2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaarrr herşey çooook kokuyooo ölüyorummmm :14::14: poşet kokusu buzdolabı ve yemek kokusu bitiriyor benii :50::50::50: benim gibi koku hassasiyeti olannn???:49::49::49::49::49::49::49:

Oyy oyy Allah yardımcın olsun canım .
Ben sat 2 ağustos idi.
Hala ne bulantı ne tiksinme yok bende.
Aksine iştahım o kadar açık ki şimdiden kilo alacağım diye korkmaya başladım.

Benim de sat 5 ağustostu,2gündür burnumu çekiyorum,ateşim var,halsizlik var.Doktora gittim bugün istirahat verdi 3 gün.Bol bol dinlen, sıvı al dedi.Sadece parol kullanabilirsin dedi.Bebeğe bişey olur mu dedim.Ateşin çok yükselmedikçe bişey olmaz dedi.Ateşim bikaç kez yükseldi hafif , içim hiç rahat değil,korkuyorum çok:(bu korkular hiç geçmeyecek bundan sonra sanırım

Benim de sat 5 ağustostu,2gündür burnumu çekiyorum,ateşim var,halsizlik var.Doktora gittim bugün istirahat verdi 3 gün.Bol bol dinlen, sıvı al dedi.Sadece parol kullanabilirsin dedi.Bebeğe bişey olur mu dedim.Ateşin çok yükselmedikçe bişey olmaz dedi.Ateşim bikaç kez yükseldi hafif , içim hiç rahat değil,korkuyorum çok:(bu korkular hiç geçmeyecek bundan sonra sanırım

Çok geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine.
Bende nezle oluyorum gibi.Burnum akıyor,hapşırıyorum.
Vucut direnci düşüyor herhalde ...

Yarın saat 4'e randevu aldım. ilk doktor ziyaretim olacak. En son üniversite sınav sonucunu beklerken bu kadar heyecanlanmışım. allah kimseye kötü tecrübe yaşatmasın. İlk gebelik deneyimim olsaydı mutlu bir heyecan olurdu ama içimdeki korkulara dur diyemiyorum. Oysa olumlu mesaj göndermek gerek. Belkide hiç bir belirtim yok diye böyle umutsuz hissediyorumdur. sonucu yazarım.

Yarın saat 4'e randevu aldım. ilk doktor ziyaretim olacak. En son üniversite sınav sonucunu beklerken bu kadar heyecanlanmışım. allah kimseye kötü tecrübe yaşatmasın. İlk gebelik deneyimim olsaydı mutlu bir heyecan olurdu ama içimdeki korkulara dur diyemiyorum. Oysa olumlu mesaj göndermek gerek. Belkide hiç bir belirtim yok diye böyle umutsuz hissediyorumdur. sonucu yazarım.

Canım inşaallah içindeki korkular yersiz çıkar ve sağlıklı bir gebeliğin olur.
Aklına kötü şeyler getirme.Hayır dile ki hayır olsun inşaallah.
Sonucu bekliyoruz..

günaydın kızlar uykum kaçtı burdayım benim alerjik rinitim var ilaç kullanmadıgım için arttı gece boyu tıkandım hapşurdum bişey olur diye korkuyorum üst üste hapşuruyorummm ilaç kullanacagım heralde dr sorup bugünde yeni ve güzel haberler alırız umarım artsın mayıs anneleriiiiii

ya benimde bugun 1 de randevum var,heycandan olecem sanki.arzumunda bugun.3 kisi bugun gidiyor.hadi bakalim hayirlisi.ins bebisimizi gorp kalbini duyariz.icimiz rahatlar:62:

yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz hepinizzz,mayis anneleri giderek cogaliyor.insallah hepiiz hayirlisyla kucagimiza alicaz.

birde ben dun palmer s catlak kremi aldim.biri vucut icin biride gogus icin.insallah faydasini gorurum.vucut icin olan turk lirasi olarak yaklasik 13 falan,gogus icin olanda coookkk daha kucuk olmasina ragmen oda 9 tl civarinda bisi.gogus icin olan hamilelikten sonra da kullaniliyormus.emzirirken catlama kanama olmasin,bebegi daha iyi emzirmek icin kullaniliyormus.simdilik edindigim bilgiler sadece bunlar.bugun doktorada soracagim.her bilgiyi size burdan aktaririm:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar uykum kaçtı burdayım benim alerjik rinitim var ilaç kullanmadıgım için arttı gece boyu tıkandım hapşurdum bişey olur diye korkuyorum üst üste hapşuruyorummm ilaç kullanacagım heralde dr sorup bugünde yeni ve güzel haberler alırız umarım artsın mayıs anneleriiiiii

Çok geçmiş olsun canım.Doktora gittiğinde belki sana bişeyler önerebilir.
Ben de geceden beri hapşurup duruyorum.Burnumda hafif tıkalı.Galiba nezle oluyorum.

