2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ne 2.500gr ne 3.kg ne 5kg önemli olan bebegimizin saglıkla büyümesi ilerde zaten götürcekler dolmaları hamurları hepimiz zayıf degilmiydik benim ablam 2.900gr dogmus 10gün sonra 2.500gr düşmüs emmemiş annemi şimdi kilolar almıs basını gidiyor duba gibi (duymasın):27: demem oki burda bebegi tas düşüren arkadasımız sonra bebegi daha günlükken ameliyat olan kardesimiz o an ne kilo ne gün ne yıl hersey anlamını yitirmedimi yeterki iyi olsunlar yeterki o güzel yüzleri hep gülsün gerisi tırıvırı Allahım onlarla sınamasın ve herkezin bebeişlerine maasallah onları gördükce gülüşlerini sanki duyabiliyorum hepsi oglusum gibi gülüyor içten tertemiz samimi taaa içime işliyor Allahım nazarlardan korusun hepsi ayrı güzel hepsi bizim parcamız vatanımıza ve bize hayırlı evlat olurlar inş hepinizi teker teker öpüyorum :38:

Tatlım bizim hamilelikte takip eden aile dostumuz bı Dr abimiz vardi kontrole gittiğimin harici bı Dr kilo almama cok kizardi😒tansiyonuma kizardi ve bu tansiyonu onun yanına giderken limonlu su içerdim düşsün de azar işitmeyim diye ama hastanenin kapısına girince azarlicak diye korkudan benim tansiyon tavan yapardı ve kendine bakmıyorsun bebeğide etkiliyorsun tansiyon yüksek olunca bebekte zayıf olur vs korkuturdu beni tansiyon icin birsey yapamadım en aza indirgedim oda 15 di son fırçayı 36 haftalikken yedim bebek heran gelebilir ve cok zayıf diye nasıl baktın kendine de bu bebek zayıf böyle anneden böyle babadan bu bebek 5 kg olmalı dedi cok üzülmüştüm zayıf olacak bebeğim diye😓 sonunda 39 un sonuna geldik ve bı baktı bebek 4 kg ya yakın görünüyor ilk kez Dr dan teşekkür aldım ve kizim 40. Haftada doğdu suni sancı verdiler 7 saat çektim sancıyı ama benim kiz korktu galiba top gibi buzulu inmedi assagi tabi benim tansiyon dururmu 17 ye fırladı hemen sezeryana aldılar yani dünya güzeli kizim 3,800 dü :nazar: Dogan büyüyor valla kızlar maaşallah yavrularınız Nur topu gibi kırk bir buçuk kere maaşallah :nazar::nazar:

Merhaba kızlarr 19 mayıs doğumlu bebişimm geçen ayın 21 de aşılarını olduğu sırada 5500 kilo olduğunu 64 cm olduğunu ilan etii bize :) azcık mutlu oldum kendimce... :):)

Geçtiğimiz ay hiç kilo artışımız olmadı 300 gr sadece :( mamasını değiştirdik şimdi daha iyiyiz hatta ek gıdaya da başladık..

Düzenli bir şekilde .. Sabah biberon maması saat 10 buçuk gibi meyve püresi ya da meyve suyu öğlen yine biberon maması ( henüz sebze çorbası vermedik ona da başlayacağız) ikindi gibi yine mama veriyoruz yoğurda yarın başlayacağız kısmet olursa .. ikindiden sonra yine mama akşam sekize doğru muhallebisi .. ufak ufak başladık... serserim resmen değişik tat istiyor...

