yemek de yiyememiş öyle kalmıştım heyecandan:)

Yani diyeceğim şu o çok farklı bir kıpırdanış. gaz yada başka bir şeyden ayır edeceksiniz emin olun.

Son düzenleme:
neden kimse yok nerdesiniz kızlar
haftasonu herkez kaçak oluyo walllaaaaaaa
yarın ben 3 lü test ve bu toksoplazma testleri için devlet hastanesine randevu aldım bakalım eğer ordaki doktor beni
terslemezde kabul ederse 250 tl masraftan yırtmış olucam :))) izmir konak doğum hastanesi bakalım ilk defa gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz da 1 günde biter işim....

benimde hep sol tarafımda dolgunluk ve arada günde belki 1 defa falan hissediyorum dediğin gibi bi farklı kımıldama bende hissedince duruyorum :))) tuhafıma gidiyo insanın içi bi hoş oluyo sevinçten..inşallah daha ne kıpırtılarını hissedicez dimi :))))) ben genelde çikolata yedikten sonra farklışeyler hissediyorum kımıl kımıllık

hafta sonu gezme yaptik sehir disina,dün gece geldik ama eve kendimi zor atmisim.gece fenalastim.gittigim yerde o kadar usudumki ayakalrimdan gece eve geldigimde sitma tuttu.midem baya bir mücadele verdi ama afedersiniz cikartamadimda.kivrandim,durdum..grip nezle degil resmen üsütme.bundan sonra en fazla gezmeye cikarim ama sonunda insallah evime gelir evimde uyurum.ayagima su isitirim falan care yine var.insan baska yerde kafasida calismiyo ne yapabilirim diye.birde etrafimdakiler soguk yerde dogmus büyümüs olduklari icin beni anliyamiyorlar.sen cok alistirmissin kendini sicaga diyorlar.alismayla ne alakasi var.sicak yerde dunyaya gelmisim.büyümüsüm.burda 10-12 derece falan bana soguk geliyor.ama onlarda sicaga dayanamiyorlar ben tuhaf karsilamiyorum....neyse iste aman diyim kendinize iyi bakin,ayaginiz her zaman sicak basinizi serin tutun.hasta olmayin.toparlamasaydim ambulans cagirtacaktim valla esime.ayy o mide kivranmasi bir yere oturtmuyo insani sonra

tebrikler canim,ne mutlu sana.Allah sag salim dogurmayida nasip eder insallah.bende ögrenseydim cinsiyeti, beklemek daha belki kolay gececek.

slm canim,takim olarak mi satiliyor onlar demek hic bilmiyodum.bende cinsiyeti ögendikten sonra alirim hazirlanirim.burda kis sert gecer evden cikasim gelmez.havalarda düzeldiginde tabiri klasik karnimiz burnunda olcak .bi kac hafta sonra ögrenince bebisimede kendimede tam hazirligi yaparim insallah.hastanede daha cok önden dügmeli boydan gecelikler tavsiye ediliyor.rahat boydan bana uyar.zaten hamileligimden beri beli lastikli falan acayip rahatsiz eder oldu.karnim bes aylik gibi sis ayrica.

canim bol sans sana kolay gelsin... hem maddi hem manevi hayirli haberlerle dönersin insallah

evet ilk hareketlerini hissediyorsun sanırım
valla 7 aydan sonra öyle bir vuruyorlar ki sarsılıyorsun oturduğun yerde
allah hepimize o günleri göstersin inşallah

Geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum folbiol u kesip artık vitamine başlayalım dedi.
Elevit yazacaktı fakat ben "ilk hamileliğimde 24 kg aldım bu vitaminden olabilirmi? Eğer öyle ise lütfen bana başka birşey verin" dedim. Evet güçlü bir vitamin karışımıdır kontrol edemezsen çok güzel kilo aldırır dedi. O zaman Decavit vereyim dedi.

Yinede 2 ay içinde kilo alımın hızlı olursa vitamini kesip sadece demir veririm Vitaminlerini doğla yolla alırsın. Üzülme bu sefer 10 kg la bitirteceğim sana dedi. Umarım dediği gibi olur.

