Sonunda çizelgeyi yaptım :) yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim artık benimde bebişimin haftası görünüyor.Bu arada bebeğimi hissetmem için erken biliyorum ama 2-3 gündür aynı yerde angel25 arkadaşımızında süper benzetmesi gibi :) mısır patlaması gibi birşeyler hissediyorum.Gaz hareketi ilemi karıştırıyorum diyorum ama bu daha farklı .İlk hamileliğim olduğu içinde emin değilim.3Kasımda kontrolümüz var 17 haftalık olacağız bakalım cinsiyetini görebilecekmi doktorumuz.Bende ciciler almak istiyorum artık bebişime ama emin olmadan birşeyler almak istemiyorum.Bu arada bebek bakım ürünlerine bakıyorum.Şampuanıydı kremiydi tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı.
slm sen daha bişey almadınmı nasıl tuttun kendini :)))))))) ben sarı krem yeşil stokladım arada bi bakıp bakıp gülüyorum
cicilerine :)) çok heycanlı ve keyifli oluyo almak..gerçi bu aralar durdum cinsiyete sakladım birazda..bazen pıt pıt ediyoo dimi benim sol tarafımda doktora gidincede sorucam hissetmemiz normalmi erkenmi diye...
kızlar bugün doktora gittik. 15+4'teyim ve inşlh bi kızımız olacakmış. çok şaşırdım ve tabi sevindim. içimden bu haberi herkese söylemek geliyo:))) hepimize hayırlısı olsun inşlh....
kızlar bugün doktora gittik. 15+4'teyim ve inşlh bi kızımız olacakmış. çok şaşırdım ve tabi sevindim. içimden bu haberi herkese söylemek geliyo:))) hepimize hayırlısı olsun inşlh....
hayırlı olsun... kız yada erkek diyebilmek için erken değilmi benim de o haftalarda erkek dediler 1 hafta sonra kız da olabilir en garanti 16-17. haftada söylerim dedi doktorumuz...
Tecrübeli bir anne olarak hareketlerle ilgili olarak yazmak istedim
bebek haraketleri ilk gebeliklerde 16 hafta civarı hissedilmeye başlanır genelde. 2.lerde ayırt edilebildiği için daha erken olabiliyor
ben 16-17 gibi hissetmiştim.
Hiç unutmuyorum şirkette yemek yiyordum. Birden sanki karnımın sol tarafında kelebek kanat çırpması gibi bir hareket hissettim. Heyecandan ağzımdaki lokmamı bile yutamamıştım. Beraber yemek yediğim benden yaşça büyük 2 çocuk annesi bir arkadaşım vardı. Ona söyledim "evet ilk hareketi hadi hayırlı olsun" demişti. Yemek de yiyememiş öyle kalmıştım heyecandan:)
Yani diyeceğim şu o çok farklı bir kıpırdanış. gaz yada başka bir şeyden ayır edeceksiniz emin olun.
slm kızlar bugün eşimle dışarı çıktım çarşıyı geztik hastanede giyilen lohusa pijama sabahlık takımlarını sordum fiyatlar fena 80- 100 arası pijamalar geceliklerde 85-110 sabahlıklar 50-60 civarı nebu yaa(( internetten bakıyorum burdada çok pahalı...siz baktınızmı hiç ben bi site buldum
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas bunu çok beğendim kesin almak istiyorumda site güvenilirmi bilmiyorum..bayramda istanbula gittiğimdede araştırıcam belki orda bulurum..bizim doğumlar allah kısmet ederse martsonu nisan gibi ben uzunkollu 2 gecelik, bide sabahlıklı pijama takımı düşünüyorum..tavsiye edeceğiniz siteler olursa yazın mutlaka..relax mode diye bi markada var fena değil ama ben dantelli lohusa değilde bebek temalı ecelik pijama istiyorum çok şirin oluyolar
neden kimse yok nerdesiniz kızlar
haftasonu herkez kaçak oluyo walllaaaaaaa
yarın ben 3 lü test ve bu toksoplazma testleri için devlet hastanesine randevu aldım bakalım eğer ordaki doktor beni
terslemezde kabul ederse 250 tl masraftan yırtmış olucam :))) izmir konak doğum hastanesi bakalım ilk defa gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz da 1 günde biter işim....
