offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
aaaa hayatım olurmu biz senin misafir yogunlugundan giremedigini düşündügümüz için bişey demedik mutlu olmana sevindim hayatım inş hep mutlu olursun ailenle baklavaya bayılırım ev baklavasınada evlenince alıstım anlıycagın iştahımız tam gaz devam ediyor kilolarda tabi