kan damlasına yeni başladık bizde mamasından 1 saat önce veriyorum ben devite devam aynı şekilde.. Mamalarla karıştırmayınız dediler...Eki Görüntüle 517547 buda benim minikk keltoşş alyammm :))))
Masallah masallah tadindan yenmez bunlar!
benimki çook ama çook kötü kucakçı olmuş iki dakka yere bıraksam kıyamet kopar vallahi inanmayacaksınız
ama daha dünde onuda yanımda vcye götürüp öyle ihtiyacımı gördüm
benimki çookmu arsız yoksa bazılarınızında böylemi
artk ne yapacağımı şaşırdııım vallahhi :50::50::50::50:
Bizimki haftasonundan cikinca boyle oluyor babasiyla cilginca oynamaya alistigindan pazartesi gunleri tepemden inmiyor dun balkona cikip yangin var diye bagirasim geldi
merhaba hanımlar benim kızım hala meme emmek istemiyo ben de ona neyi nasıl yedirecegimi bilmiyorum oylece büyüyoruz işte.yarın 4.ay aşısı var hoş burda saglıkocagında da bilgi vermiyolar ama ne yapayım. bu ay az kilo aldı galiba kızım.
birde 4.ay aşısı ile ilgili önenli bilgi verebilecek olan kımse varmı dikkat etmem gereken seyler neler
Tatlim yarim fitil ver gitmeden diyecegim ama coktan gitmissindir. Bu birkac gun bidiginin suyuna git annesi cok zorlama
Edan ve ugurbocuum cok geçmiş olsun. Zeynep ve biyolog, buluşmanıza cok sevindim. Darısı diğerlerinin basına :)
Benim de işyerinden arkadaslarım gelicek arada işten kaçıp. Hala bekliyorum fenalık bastı :) hiç bişey yapmadım valla öğle yemeğîni yiyip gelceklerdi ama işleri uzamıs. Ben de bi kahve yaparım napiim :) markete gitmek lazım. Dolapta yemekli bişey yok. Hoş, bişey yapasım da yok ama :) cok tembel oldum ben yaa. Evi topladım sadece; oysa ki cok severim yemek tatlı yapayım, mutfakta değişik tatlar deniyim ama hevesleniyorum sonra boşveriyorum. Kendimi tanıyamıyorum artık :( defnenin de dişleri çok kaşınıyo sanırım, kucagıma alıyorum çenemi ısırıyo manyak kız:) parmağımla kaşıyorum, kaşıyıcısını pek beceremiyo :) e ben de bi foto yukliim bari :) Eki Görüntüle 517628
Yaaa cilgin bidik yiyesim geliyor bunlari hevesimi alamiyorum!
kızlar moralsiz bana yine ilaç gibi geldi bebekleriniz. iyi ki var bu dünya tatlıları hepsine maşallah. pınarda doğa ile bizi tanıştırdığın için ayrıca teşekkürler.

eşim ekimde istanbula gidecekti 1 sene evi kapatacaktık derken apar topar cumartesi gidecekleri öğrenildi:( kafam allak bullak yanıma almam gereken bir yığın eşya var nasıl olacak bilmiyorum evimden bu kadar uzak olma fikri ruhumu sıkıyor:( bende pazar babamlar gelip alsınmı yoksa 1-2 hafta ece ile kalsammı yalnız diye düşünüyorum. 2 aylıkken yalnız kalmıştık kabus gibiydi yine öyle olmasından korkuyorum. eşyalar hazırlanacak evi temizleyip bırakmalıyım ne ara olacak bu kadar iş. zaten akşam eşim gitmeden peksimet tatlısı vardır onu yap dedi şekeri karamelize edersin ağda gibi olur sen ben kalk içine düşen kaşığı almaya kalk parmak uçlarıma yapışsın cayır cayır yan 10dk ağlamışımdır acısından:( ece nin altını bile değiştiremedim:( eşim birde gitmeden interneti digiturku kapatayım diyor anammm kafayı yerim ben :( dua edeyim hayırlısıyla atlatalım bu dönemi inşallah:(((

cnm esin askerdi di mi? Esyalarinizi goturmeden mi gideceksiniz kurulu duzeniniz burada mi kalacak? Allah yardimciniz olsun her turlusu zor bu duzen degustirmenin

cnm seni anlıyorum benimde eşimin seyri nöbeti derken uzun ayrılıklar yaşayabiliyoruz. bence hiç yalnız kalma. sende git çünkü eşinde gittikten sonra ev üstüne üstüne gelir. bebişinlede ilgilenemezsin. sanada değişiklik olur. bu da benim nacizane fikrim...

Bence de biraz kizinla vakit geçir esın düzeninizi Kuran'a kadar hem ufak özlemler olmalı evlilikte kavusuncada askınız tazelenir😍 diye düşünüyorum ama karar senin Tabiki en doğru kararı ucunuz vereceksiniz.

merhaba güzel mayıs anneleri ve onların biricik yavruları ne güzel buluşma olmuş
inşallah bizede nasip olur,kızlar nerede oturuyorsunuz belki birbirimize çok yakınızdır:)
mesela ben istanbul anadolu yakasındayım:emir_bebek:

cnm seni anlıyorum benimde eşimin seyri nöbeti derken uzun ayrılıklar yaşayabiliyoruz. bence hiç yalnız kalma. sende git çünkü eşinde gittikten sonra ev üstüne üstüne gelir. bebişinlede ilgilenemezsin. sanada değişiklik olur. bu da benim nacizane fikrim...

günaydın kızlar....

