kızlar günaydın.. uzun zamandır giremedim. zaten 1,5 haftar kv de kaldık.
geçmiş almış başını gitmiş. artık sayfa atlaya atlaya okudum mecburen..
gelelim ben ve azraya
ikimizde hastayız. öyle zor bir durumdayımki. kızım nezle olmuş
dr ilaç verdi ama zorda kalırsan kullan dedi.
burnunu boşalt ve bolca emzir baktın düzelmiosa ilacı kullan dedi.
serum fizyolojık işe yaramadı sprey aldım. ama şöyle burnu bi boşalmadı gitti.
bi öksürüyo ki içim parçalanıyo. hele gece nefes alışını duysanız
geceleri havlu ütüleyip göğsüne koyuyorum işe yarıyo biraz allahtan.
kızımı iyileştirmeye çalışırken üzerine ben hastalandım.
burnum tıkalı, gözlerim kıpkırmızı kulaklarım sanki patlıcak gibi boğazım kötü.
azraya geçmesin diye kovboy gibi bi tülbent geçiriyorum ağzıma emzirirken.
onun haricinde zaten yaklaşmıyorum ama yalnızlıktan mecbur kalıyorum.
bunun üzerine yarın aşımız var.
ilaç kullanmadan atlatmak istiyorum ama nasıl olcak bilemiorum..
azra bi iyleşse kızlar dua edin bizede
Geçmiş olsun tatlım ana kiz Allah size acil şifalar versin aşısıninda sorunsuz atlatsın inşallah Azracım:))
cnm çok sağol. ben ankarada oturuyorum kv de ankarada oturuyor. bizim ev çok sıcak ama onunki buz gibi. olanda kızıma oldu hemen kaptı şifayı. doktor sırtını dinlediğinde bişeyi yok dedi ama o burnundan nefes alamaması, alamayınca ağzını açıp heh heh yapmasına dayanamıom valla.
bian önce iyleşir inşallah:26:
Evinin serinliğini insan hissetmezmi yaa ısıtıci yaksaydı yada azra icin bir oda yapıp oranın kaloriferini yaksaydı bazen insanlar düşünemiyor mü yoksa vurdumduymaz mı oluyorlar anlamıyorum yaaa bende Çankayadayim ve bizim ev serinledi ben kızı yikarken UFO yakıyorum giyinirken üşümesin diye sevmeye gelince pekte güzel severler hasta olunca da al anası amma huysuz bu bebek denir....sen üzme canını hayatim gecer inşallah hemencik yine sırıtır annesine:)))
cnm şimdi allahı var bu kez kv ye bişey diyemeyeceğim. kadın elinden geleni yaptı hatta kışlık badi fln bile aldı daha sıkı olsun diye. ama azra gece üzerini hiç örttürmez. ee ufoyuda gece ben korktum açık tutturmadım ne kadar kontrollü olmaya çalışsakta oldu malesef çok üzgünüm. kv de bahçelide oturuyor oranın evleride epey serinledi.
hemen gittik uyku tulumu falanda aldık ama oldu işte
eşim şehir dışındaydı yoksa evimize dönerdik hemen.
allahtan yarın aşımız için s.ocağna gitcez, ordaki dr.da bi görsün bakalım o ne dicek..
tekrar çok sağol cnm ii dileklerin için
Yaptimi güzel kızın kakasini:))))anacim yapsa bı dert yapmasa bı dert valla yapınca göbeğine kadar yapıyorlar yapmayincada saklıyorlar böyle 3-5 gün)neyse canı yanmasında Nur du demi hayatim kızının adı?
canım seni anlıyorum ama anca kuran okusun namaz kılsın sohbetlere gitsin sözün biraz agır olmuş sanki
keşke bizlerde bunları en güzel şekilde yapabilsek ne maksatla yazdıgının farkındayım cocugun için endişeleniyorsun ama biliyorum ama bunlarda bizim için hassas konular biliyorsun kurandan namazdan bahsederken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor umarım beni yanlış anlamazsın canım .
Cok hassas konu oldugunu biliyorum canimcim ama bunları yaparkende gerekli olan vecibelerini yerine getirmek lazım. Mesela ilk basta temiz olmak lazım bu yok dedikodu birininin arkasından konuşmamak lazım bu da yok evini kocanı ihmal etmemek lazım bu da yok dilini elini bağlaman lazım bu da yok evli çocuğunu esine karsı kotuleyip evlilik temelini sarsmaman lazım bunlarda yok simdi sana sorarım bunlar iyi olmadıktan sonra gösteriş icin bunları yapmak ne derece doğru ilk once kalp temizliği gwtekmezmi?? Logusaligimda 1. Haftasında gelip 15 gun kaldılar ne ev işine YARDIM ne yemek tek yaptıgı dolmaydi o da full acılı çorba,pilav yapmayı bilmiyor hep ben yaptım evin ısı bulasik çamaşır yemek hep bendeydi yine sorsan bana yardıma gelmisti yemin ederim CANIM çıkmıştı bide sezeryanliydim yatamadim bile kendi evimde wc ye giremedim pislikten o kadar soyleyim ist da tanıkları olmadıgı halde yaa memleketten burada sohbet ark buldu beni yanliz bırakıp yanii daha cok söyleyecek soz varda neyse esim icin katlanıyorum maalesef
geçmiş olsun canım..kızlar günaydın.. uzun zamandır giremedim. zaten 1,5 haftar kv de kaldık.
geçmiş almış başını gitmiş. artık sayfa atlaya atlaya okudum mecburen..
gelelim ben ve azraya
ikimizde hastayız. öyle zor bir durumdayımki. kızım nezle olmuş
dr ilaç verdi ama zorda kalırsan kullan dedi.
