2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncu ya, aynılarını yaşadığım için seni anlamam hiç de zor değil.
bütün düzenin değişiyor, resmen içine ediliyor yani. çocuk durmayınca ya aç, ya altı pis, ya da uykusu gelmiş. onlar bizden daha iyi anlıyor ya. töbeee sütün yağını almak ne demek ya
yardımını da isteyen yok ama ben bir de önünde resmen hizmetçi gibiydim, sadece bez getir oturduğum yerde masayı sileyim derdi, bez getirince ben silemiyorum sanki sabır azcık kalmış..

Allahım allahım ya bizimkine ne demelisiniz ben çalışacağım zaman ( ku daha şimdilik düşünmüyorum) sen ise girersen bakıcı bulamazsak annemi çağırırız diyo yani kv yi. Bende ben cocuğuma bakarım senin annen gelecekse ben logusaligimda 10 gun çekmedim cinnet gecirecektim kadının pisliğinden uyuşukluğundan anca Kur'an okusun namaz kılsın uyusun sohbetlere gitsin oğlum pislikten hasta olur valla

Öfff sıkıldım evin kalabalık olmasından...........
Seninkine de bulmuş da bunuyor derler
Şaka bir yana senin kv nin yaptığını bana annem yapıyor,ne yapsın öyle yetişmiş diyor ve susuyorum ama senin kv de işine çok müdahale etmiş canım,gitsin kendi kızlarına akıl versin bakıyim

Canım süt izni günde 2 saat.

Cnm kotu niyetli olmasalar bile iyisiyle kotusuyle insanin bir duzeni oluyor ve misafirin uzun kalani o duzeni bozmaya baslayinca ev sahibine kulfet oluyor
Az kaldi cok az daha sık disini
Ben de bizimkilerden korkuyorum bayram sonrasi gelecekler diye
1hafta kesmez bizimkileri ve mutfakta fln hic sozum gecmez
Neyse bakalim esimin ailesi mesafeli bir sekilde la havle ceke ceke...

KIZLAR bugun alyanslarimizi yenileyecegiz eskinin bombeli sade alyanslarindan alacagiz hani su evliliklerin en az 40yil surduguzamanlardaki gibi :)
Bir de esiyle hala sorun yasayanlar varsa bir onerim olacak
Biz o buyuk tartismadan beri aksamlari sevgililik donemimizden aklimiza gelen guzel anilari konusuyoruz
En guzel seylerden konusalim diye birkac gece anlatmistim hosumuza gitti insan ne cabuk unutuyormus bir dunya sey hatirladik

Esimle piknige gidip piknik yaptigimiz bahceyi satin almak istemistik gecen hafta yine sorduk adam naza cekiyor :)

34,5 mü benimkinin en normal ateşi 36,5 Dr normal diyor

hadi yaa valla ben ilk olarak sağlık ocağına götürdüm
hemşire yüksek götür acile allah korusun elinde havale geçirir yoksa
dedi bende korktum evde ılık suyla yıkayıp acile götürdük
yatırdılar allah o günlari kimseye göstermesin yaa çook kötüydü valla
bide kan tahlilinde kanında iltihaplanma var dedi sürekli
ateşi bi yükselip bi düşüyodu 1 hafta bizi bırakmadılar canm

Pinardacim annen sende mi hala nasil gidiyor biraz endiseliydin? Yazdiysan da kacirmisimdir bu aralar takip
bu arada ben sut iznini 1.5sa saniyordum cok sevindim! 7de gidersem 2:45te cikabilirim sahane olur! Ogle molasinda da calisirsam 1:45te cikarim evde yerim ohh! Esimle 8bucukta ciksam bile en gec 5ceyrekte oglumlayim aksam gunesini yakalariz ne guzel :)

kizlar milupa paket yollamis icinde ek gida cizelgesi ek gida tarifleri tahilli pirincli ek gida ornekleri (tek seferlik posette) mama kasigi falan var. Bugun arput puresi verirken kasigimiz cok sert gelmisti omer isirinca damagi acimisti aksamina kargo geldi esnek kaucuk gibi bir kasik :) hos ben yine de aventin kasiklarindan alacagim bpasiz olanlarindan

.aypaya ugramistik keci sutu ararken
Bebek bezlerinin Jumbo boylari 25tlden 19tlye dusmus
4numaranin kg araligi genis oldugundan yerim de musait oldugundan birkac paket aldim haber vereyim dedim

