Sorma canım,herşey hoş güzel de 1 haftadan sonra sıkılıyorum ben ya...Şimdi de kaçtım,oğluşu uyuttum,odamda kafa dinliyorum biraz.
Muhtemelen yarın gidecekler,ben de tekrar eski düzenime döneceğim.
Birilerinin bir şeylere müdahele etmesinden hoşlanmıyorum hiç.
Oğlumu doyuruyorum,1.5-2 saat sonra çocuk huysuzlanınca "annesii bu çocuk acıkmış,karnını doyur"....
Ya da yine bi huysuzluk esnasında "şimdi anneni emseydin ne güzel karnını doyurur ağlamazdın"...(Alışmışlar tabi her ağlandığında meme vermeye)
Çocuk birinin kucağında hoplatılıp zıplatıldıktan sonra,diğerinin şapur şupur sıkılarak öpmelerine maruz kaldıktan sonra haliyle mızmızlanıp ağlayınca "annesi bu çocuğun uykusu gelmiş"...(halbuki daha kalkalı 45 dk olmuş)...
Çocuğu herzaman ki saati olan 7 de yatırdığım bilindiği halde 6.15de uykusu gelmeye başlayınca kaynananın"sen bu çocuğu yatır,sonra kalkar oynadıktan sonra geri yatırırsın"demesi...Yaw tuhaflarına gidiyor çocuğumun 6.30-7de uyuması....Ben normalde 6.15te uykusu gelmeye başladığında 15-20 dk daha oyalayıp banyo yaptırıyorum ve yatırıyorum...(dün akşam 9.30a kadar ayaktaydı çocuk,sabah 5.30da kalktı ve iyice huysuzlandı uykuyu alamayınca...anlatamıyorsun işte bazen)
Hele her gün banyo yapıyor olmasına hep müdahele edilmek istenmesi yokmu..."her gün banyo mu olur kızım,bırak bugün de yıkanmasın......Kışın ne yapacaksın bakalım...(bla bla bla)
Yavrumun yemek sonrası kusmaları çoğaldı çünkü sürekli kucakta karnına baskı yapılıyor,ya da yerde oynasın diye koyuyorlar,e çocukda yüz üstü dönünce kusuyor....Bu seferde "sen sağdığın sütün yağını al,herhalde o yağı dokunuyor çocuğa...........
Evet saolsunlar yemek yapmaları,temizlik yapmaları ve bana çok yardımcı oldukları doğru ama kendi düzenin kurmuş olan biri için bu yapılanlar bile 1 haftadan sonra sıkmaya başlıyor....
Vel hasılı kelaammmm,uzak ooool tatlı ooool......
Sorma canım,herşey hoş güzel de 1 haftadan sonra sıkılıyorum ben ya...Şimdi de kaçtım,oğluşu uyuttum,odamda kafa dinliyorum biraz.
Oğlumu doyuruyorum,1.5-2 saat sonra çocuk huysuzlanınca "annesii bu çocuk acıkmış,karnını doyur"....
Ya da yine bi huysuzluk esnasında "şimdi anneni emseydin ne güzel karnını doyurur ağlamazdın"...(Alışmışlar tabi her ağlandığında meme vermeye)
Çocuk birinin kucağında hoplatılıp zıplatıldıktan sonra,diğerinin şapur şupur sıkılarak öpmelerine maruz kaldıktan sonra haliyle mızmızlanıp ağlayınca "annesi bu çocuğun uykusu gelmiş"...(halbuki daha kalkalı 45 dk olmuş)...
Çocuğu herzaman ki saati olan 7 de yatırdığım bilindiği halde 6.15de uykusu gelmeye başlayınca kaynananın"sen bu çocuğu yatır,sonra kalkar oynadıktan sonra geri yatırırsın"demesi...Yaw tuhaflarına gidiyor çocuğumun 6.30-7de uyuması....Ben normalde 6.15te uykusu gelmeye başladığında 15-20 dk daha oyalayıp banyo yaptırıyorum ve yatırıyorum...(dün akşam 9.30a kadar ayaktaydı çocuk,sabah 5.30da kalktı ve iyice huysuzlandı uykuyu alamayınca...anlatamıyorsun işte bazen)
Hele her gün banyo yapıyor olmasına hep müdahele edilmek istenmesi yokmu..."her gün banyo mu olur kızım,bırak bugün de yıkanmasın......Kışın ne yapacaksın bakalım...(bla bla bla)
Yavrumun yemek sonrası kusmaları çoğaldı çünkü sürekli kucakta karnına baskı yapılıyor,ya da yerde oynasın diye koyuyorlar,e çocukda yüz üstü dönünce kusuyor....Bu seferde "sen sağdığın sütün yağını al,herhalde o yağı dokunuyor çocuğa...........