ya benimde bugun 1 de randevum var,heycandan olecem sanki.arzumunda bugun.3 kisi bugun gidiyor.hadi bakalim hayirlisi.ins bebisimizi gorp kalbini duyariz.icimiz rahatlar:62:

yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz hepinizzz,mayis anneleri giderek cogaliyor.insallah hepiiz hayirlisyla kucagimiza alicaz.

birde ben dun palmer s catlak kremi aldim.biri vucut icin biride gogus icin.insallah faydasini gorurum.vucut icin olan turk lirasi olarak yaklasik 13 falan,gogus icin olanda coookkk daha kucuk olmasina ragmen oda 9 tl civarinda bisi.gogus icin olan hamilelikten sonra da kullaniliyormus.emzirirken catlama kanama olmasin,bebegi daha iyi emzirmek icin kullaniliyormus.simdilik edindigim bilgiler sadece bunlar.bugun doktorada soracagim.her bilgiyi size burdan aktaririm:)

Kızlar siz randevuya gittikce bende heyecanlanıyorum valla.İnşaallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Şu çatlak kremlerinide doktoruna sorduktan sonra bizide bilgilendirirsen çok sevinirim canım.

kızlar bnmde bugün 15:45 te randevum var hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım.

yaaaa bugun muayneye gidecek hamis sayisi artikca kalbim duracak gibi oluyor:36::36::10:.gercekten bir uni sinavina girerken bu kdr heycanlandim birde simdi.:52::52:

ya kizlar birsey dha soracgm size cevap yazarken birden cok alintiyi nasil yapiyoruz.birde bazi arkadaslarin her mesajinin altinda kac haftalik hamile oldugu yaziyor onu nasil yapicaz

günaydın hamişler
ben badem yagını çatlak için duydum ama kıllandırıyo diye kullanılmadıgınıda duydum ne derece aslı var bilmiyorum.
fikir alışverişi ile çözüm bulursunuz hamişler bu forum iyiimiş bişeşler öğrenilio ne güzel

yaaaa bugun muayneye gidecek hamis sayisi artikca kalbim duracak gibi oluyor:36::36::10:.gercekten bir uni sinavina girerken bu kdr heycanlandim birde simdi.:52::52:

ya kizlar birsey dha soracgm size cevap yazarken birden cok alintiyi nasil yapiyoruz.birde bazi arkadaslarin her mesajinin altinda kac haftalik hamile oldugu yaziyor onu nasil yapicaz

bende toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi bize

kaç haftalık hamile olduğumuzu tickerımız hesaplıyor
bununla ilgili konu başlığı var yine de ben kısaca anlatayım
lilipie yada tickerfactory diye ticker yapmak için siteler var onları google da aratın
başlıklardan gebelik olanı seçin istediğiniz şekli belirleyin
bebeğin muhtemel doğum tarihini ve son adet tarihinizi girin işlemi tamamlayınca
ekranda size ait olan ticker gözükecek alt tarafta yazılar arasında http ile başlayıp png ile biten adresi kopyalayıp
profilimizdeki kontrol paneli bölümünden çizelge satırına yapıştırıyoruz

geçmiş olsun canım benim son bat 1 agustostu bende henüz hiç bişey yok senin ne zaman son bat?sadece bulantınmı var?bulantı olması iyi diyorlar bebek için sende ne zaman başladı?

canım benimkide 1 ağustos aynı ikimizinde benim mide bulantım durup dururken pek fazla olmuyo herşey kokuyo o kokular midemi bulandırıyor:49:
bu sabah çay içemedim bardak kokuyo diye :37::37: çok fena bişi herşey kötü geliyo

canım kendini sıkma emin ol güzel haberlerle döneceksin foruma boşuna kendini üzme olumlu düşün bekliyoruz haberlerini:71:

bende gece 4.30 da uyandım sabah 8'e kadar döndüm durdum yatakta çok fena neden böyleyim bilmiyorum yaa çok güzel uyurdum eskiden :50:

Çok geçmiş olsun canım.Doktora gittiğinde belki sana bişeyler önerebilir.
Ben de geceden beri hapşurup duruyorum.Burnumda hafif tıkalı.Galiba nezle oluyorum.

Kızlar siz randevuya gittikce bende heyecanlanıyorum valla.İnşaallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Şu çatlak kremlerinide doktoruna sorduktan sonra bizide bilgilendirirsen çok sevinirim canım.

bende de hapşırık var neden böyleyiz hepimiz anlamadım hamileler kolay hasta olmaz derler ama bilemiyorum:96: karın için bilmiyorum ama göğüs ucu için en iyisi lansinoh muş. en geç 6. ayda sürleye başlarsak göğüs ucu çatlağı ve acısı yaşamazmışız:49::49:

Back
X