ütü zamanıı :))) kız uyurken ütü zamanı 3 sepet yaff

Allah kolaylık versin tatlım😄

herkese merhaba annecikler ben geldim sonunda face takılıp forumdan uzaklastım ama anladımki burası daha iyi artık buradayım gecmiş o kadar cok ki okuyamadım ama bebişler umarım iyidir benim elifnur adında suanda 4ay 12 günlük bir kızım var 12 gün önce 5950 gr dı dr az dedi 2 haftadır kendimi parcalıyorum daha cok yesin diye ama nafile yediremiyorum yediremiyorum 6500 olması gerekiyormus bakalım kaç oldu bugun asımız var öğleden sonra gidicez hem kontroluz hem asımız var

evet.daha önceleri seni de görüyorduk buralarda.hoşgeldin tekrar. kilo için üzülme obez olmasındansa böylesi daha iyi.ek gıdalarla toparlar kendini inşallah.bende aynı konulara takmıştım,ama artık aştım.çünkü kızım çok sağlıklı şükürler olsun ki...

merhaba güzel mayıs anneleri ve onların biricik yavruları ne güzel buluşma olmuş
inşallah bizede nasip olur,kızlar nerede oturuyorsunuz belki birbirimize çok yakınızdır:)
mesela ben istanbul anadolu yakasındayım:emir_bebek:

bende anadolu yakasındayım.geçenlerde bir buluşma ayarlanmıştı sanırım ama tarih ve zamanla ilgili tam bi bilgi edinemedim.buluşuldu mu bilmiyorum.bilgi istiyorum arkadaşlar!öyle bir ayarlama olursa kesin katılırım ben.

kilodan bahsedilmiş bende söyleyim oğlum 2.890 doğdu iki gün sonra 2.700 oldu
şuanda 6.200 boyuda 64 cm doktor normal diyor ama çevremdekiler çok zayıf diyor ama ben takmıyorum en önemlisi sağlıklı olması

Bebekler aileye katılınca ister istemez mutluluğun yani sıra biraz gerginlikte olabiliyor maalesef sen bebek bakmayı bilmiyorsun madem ikinciyi ne diye istiyorrrrrrrr?bak bende kızdım şimdi ona:)Tabiki saka canım benim haddime değil ama ikinciyi isterse ben bebek bakamıyorum de....
Maaşallah bak nasıl toplamış fındık kurdu önce saglik hayatım gerisi hallolacak seyler ama esinle bebek uyuduğunda kaliteli vakit geçirin biraz kendinize vakit ayırın sorunların üstesinden konuşarak gelebilirsiniz ama zamanında sakin içinizde birsey tutmayın hemen paylaşın bu gerek öfke gerek sevgi her ne ise doğru zamanı bulun ve konusun...benim kedis uyandı teyzesi ben onu bı doğurayım sonra yine devam edelim cok hoş bir dialog oldu tatlım boncuğuda öp okyanusun yerine:))

sağol canım valla çocuk olduktan sonra birbirimize artk hiç zaman
ayıramıyoruz malesef :50::50::50:

Bebekler aileye katılınca ister istemez mutluluğun yani sıra biraz gerginlikte olabiliyor maalesef sen bebek bakmayı bilmiyorsun madem ikinciyi ne diye istiyorrrrrrrr?bak bende kızdım şimdi ona:)Tabiki saka canım benim haddime değil ama ikinciyi isterse ben bebek bakamıyorum de....
Maaşallah bak nasıl toplamış fındık kurdu önce saglik hayatım gerisi hallolacak seyler ama esinle bebek uyuduğunda kaliteli vakit geçirin biraz kendinize vakit ayırın sorunların üstesinden konuşarak gelebilirsiniz ama zamanında sakin içinizde birsey tutmayın hemen paylaşın bu gerek öfke gerek sevgi her ne ise doğru zamanı bulun ve konusun...benim kedis uyandı teyzesi ben onu bı doğurayım sonra yine devam edelim cok hoş bir dialog oldu tatlım boncuğuda öp okyanusun yerine:))

