canım ne 2.500gr ne 3.kg ne 5kg önemli olan bebegimizin saglıkla büyümesi ilerde zaten götürcekler dolmaları hamurları hepimiz zayıf degilmiydik benim ablam 2.900gr dogmus 10gün sonra 2.500gr düşmüs emmemiş annemi şimdi kilolar almıs basını gidiyor duba gibi (duymasın)demem oki burda bebegi tas düşüren arkadasımız sonra bebegi daha günlükken ameliyat olan kardesimiz o an ne kilo ne gün ne yıl hersey anlamını yitirmedimi yeterki iyi olsunlar yeterki o güzel yüzleri hep gülsün gerisi tırıvırı Allahım onlarla sınamasın ve herkezin bebeişlerine maasallah onları gördükce gülüşlerini sanki duyabiliyorum hepsi oglusum gibi gülüyor içten tertemiz samimi taaa içime işliyor Allahım nazarlardan korusun hepsi ayrı güzel hepsi bizim parcamız vatanımıza ve bize hayırlı evlat olurlar inş hepinizi teker teker öpüyorum
![]()
Tatlım bizim hamilelikte takip eden aile dostumuz bı Dr abimiz vardi kontrole gittiğimin harici bı Dr kilo almama cok kizardi😒tansiyonuma kizardi ve bu tansiyonu onun yanına giderken limonlu su içerdim düşsün de azar işitmeyim diye ama hastanenin kapısına girince azarlicak diye korkudan benim tansiyon tavan yapardı ve kendine bakmıyorsun bebeğide etkiliyorsun tansiyon yüksek olunca bebekte zayıf olur vs korkuturdu beni tansiyon icin birsey yapamadım en aza indirgedim oda 15 di son fırçayı 36 haftalikken yedim bebek heran gelebilir ve cok zayıf diye nasıl baktın kendine de bu bebek zayıf böyle anneden böyle babadan bu bebek 5 kg olmalı dedi cok üzülmüştüm zayıf olacak bebeğim diye😓 sonunda 39 un sonuna geldik ve bı baktı bebek 4 kg ya yakın görünüyor ilk kez Dr dan teşekkür aldım ve kizim 40. Haftada doğdu suni sancı verdiler 7 saat çektim sancıyı ama benim kiz korktu galiba top gibi buzulu inmedi assagi tabi benim tansiyon dururmu 17 ye fırladı hemen sezeryana aldılar yani dünya güzeli kizim 3,800 dü