benimde hep sol tarafımda dolgunluk ve arada günde belki 1 defa falan hissediyorum dediğin gibi bi farklı kımıldama bende hissedince duruyorum :))) tuhafıma gidiyo insanın içi bi hoş oluyo sevinçten..inşallah daha ne kıpırtılarını hissedicez dimi :))))) ben genelde çikolata yedikten sonra farklışeyler hissediyorum kımıl kımıllık
slm kızlar çok yoruldum yeni geldik eve..hastane çok kalabalık sadece toksoplazma ve grubu testleri yaptırdım yarına çıkıcak 3 lü test için 4saat sonraya randevu verdi zaten açım sinirim tepemdeydi bastım isyanı çıktım çok pis ve eski bi hastaneydi zaten bide sabah sabah kağıt gelmiş eski internetten faturamız kalmış bilerek 8 aydır bize ulaşmamışlar soyguncular wallaa 470 tl fatura çıkarmışlar icralık olmuşuz haberimiz yokbankalar bir ttnet 2 resmi tefeciler..burnumdan değil heryerimden soluyorum desem yeridir osinirle ne var ne yok gittik benimadıma olan ev ve interneti de kapattık lanetolsun cemyılmazdan da nefret ediyorum artık cebimizdekiler ona gitti..cebimide kontr. çeviricem resmen yemiyoruz içmiyoruz fatura ödüyoruz millet olarakta itirazda etsek okadar isyan eden kişi vardıki bidahamııı asla dedim ttnet paşa paşa ödedik herşeyi kılıfına uyduruyo tefeciler..çok sinirliyim kızlar başım çatlıyo bundan sonra eskisi gibi giremicem anca cepten bakar çıkarım belki...
aynısefacım geçmiş olsun benim gibi hasta olmadın inşallah..diars inşallah allah gönlüne göre verir cnm yazın siz ben okurum arada bişekildeartık internetsizim protesto ettim teknolojiyi (
bende c.tesi öğrenirim inşallah...kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabi...
slm kızlar çok yoruldum yeni geldik eve..hastane çok kalabalık sadece toksoplazma ve grubu testleri yaptırdım yarına çıkıcak 3 lü test için 4saat sonraya randevu verdi zaten açım sinirim tepemdeydi bastım isyanı çıktım çok pis ve eski bi hastaneydi zaten bide sabah sabah kağıt gelmiş eski internetten faturamız kalmış bilerek 8 aydır bize ulaşmamışlar soyguncular wallaa 470 tl fatura çıkarmışlar icralık olmuşuz haberimiz yokbankalar bir ttnet 2 resmi tefeciler..burnumdan değil heryerimden soluyorum desem yeridir osinirle ne var ne yok gittik benimadıma olan ev ve interneti de kapattık lanetolsun cemyılmazdan da nefret ediyorum artık cebimizdekiler ona gitti..cebimide kontr. çeviricem resmen yemiyoruz içmiyoruz fatura ödüyoruz millet olarakta itirazda etsek okadar isyan eden kişi vardıki bidahamııı asla dedim ttnet paşa paşa ödedik herşeyi kılıfına uyduruyo tefeciler..çok sinirliyim kızlar başım çatlıyo bundan sonra eskisi gibi giremicem anca cepten bakar çıkarım belki...
aynısefacım geçmiş olsun benim gibi hasta olmadın inşallah..diars inşallah allah gönlüne göre verir cnm yazın siz ben okurum arada bişekildeartık internetsizim protesto ettim teknolojiyi (
bende c.tesi öğrenirim inşallah...kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabi...
merhaba kızlar, siz benden daha öndesiniz benimde tahmini doğum tarihi 30 nisan =) sizin gruba kıl payı katıldımmerak ettiğim bi kaç sorum var,12.hafatadayım, 1.si hala devam eden rahim ağzı ağrısı ve arada iç ağrı normal mi, bide cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim, eşim netten araştırmış sol tarafa yatarsam azalırmış die cidden denedim etkili oluyor sizde de böyle bi durum oldu mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?