Evet saolsunlar yemek yapmaları,temizlik yapmaları ve bana çok yardımcı oldukları doğru ama kendi düzenin kurmuş olan biri için bu yapılanlar bile 1 haftadan sonra sıkmaya başlıyor....
Seninkine de bulmuş da bunuyor derlerÖfff sıkıldım evin kalabalık olmasından...........
kızlar pazartesi işe başlıyorum malum özel sektör..bana acil söylermisiniz süt izni ne kadarr..pazartesi öğrenicem insan kaynaklarından ama o zamana kadar sıyırıcam ...valla keske evimde oturabılsem(((((( 43:
Cnm kotu niyetli olmasalar bile iyisiyle kotusuyle insanin bir duzeni oluyor ve misafirin uzun kalani o duzeni bozmaya baslayinca ev sahibine kulfet oluyor
34,5 mü benimkinin en normal ateşi 36,5 Dr normal diyor
Pinardacim annen sende mi hala nasil gidiyor biraz endiseliydin? Yazdiysan da kacirmisimdir bu aralar takipSeninkine de bulmuş da bunuyor derler
Şaka bir yana senin kv nin yaptığını bana annem yapıyor,ne yapsın öyle yetişmiş diyor ve susuyorum ama senin kv de işine çok müdahale etmiş canım,gitsin kendi kızlarına akıl versin bakıyim
Canım süt izni günde 2 saat.
NAPACAM BEN??? Tüm başsağlığı dileklerini sevgiyle ve teşekkürle kabul ediyorum dert ortaklarım. Ben atlattım birde oğluşum atlatsa.. dul kaldı kuşum nolacak böyle...
Meleğim inşallah Mahir iyileşir gerçekten bebelklerin sıkıntısı olduğunda bizlerde çok sıkıntılı oluyoruz Allah yardımcınız olsun. Aceba diş de çıkarıyor olabilirmi??
....
hımmm ben daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa ırmakk olmalı diyordumm
herkes ırmaklar çok hareketli oluyor dediiii vazgeçtimm:)
zeynep bilge asya arasında gidip geldimmm sonraaaa
isimleriyle uzun sağlıklı mutlu hep gülerek güzel ömür sürsün inş bebeklerimizzz bütün bebeklerrrr
hep gülen yüzlerii olsunnn şen kahkahaları olsun diye dua ediyorummm:)
cnmm benm sen mutlaka müdahele etmişsindir ama
ateşli uzun süre duracağına fitil vermek daha az zararlı diye biliyorummmm
aklının bir köşesinde bulunsunn belki biliyorsundur...
ateşliyken acile götürüncede soyup hemen fitil veriyorlarrr aslında serum fln takmıyorlar ama çok gittiğimden acillere böyle gördüm:)
aman ne günlerdi yahuuuu
komşunada pesss doğrusuuuu:)
gece çağırsaydın nöbeti o bekleseydiii...
çok büyük geçmiş olsun ya bu ateşşş ne sinir birşey...
totişini yesin teyzesiii:)
Pinardacim annen sende mi hala nasil gidiyor biraz endiseliydin? Yazdiysan da kacirmisimdir bu aralar takip
bu arada ben sut iznini 1.5sa saniyordum cok sevindim! 7de gidersem 2:45te cikabilirim sahane olur! Ogle molasinda da calisirsam 1:45te cikarim evde yerim ohh! Esimle 8bucukta ciksam bile en gec 5ceyrekte oglumlayim aksam gunesini yakalariz ne guzel :)
Ayrıca Zeynepyuscuğum beni merak ettiğin için sağol,galiba çok özele girmemem gerekiyor sıktım sanırım arkadaşları,artık sadece bebişimle ilgili yazmaya karar verdim.