Iyilestim ya cenem dustu:)

Cnm tşk ederim duaların için..Mahir daha diş çıkarmıyormuş bugun dr ye götürdüm ve doktor teyzemiz heşeyini kontrol etti veee bniim bir ara faranjit gibi durumlarım olmuştu , oğlum benden kapmış galiba bogazları kızarmış yani bu yuzden ateşlenmiş ama çok kötü değilmiş durum .ben calpol veriyorum dedim oda devam et dedi birde calpol açıldıktan sonra kısa srede kullanılması lazım dedi bende benimkini ingiltereden aldım hiç öyle birşey yok dedim 2014 tarihine kadar kullanım suresi var sadece konulan ortam sıcaaklıgına dikkat etmek şartı ile oda..yani birde dr ile ufak bir kapışmamız oldu :))
neyse cnm çoçuk bunlar bir gun ateş, bir gun kaka yapamama, bir gun diş derken işte bir bakmişsın ki buyumuşler ve anne babalara offf diyen veletler olmuşlar ..bizde öyle olmadık mı dunyanın kısır dongusu işte..

Kuş için çok uzuldum cnm benimde vardı 10 yıl öncesine kadar ama onu kaybettikten sonra bir daha cesaret edemedim başka almaya..
Hayvanların bebekle aynı evde buyutulmesi olayına karşı değlim ama çok dikkat gerektiriyor ..bu yuzden kızkardeşime oturmaya bile gitmiyorum kedileri var korkuyorum tuyleri ağzına giricek diye birde çok tuylu bir hayvan, havvan koşunca havada ucuşuyor tuyler resmen, allah göstermesin bir ciğerlere gitse ...off dusunmek bile istemiyorum..

Yeni kız isimleri duydum surekli katıldıgım amerika gebelik topiğinden ve sizlerle paylaşmak istedim, inanın hoş ve guzeller belki ilerde lazım olur hıı :)) Eva ve Lara ben bu isimlere bittim nasıllar sizce
Ama guzelim Asya çokk hoş bir isim valla okyanus ta çok guzel senin kızın kız kardeşi olursa çok uyumlu olur kıta ismi ve deniz ismi super :81: uyumlu olur
Cnm fitil bize sunnetten sonra verilmiştii ben iki gun kullandım 12 saat ara ile ama bizimkine çok dokundu bende bu yuzden kullanmaya yanaşmadım valla şimdi kaş yaparken göz çıkarmayalım dedik..
Gelicez gıı inş yersin totişini:)) bende tabii Asyanın oncelikle o minnak yanaklarını ham yapıcam
Sağol canımcım dileklerin için çok şükür atlattık ateşi meğer oğlum benden hastalık kapmış (

Yok tatlım teyzemle beraber geldiler sonra akşamında döndüler.Geldiklerinde annem kızımı kucağından hiç düşürmedi ama gerçekten çok içli seviyordu hala hergün arıyor bebişin ne yapıyor ben gene geleceğim diye...Anneannem vefat etmişti ya işte annem ve teyzem hep bu mevzuda konuştuklarından benimle uğraşmaya fırsat kalmadı Ne de olsa annem olduğu için geldiğine sevindiğim kadar hemen gittiğine de bir o kadar üzüldüm.Düzelir umarım...

Ayrıca Zeynepyuscuğum beni merak ettiğin için sağol,galiba çok özele girmemem gerekiyor sıktım sanırım arkadaşları,artık sadece bebişimle ilgili yazmaya karar verdim.

Ayrıca Zeynepyuscuğum beni merak ettiğin için sağol,galiba çok özele girmemem gerekiyor sıktım sanırım arkadaşları,artık sadece bebişimle ilgili yazmaya karar verdim.

canım lütfen böyle düşünme...ben sırf annenin gelip gelmediğini ve neler olup bittiğini merak ettiğim için önce ki sayfaları karıştırıp durdum öyle..Belki yazmışındır da ben yoğunluktan görememişimdir diye düşündüm.
Bu arada kızına bittim...Maaşallah çok tatlııı

Şuan o kadar yorgunum ki...:18:
Misafirler gitmeden biraz kış hazırlığı yapayım dedim.
Derin dondurucuya közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan koydum.
Konserve domatesli yeşil fasülye,domatesli patlıcan ve acı biber sosu yaptık.
Haftaya da biraz karnıyarıklık ,birazda kahvaltılık kızartma koyarsam kışa hazır olmuş olurum