Canim ya okurken sinir oldum yeminle one oyle ya zayfken sen bakamamiissin duzelince allahtan oldu. Tamabenim herifte oyle ahim sahim bakmaz nur'a ama genede soylenmez canim oyle. Sekerim kocaya ceza yemek fln yapma bi aksam ac kalsin yapamdim durmadi cocuk bende malum bakmiyorum cocuga de ayy benimde icim sogusun :)

vallahi canım hak ediyo ama malesef hiç öyle birşey yapmadım
ama 1 2 hafta pazar günü evdeydi kızımda çook ağlıyodu baktıki çook ağlıyo iki dakka
olsun susmuyodu dışardan yemek istemişti ama o zamanda düşündüğü için çook sevinmiştim :1::1::1::1:
onlar istediğimiz azıcık ilfi ama onuda zor gösteriyolar canımm :26::20::20::20:

kızlar bir bebek daha düşünenleri vallahi alkışlıyorum:46:.çok cesaretlisiniz çünkü başınıza ne gelecegini bilmiyosunuz:9::9:
ayrıca bebeklerinizi emziriyosunuz hamile kalırsanız sütten kesmek zorunda kalacaksınız en az 1 buçuk yaşına kadar emzirmelisiniz..
sonra bu hale gelirsiniz:37: benden söylemesi:27:

eveeeet canıım seni alkışlıyoruuuum
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
bende senin gibi düşünüyorum kocanın elinde olsaydı vllaahi
şimdiden 2 ye hamiştiiim :18::18::18::17::26::26::53:

vallahi canım hak ediyo ama malesef hiç öyle birşey yapmadım
ama 1 2 hafta pazar günü evdeydi kızımda çook ağlıyodu baktıki çook ağlıyo iki dakka
olsun susmuyodu dışardan yemek istemişti ama o zamanda düşündüğü için çook sevinmiştim :1::1::1::1:
onlar istediğimiz azıcık ilfi ama onuda zor gösteriyolar canımm :26::20::20::20:

Ayyy bu ne yaa valla icim şişti kızlar yemek le falan ceza olmaz erkek milleti cezadan anlamaz sizin onları anlamadığınız gibi onlarda sizi anlamaz tatlım en güzeli değiştirmeye calismaktansa neden değişmesi gerektiğini anlatmak yineliyorum konuşmak konuşmak konuşmak kadinlar gecmisi erkeklerse anı yasarlar bir sekilde sohbet ortamı yaratın ve alttan alttan başlatın mesela gunün nasıldı?deyip başlatın ve kendi gününüzü anlatın

kızlar herkese günaydın...

bende anadolu yakasındayım.geçenlerde bir buluşma ayarlanmıştı sanırım ama tarih ve zamanla ilgili tam bi bilgi edinemedim.buluşuldu mu bilmiyorum.bilgi istiyorum arkadaşlar!öyle bir ayarlama olursa kesin katılırım ben.

canım melegim buaradan arada bir duyuru yapıyor ama denk gelmemişsin sanırım gerçi katılım yok dıye sitemde etmişti ama bu konu askıdamı kaldı enson bilmiyorum bende çalışıyorum işlerimi ayarlayabilirsem gelmek istiyorum çok

kilodan bahsedilmiş bende söyleyim oğlum 2.890 doğdu iki gün sonra 2.700 oldu
şuanda 6.200 boyuda 64 cm doktor normal diyor ama çevremdekiler çok zayıf diyor ama ben takmıyorum en önemlisi sağlıklı olması

canım valla bende kılo konusunda takıntılıydım ama artık sorun yapmıyorum çünkü kızım gayet sağlıklı önemli olanda bu, 3.600 gr ve 52 cm doğmuştu, 3300 le çıktık hastanden ve 4. ay kontrolunde 6.500 ve 65 cm di banada zayıf geliyor ama napalım sağlıklı olsunlarda

canım bendede aynı telaş yaa off valla içim sıkılıyor yani umarım yoktur bende bugun test yapıcam

canım kendini sıkıntıya sokma sakın.hayırlısı olsun hakkımızda.olursa üzülmem, olmazsa da çok üzülmem.benim idrar testinde çıkmamıştı.4 haftalıktı kan testinde çıkmamıştı.tekrar 1 hafta sonra yani 5. haftada yaptım o zaman sürpriz yaptı bana güzel kızım.:)))

bu hafta 5 hafta olacak kazanın üstünden zaman geçeli.Bu arada ben de başından beri adet olamayanlardanım.benim gibi kimler vardı?

canım kendini sıkıntıya sokma sakın.hayırlısı olsun hakkımızda.olursa üzülmem, olmazsa da çok üzülmem.benim idrar testinde çıkmamıştı.4 haftalıktı kan testinde çıkmamıştı.tekrar 1 hafta sonra yani 5. haftada yaptım o zaman sürpriz yaptı bana güzel kızım.:)))

bu hafta 5 hafta olacak kazanın üstünden zaman geçeli.Bu arada ben de başından beri adet olamayanlardanım.benim gibi kimler vardı?

PLANNER yolu ilk biz açarız belki:):4::4::3::3:

Back
X