2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..
hiç keyfim yok benim, yazasım da yok aslında :50:
bugün annemle kardeşim için hastaneye gittim, gittiğime bin pişmanım.

çoğunluk ümraniye deymiş, benim de işyerim ümraniye de ama şuan çalışmıyorum tabi
ben bu çocukla hiç biyere gitmem :25: iyice değişti kızım onu tanıyamıyorum :50:..

merhaba hanımlar benim kızım hala meme emmek istemiyo ben de ona neyi nasıl yedirecegimi bilmiyorum oylece büyüyoruz işte.yarın 4.ay aşısı var hoş burda saglıkocagında da bilgi vermiyolar ama ne yapayım. bu ay az kilo aldı galiba kızım.
birde 4.ay aşısı ile ilgili önenli bilgi verebilecek olan kımse varmı dikkat etmem gereken seyler neler

arkadaşlar kızım bu ay sadece 450 gr almış çok üzüldüm ve hala emmek istemiyo zorlanıyoruz. 4. ay aşılarını da yptırdık çok ağladı bebeğim. umarım ateşi çıkmaz. ek gıda önerileri olan var mı ne yapmalıyım
dr. hiç bilgivermedi yine ne yapsam da kızımı doyursam :26:

selam kızlar..

çoğunluk ümraniye deymiş, benim de işyerim ümraniye de ama şuan çalışmıyorum tabi
ben bu çocukla hiç biyere gitmem :25: iyice değişti kızım onu tanıyamıyorum :50:..

Hastanede huysuzlastigi icinmi pismansIn hydir cnm. Belki dis fln zorluyodur bebisi

selam kızlar..

canım kızın mı sorun çıkardı yoksa hastane ortamı germiştir bebişi, üzülme, umarım başka birşey yoktur tabi bilmeden yazıyorum şuanda

selam kızlar..

cnm ya neden öyle diyorsun ki?problem ne?çok mu huysuz ki yaw?üzüldüm senin adına.hiç mi nefes aldırmıyor ki?

arkadaşlar kızım bu ay sadece 450 gr almış çok üzüldüm ve hala emmek istemiyo zorlanıyoruz. 4. ay aşılarını da yptırdık çok ağladı bebeğim. umarım ateşi çıkmaz. ek gıda önerileri olan var mı ne yapmalıyım
dr. hiç bilgivermedi yine ne yapsam da kızımı doyursam :26:

benim kızımda 15 gün önce hiç emmek istemiyordu.1 hafta devam etti.zorla verdim.kendini atıyordu cimcime ama sonunda aştık.şimdi reddetmiyor hanımefendi:)))ay ne zoruma gitmişti yahu!

biz 3 gündür ek mama başladık.yazmıştım ama.1 defa saat 10:30'da meyve(şeftali,nektari,muz,üzüm suyu,elma,armut),saat 12:00'da 1 defa mamayla karışık muzlu pirinç unu,onu özellikle kaşıkla veriyoruz.akşam 17:00'da yarım kase 100 yada 150 gr günük sütle mayalanmış yoğurt veriyoruz.arada normal maması,akşamdan sabaha ve gündüz 1 saat beni emiyor.bu şekilde başladık sütüm yetmediği için.şimdilik sıkıntı yok.

kızlar ya benm kızz bugün hep uyuyorrr...
sabah 10:30 da uyandıkk tabi 6---8---9--da emdikkk ilk defa bu saate kadar uyudu bu aradaaa
ben kalktım yataktan baktım yüzüstü yatmış uyumuşşşş
öglen 1 saat uyanıktı paso uyuyooo
bırakıyorum oynasın diye bi geliyorum uyumşşşş
noluyoo yahuu canm sıkıldııı
bu çocuk doğduğundan beri hiç böyle yapmazdıııı

bende durmadan ateşini nefesini kontrol ediyorummmm
amma iş yaptım ama walla mutfakta yıgınla işim wardıııı yemek bile yememişimm şunuda yapiim bunuda yapiim diyeee:)