Tam 1 ay geçti bebeğimi görmeyeli inşallah cumartesi kontrolümüz var bebeğimi çok özledim inş.cinsiyetini de öğreniriz 14+3 olduk işteyim karnım acıktı başım ağrıyor Allah yardım etsin bizlere :44:

Saat sabahin 5 i uyuyamiyorum bebegimi gormeye 1 gun kaldi heyecan cok fena.. Bide cok aciktim yatakta biskrem goturup duruyorumm :)
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun, bebegini hissedenler Allah daha guzellerini hissetmeyi nasip etsin insallahh..
Son 32 saat :)) 3lu testi dusunen yok, bebegimi gorcemm insallah :) darisi butun annelerin basina..

slm kızlar çok yoruldum yeni geldik eve..hastane çok kalabalık sadece toksoplazma ve grubu testleri yaptırdım yarına çıkıcak 3 lü test için 4saat sonraya randevu verdi zaten açım sinirim tepemdeydi bastım isyanı çıktım çok pis ve eski bi hastaneydi zaten bide sabah sabah kağıt gelmiş eski internetten faturamız kalmış bilerek 8 aydır bize ulaşmamışlar soyguncular wallaa 470 tl fatura çıkarmışlar icralık olmuşuz haberimiz yok bankalar bir ttnet 2 resmi tefeciler..burnumdan değil heryerimden soluyorum desem yeridir osinirle ne var ne yok gittik benimadıma olan ev ve interneti de kapattık lanetolsun cemyılmazdan da nefret ediyorum artık cebimizdekiler ona gitti..cebimide kontr. çeviricem resmen yemiyoruz içmiyoruz fatura ödüyoruz millet olarakta itirazda etsek okadar isyan eden kişi vardıki bidahamııı asla dedim ttnet paşa paşa ödedik herşeyi kılıfına uyduruyo tefeciler..çok sinirliyim kızlar başım çatlıyo bundan sonra eskisi gibi giremicem anca cepten bakar çıkarım belki...
aynısefacım geçmiş olsun benim gibi hasta olmadın inşallah..diars inşallah allah gönlüne göre verir cnm yazın siz ben okurum arada bişekilde artık internetsizim protesto ettim teknolojiyi (
bende c.tesi öğrenirim inşallah...kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabi...

canim ne icin ne gittin ne haberlerle geldin.böyle beklemiyodum.Allah hayirlisini versin.bebek kismetiyle gelirmis insallah hersey zamanla hallolur.aslinda cocukluktan bu yana kit kanaat büyüyen klasik bir memur ailesi cocugu olarak cok sey söylerdim ama uzun sürer.sadece fazla sinirlenme,bebisinede kendinede yazik.al ip bebisine bebek battaniyesi ör.yelek ör.sonra alisirsin zaten,birde bakmissin zaman geciyor.

test sonuclarinda insallah güzel cikar...

Canim sakin ol benim yani aileminde basinda cok buyuk sIKINTi var ama napim elimden geleni yapmaya calisiyorum. Anneme 70 milyar haciz geldi.. Rent a cardaki arabamix kaza yapti yapan degil araba sahibi anneme ceza geldi insallah avukat tutyorum burdan ve bu isi cozucem kadinda rahat uyucak artik.. Bosver bir suru internet alternatifleri var onlara bak. Bebeklerimizi uzmeyelim elimizden geldigince aynisefanin dedigi gibi al ipi atki sapka battaniye ne gelirse elindenn :))

merhaba kızlar, siz benden daha öndesiniz benimde tahmini doğum tarihi 30 nisan =) sizin gruba kıl payı katıldım merak ettiğim bi kaç sorum var,12.hafatadayım, 1.si hala devam eden rahim ağzı ağrısı ve arada iç ağrı normal mi, bide cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim, eşim netten araştırmış sol tarafa yatarsam azalırmış die cidden denedim etkili oluyor sizde de böyle bi durum oldu mu?:44:

canım hoşgeldin 12. haftada kasık agrıları oldukca fazla oluyo gelişim hızlanıyo halıyle agrılarda oluyo ben 14 haftaya gırıyorum ve kasık agrılarım gece az az oluyoo bu normal takılcak bişi yok evet sol tarafına yat yatabılyıosan ben uyuyamıyorumm hıc bısekılde yuzustu uyudugum ıcın cok zorlanıyorum artık bayılıp yatıyorumagrıların olucak ama endişenlencek kadar bır agrı olmadıkca dert etme allahım hepmizi sağlıklı şekilde tamamlamamızı nasip eder inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz dur daha tekme attgında da hısedıceksın ozamann bır daha bırdahaa dıyee bagrıcazzDDhehhsağlıklı günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…