burnunu boşalt ve bolca emzir baktın düzelmiosa ilacı kullan dedi.
serum fizyolojık işe yaramadı sprey aldım. ama şöyle burnu bi boşalmadı gitti.
bi öksürüyo ki içim parçalanıyo. hele gece nefes alışını duysanız
geceleri havlu ütüleyip göğsüne koyuyorum işe yarıyo biraz allahtan.
kızımı iyileştirmeye çalışırken üzerine ben hastalandım.
burnum tıkalı, gözlerim kıpkırmızı kulaklarım sanki patlıcak gibi boğazım kötü.
azraya geçmesin diye kovboy gibi bi tülbent geçiriyorum ağzıma emzirirken.
onun haricinde zaten yaklaşmıyorum ama yalnızlıktan mecbur kalıyorum.
bunun üzerine yarın aşımız var.
ilaç kullanmadan atlatmak istiyorum ama nasıl olcak bilemiorum..
azra bi iyleşse kızlar dua edin bizede
Evet cnm yapti fitil verdimde. Zor yetistim bezi kapatmaya aninda :))) nur kizimin adi babasina uydurduk nurettin :) duyanin ilk sordugu bitek nur mu aliskin degil bizim millet esimde uzun isim hic sevmez) hastanede fln isim sorunca diyorum nur mete bukadarmi diyolat )
Cok hassas konu oldugunu biliyorum canimcim ama bunları yaparkende gerekli olan vecibelerini yerine getirmek lazım. Mesela ilk basta temiz olmak lazım bu yok dedikodu birininin arkasından konuşmamak lazım bu da yok evini kocanı ihmal etmemek lazım bu da yok dilini elini bağlaman lazım bu da yok evli çocuğunu esine karsı kotuleyip evlilik temelini sarsmaman lazım bunlarda yok simdi sana sorarım bunlar iyi olmadıktan sonra gösteriş icin bunları yapmak ne derece doğru ilk once kalp temizliği gwtekmezmi?? Logusaligimda 1. Haftasında gelip 15 gun kaldılar ne ev işine YARDIM ne yemek tek yaptıgı dolmaydi o da full acılı çorba,pilav yapmayı bilmiyor hep ben yaptım evin ısı bulasik çamaşır yemek hep bendeydi yine sorsan bana yardıma gelmisti yemin ederim CANIM çıkmıştı bide sezeryanliydim yatamadim bile kendi evimde wc ye giremedim pislikten o kadar soyleyim ist da tanıkları olmadıgı halde yaa memleketten burada sohbet ark buldu beni yanliz bırakıp yanii daha cok söyleyecek soz varda neyse esim icin katlanıyorum maalesef
İsin icinde bebekler olunca ben daha cok üzülüyorum galiba Azra atlasında biran evvel gerisi teferruat senin kendi ailen nerde oturuyor?uzakmi
geçmiş olsun canım..
inşallah atlatır hastalığını çabucak kuzun.
biz de hafiften hastayız, benim biraz boğazım ağrıyor, kızımın burnu tıkalı.
cold mix isimli damla vermişti dr. yakasına damlatılıyor, burnu açıyor. okaliptüs yağı varmış içinde, bir zararı da yok, hastalığın ilerlemesini ve başka nezle gibi hastalıkların bulaşmasını önlüyormuş. tavsiye ederim.
Allah acil şifalar versin.
Evet canım yaa uzun isimli cocuklara kizmaya kalkışsan adını söyleyene kadar zaten sınırın gecer:)))ben kızıma okiş diyorum o bile uzun geliyor bazen....
Allah'ın nuru adı gibi NUR kızımızın üzerinde olsun maaşallah
Dün akşam olmuş kızım uyumuş mışıl mışıl saat 22.00 civarı bir telefon..... KİM? Görümcem... Neymiş efendim bize çok yakın yerdelermiş teyzeleri var yakınımızda oturan ona gelmişler (bize henüz gelmiş değiller o şekilde yatılı olarak kendi başlarına otobüsle kendi evlerinden bu taraf 1 bucuk- 2saat sürüyor) neyse geliin biz burdayız hem ervayıda severiz dedi önce bi afakladım düşündüm kim var dedim bütün teyzeler (4 kardeş) ordaymış. Eşim zaten dünden razı olur böyle şeylere hadi dedim neyse gidelim. Çocuğu uyandırmamaya çalışarak giyindirdim ve gittik tabi yolda mamasını da içirdim uyudu. Eve girdik aaa uyuyormu dediler nolcak dediler uyandırayım mı dedim neyse yatırdım müsait bir odaya uyuyor. Ara ara gidip bakıyorum uyanmış mı diye.... Bir ara gittim odanın ışığı açık biri başında çocuğun saçını okşuyor canım kızım da şaşkın şaşkın etrafına bakıyor.. hadi sorayım size sizce bu kim????
Eveet konunun başlığından da anladığınız gibi ÇOK SEVGİLİ KAYINVALİDE!!!
Güler misin ağlar mısın ne yaparsın????
Bu arada ev sahibi olan teyze çöp atmaya indi aşağıya meğersem teee saat 3 te gelmişler... Yaa bize niye önceden haber verilmez anlamam böyle şeylerde... sonra eşimde suçlar beni ki yüzün çok ağır hiç davetkar değilsin diye... sanki onlar çok şekerim bişii..
Hepsininde mı yavrucaklari durmuyor dedim ama son anda aklıma geldi hatunlarin koca bebekleri bugün evdeee:)))
Himmm iyi bakalım hadi keyfini çıkartın bu güzel hafta sonunun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?