walla bebeği böyle uyuyan anneler ne şanslıymış arkadaşşşş
4.5 ayın acısını çıkardımmmm....
ama kızımı çok özledimmmmmmmmmmmm uyuması da kötüymüşşş azıcıkkkk
alışmışım akşama kadar mıncıklamayaaaaaaaa:)kendimi bomboş hissettim ve düşünme fırsatım oldu...
ben bebeğim doğmadan önce hayatımı nasıl geçiriyormuşummm ne boşmuşşşşşşşş ne sıkıcıymışşşşşşş

kızlar ya benm kızz bugün hep uyuyorrr...
sabah 10:30 da uyandıkk tabi 6---8---9--da emdikkk ilk defa bu saate kadar uyudu bu aradaaa
ben kalktım yataktan baktım yüzüstü yatmış uyumuşşşş
öglen 1 saat uyanıktı paso uyuyooo
bırakıyorum oynasın diye bi geliyorum uyumşşşş
noluyoo yahuu canm sıkıldııı
bu çocuk doğduğundan beri hiç böyle yapmazdıııı

bende durmadan ateşini nefesini kontrol ediyorummmm
amma iş yaptım ama walla mutfakta yıgınla işim wardıııı yemek bile yememişimm şunuda yapiim bunuda yapiim diyeee:)

walla bebeği böyle uyuyan anneler ne şanslıymış arkadaşşşş
4.5 ayın acısını çıkardımmmm....
ama kızımı çok özledimmmmmmmmmmmm uyuması da kötüymüşşş azıcıkkkk
alışmışım akşama kadar mıncıklamayaaaaaaaa:)kendimi bomboş hissettim ve düşünme fırsatım oldu...
ben bebeğim doğmadan önce hayatımı nasıl geçiriyormuşummm ne boşmuşşşşşşşş ne sıkıcıymışşşşşşş

biyologcum ey maşallah diyorum.değişiyorlar mı ne?benim gece 01:30 yada 02:00 'den önce uyumayan kızım dün akşam saat 21:00'de uyudu.şaka yapıyor sandım.gittim geldim.derin uykuda mı acaba diye baktım,düşündüm durdum.nasıl uykum vardı ama uyuyamadım.işte bu çok acıydı.:2::2::2::2:

selam kızlar..

Yaaa bu çoçuklar böyle bir gunleri bir gunune tutmuyor yani normal cnm sıkma canını ..haklısın bebekle bir yere gitmek çok zor insan bilemiyor nasıl davranacaklarını bu yuzden tedirgin olmanı anlıyorum.

bugün kardeşimle hastaneye gitmek istedim, çünkü pedagoga diyeceklerim vardı kardeşim için.
sabah işimizi halledecektik güya, sonra da dolaşacak, kızıma da nevresim fln bakacaktık.
araştırma hast.ne bi daha gitmem dedim. sabah çıkmak ne mümkün, saat 2 de anca çıkabildik hastaneden.

kızım gitmeden önce sabahleyin de ağlıyordu, orada da durmaksızın ağladı :50:
görenler nesi var diyip durdu, acıktı heralde dedim, sakinleştirdim. emzirme odasında herkesin bebişi emiyor benimki etrafı seyrediyor :(( emmedi tabi..
daha işimiz var, acıkmamış olabilir diyip bıraktım, yine ağlar ağlar..
sonra tekrar emzireyim dedim, emzirme odası uzak, personelden rica ettim artık, personel odasında emzirdim şükür sonra uyudu. hastaneden çıkarken de uyandı, yarım saat uyudu sadece, dedim ben bunla dolaşamam daha..
onlarda eve gidelim o zaman dedi. eve geldik annem çantasını hastanede bırakmış.. aksilikler üst üste. gitti neyseki sekretere vermişler, aldı çantasını. bu arada 2 buçukta eve geldim kahvaltımı daha yapamamıştım sabahtan beri.

kızımın burnu akıyor biraz, dün de iki kere kustu, üşüttü mü, sütüm az mı geliyor da doymuyor artık bilmiyorum.
kızıma yayla çorbası tarzında mama hazırladım, pirinçler kocaman kocaman.. beğenmedim, şimdi uyurken sütlü pirinçli kaşık maması aldım geldim marketten..
püff nasıl gündü ama çok yoruldum :5: noluyor buna ya :43:..

Back
X