Hayir cnm ya olur mu oyle sey bazen gozden kaciyor ya da hararetli bir konu varsa unutuluyor ben bir dunya yazmistim telden yazdigim icin bir sorun cikti yollayamadim aksilikler olabiliyor lutfen oyle dusunme yollayamadigim yazimda neden boyle olduklarini sormustum sadece lohusaykenki mesele mi? Insallah dedigin gibi duzelir anne kiz olmak bambaska

kızlar selam işe başladığımdaan beri ikinci girişim siteye, geçmişi hiç bir şekilde okuyamadım, acayip hızlı başlangıç oldu, kendimde değilim 5 dk boşluk yok 2 haftada bittim, çok iş birikmiş onları toparlayınca biraz kendime gelirim, ama toparlayaana kadar bitik bir vaziyetteyim,
BİYOLOG, canım mesajını şimdi gördüm, ben kıyafetleri gideceği adrese kargo yapayım canım, sen bana yine mesaj atarsan adresi böyle halledelim, ya da şöyle de olabilir hani adres falan yazmak istemezsen isme en yakın kargo şubesine göndereyim oradan alsınlar, sana hangisi uygunsa, ben pazartesi sadece bu iş için mutlaka siteye giricem, özelden mesajını bekliyorum, kusura bakma canım bu işe başlama meselesi resmen felç etti beni,

canım o bebeklerin biri benim 2si senin hayatım ben istersen dedim Allahım gönlüne göre versin inan hamileligimi cok ösledim ama bakamam oyuzden isteyenlere nasip etsin (sana mesela) nagihancım haber bekleyenlerden biride benim bu konular ilgi alanımdır buarada 2 gün yoktum biri dememiş beykoz nirde diye saka bir yana salonumu boyadı eşim net gitti oyuzden bende boya kokusu yüzüne gittim kv oturdum giremedim ösledim sizi hosbulduk canlarımmm

canım seni anlıyorum ama anca kuran okusun namaz kılsın sohbetlere gitsin sözün biraz agır olmuş sanki
keşke bizlerde bunları en güzel şekilde yapabilsek ne maksatla yazdıgının farkındayım cocugun için endişeleniyorsun ama biliyorum ama bunlarda bizim için hassas konular biliyorsun kurandan namazdan bahsederken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor umarım beni yanlış anlamazsın canım .

Cnm ben hizlica girip cikarken gormemisim Mahirimiz hasta olmus meger cok gecmis olsun en buyuk sIKINTisi bu kadar olsun bir daha tekrarlamasin ins.!
Kuzum sen kisa amma hazirlandin ben fasulye bamya domatesten baska birsey yapmadim annem hazirliyor ama patlican fln sahane olmustur cidden afiyetle yeyin ins.
Dogru bu tip konularda hassas olmak lazim
Annem de yani kv.m dunyalik islerden tamamiyle elini cekmis evine bakmaz hediyelesmez israf bulur herseyi israf bulur gidince hic banyo yapmam bilenler bilir sadece ibadet eder oyle olunca insan birsey de diyemiyor ama hayata da bir katkisi olmasi lazim di mi

kızlar günaydın.. uzun zamandır giremedim. zaten 1,5 haftar kv de kaldık.
geçmiş almış başını gitmiş. artık sayfa atlaya atlaya okudum mecburen..
gelelim ben ve azraya
ikimizde hastayız. öyle zor bir durumdayımki. kızım nezle olmuş
dr ilaç verdi ama zorda kalırsan kullan dedi.
burnunu boşalt ve bolca emzir baktın düzelmiosa ilacı kullan dedi.
serum fizyolojık işe yaramadı sprey aldım. ama şöyle burnu bi boşalmadı gitti.
bi öksürüyo ki içim parçalanıyo. hele gece nefes alışını duysanız
geceleri havlu ütüleyip göğsüne koyuyorum işe yarıyo biraz allahtan.
kızımı iyileştirmeye çalışırken üzerine ben hastalandım.
burnum tıkalı, gözlerim kıpkırmızı kulaklarım sanki patlıcak gibi boğazım kötü.
azraya geçmesin diye kovboy gibi bi tülbent geçiriyorum ağzıma emzirirken.
onun haricinde zaten yaklaşmıyorum ama yalnızlıktan mecbur kalıyorum.
bunun üzerine yarın aşımız var.
ilaç kullanmadan atlatmak istiyorum ama nasıl olcak bilemiorum..
azra bi iyleşse kızlar dua edin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…