Ayrıca Zeynepyuscuğum beni merak ettiğin için sağol,galiba çok özele girmemem gerekiyor sıktım sanırım arkadaşları,artık sadece bebişimle ilgili yazmaya karar verdim.
nagihann beykozla ben konuşurken sen hamile kalırsan çok gülerim cnmmmm
şahsım adıma benm başıma gelsee
önce şaşırırımm sonra bir güzel ağlarım dövünürümmmm
iice içimi boşaltırrrrımmm başlarım yeni hayaller kurmayaaaa
hadi hep beraber takipteyiz şekerimmm
inan ben heyecanlandımmm
ya söyledi hemşire dün sabah erken gel dedii gidemedimm kızımla sosyete pazarına gittimm hueheuheuheu
varsa nasıl olsa çıkarrrr ki sanmıyorummm
yap yap diyorsunda şekerim lohusalığımda çağırırım yanıma baktırtırım kendimi sana görürsünnn
senin sıpa benm sıpa üstüne benm yeni sıpaaaa :118:
birdaha yap biyolog dicen mi bakalımmmmmm
bu arada kadınlara afrodizyak etki eden maddeleri araştırmak şartt olduuu
Allahım allahım ya bizimkine ne demelisiniz ben çalışacağım zaman ( ku daha şimdilik düşünmüyorum) sen ise girersen bakıcı bulamazsak annemi çağırırız diyo yani kv yi. Bende ben cocuğuma bakarım senin annen gelecekse ben logusaligimda 10 gun çekmedim cinnet gecirecektim kadının pisliğinden uyuşukluğundan anca Kur'an okusun namaz kılsın uyusun sohbetlere gitsin oğlum pislikten hasta olur valla
Cnm ben hizlica girip cikarken gormemisim Mahirimiz hasta olmus meger cok gecmis olsun en buyuk sIKINTisi bu kadar olsun bir daha tekrarlamasin ins.!Cnm tşk ederim duaların için..Mahir daha diş çıkarmıyormuş bugun dr ye götürdüm ve doktor teyzemiz heşeyini kontrol etti veee bniim bir ara faranjit gibi durumlarım olmuştu , oğlum benden kapmış galiba bogazları kızarmış yani bu yuzden ateşlenmiş ama çok kötü değilmiş durum .ben calpol veriyorum dedim oda devam et dedi birde calpol açıldıktan sonra kısa srede kullanılması lazım dedi bende benimkini ingiltereden aldım hiç öyle birşey yok dedim 2014 tarihine kadar kullanım suresi var sadece konulan ortam sıcaaklıgına dikkat etmek şartı ile oda..yani birde dr ile ufak bir kapışmamız oldu :))
neyse cnm çoçuk bunlar bir gun ateş, bir gun kaka yapamama, bir gun diş derken işte bir bakmişsın ki buyumuşler ve anne babalara offf diyen veletler olmuşlar ..bizde öyle olmadık mı dunyanın kısır dongusu işte..
Kuş için çok uzuldum cnm benimde vardı 10 yıl öncesine kadar ama onu kaybettikten sonra bir daha cesaret edemedim başka almaya..
Hayvanların bebekle aynı evde buyutulmesi olayına karşı değlim ama çok dikkat gerektiriyor ..bu yuzden kızkardeşime oturmaya bile gitmiyorum kedileri var korkuyorum tuyleri ağzına giricek diye birde çok tuylu bir hayvan, havvan koşunca havada ucuşuyor tuyler resmen, allah göstermesin bir ciğerlere gitse ...off dusunmek bile istemiyorum..
Kuzum sen kisa amma hazirlandin ben fasulye bamya domatesten baska birsey yapmadim annem hazirliyor ama patlican fln sahane olmustur cidden afiyetle yeyin ins.Şuan o kadar yorgunum ki...:18:
Misafirler gitmeden biraz kış hazırlığı yapayım dedim.
Derin dondurucuya közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan koydum.
Konserve domatesli yeşil fasülye,domatesli patlıcan ve acı biber sosu yaptık.
Haftaya da biraz karnıyarıklık ,birazda kahvaltılık kızartma koyarsam kışa hazır olmuş olurum
Dogru bu tip konularda hassas olmak lazimcanım seni anlıyorum ama anca kuran okusun namaz kılsın sohbetlere gitsin sözün biraz agır olmuş sanki
keşke bizlerde bunları en güzel şekilde yapabilsek ne maksatla yazdıgının farkındayım cocugun için endişeleniyorsun ama biliyorum ama bunlarda bizim için hassas konular biliyorsun kurandan namazdan bahsederken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor umarım beni yanlış anlamazsın canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?