2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

darisi hepinize insallaaahhhhhh.......insanin ici cok rahatliyor.insallah hepimiz hayirlisyla kucagimiza alicaz bebislerimizi.cok tesekkur ederim kizlar.insallah hepiniz bebginizin o minik kalbini duyacaksiniz:nazar:

kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim:52::62:.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit:65::65:doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm:emir_bebek::nazar:6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.:66:

canımm çok sevindimmm:64::64::64: seninle satlar ımız aynı demekki benim bebişimde aynıı bende gitsem duyarım herhalde ayyy çok sevindim senin adınaa darısı hepimizin başına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49:

kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim:52::62:.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit:65::65:doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm:emir_bebek::nazar:6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.:66:

canım gözün aydın :nazar::nazar: Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.benimde son sat 1 agustos ama cum günü gittiğimde ha göründü bebiş ha görüncek dedi dr sonrada progestan verdi bitince gel dedi o zaman bakalım daha iyi olur dedi yani salladı galiba biraz pazartesi gidicem inş bende duyarım hayırlısıyla...
bu arada ankarada olan varmı kızlar varsa hangi dr yada hastaneyi tercih ettiniz

allahım sağ salim kucagına aldırmak nasip etsin hereks çok sevindi darısı diger hamiş arkadaşlarımıza. bu arada hamiş arkadaşalr balık yagı kullanan varmı yada balık yagı hakkında bilgisi olan ne zaman kullanıılacagına dair. mayıs anneleri kışın bol bol taze balık bulurlar en güzeli dogalı aslında

merhaba mayıs annelerii..benimde satım 1 ağustos ve hesaplara göre bende mayıs annesi olucamm..geçen haftaperşembe gunudoktora gitik kese ve yolk kesesini gördükkhaftaya gel yine bakalım dedi...hfta sonu ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu...doktoru aradım sorun değil kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi ama ben yinede endişeliyimm..çarşamba yada perşembe gidicem ..inş.bende bebişimin kalbinin duyarımm...

canımm çok sevindimmm:64::64::64: seninle satlar ımız aynı demekki benim bebişimde aynıı bende gitsem duyarım herhalde ayyy çok sevindim senin adınaa darısı hepimizin başına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49:

yaa canim bence git seninkide gorunur.amin insallahhh herkese hayirlisyla gorur bebisini:49::49:.bugun 3 kisi daha gidecekti.bugun aksam veya yarin sabah onlardan hayirli haberler aliriz ins:64::64::64:

allahım sağ salim kucagına aldırmak nasip etsin hereks çok sevindi darısı diger hamiş arkadaşlarımıza. bu arada hamiş arkadaşalr balık yagı kullanan varmı yada balık yagı hakkında bilgisi olan ne zaman kullanıılacagına dair. mayıs anneleri kışın bol bol taze balık bulurlar en güzeli dogalı aslında

canim ben balik yagini omega3 ve omega6 yi,demiri sordum.onlar icin erken dedi ozellikle demirinde sorun olmayanlar demir almamali dedi.bebk icin zararli oluyormus fazlasi.ben sadece boyuna taktim bebisin:18::18:bazi yerlerde 1.5-3 mm yazior bazi yerlerde 3-5 mm yaziyor.bazilarinda ise 7-9 mm yaziyor.bu konuda bilgisi olan var mi?

bende toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi bize
Toplu alıntıyı yazılan mesajın altında "alıntı ile cevapla" kutucuğu var.Onun yanında ki kutuyu işaretliyorsun.Kimlerin mesajına alıntı yapmak istiyorsan o kutucukları işaretleyip toplu bi şekilde cevaplıyorsun.

bende gece 4.30 da uyandım sabah 8'e kadar döndüm durdum yatakta çok fena neden böyleyim bilmiyorum yaa çok güzel uyurdum eskiden :50:
Ben de çok zor uyuyorum canım ya.Bi türlü rahat yatamıyorum kasık ağrısından.Bir sağa dönüyorum bir sola...

bende de hapşırık var neden böyleyiz hepimiz anlamadım hamileler kolay hasta olmaz derler ama bilemiyorum:96: karın için bilmiyorum ama göğüs ucu için en iyisi lansinoh muş. en geç 6. ayda sürleye başlarsak göğüs ucu çatlağı ve acısı yaşamazmışız:49::49:
Bu krem aklımızda bulunsun,ilerde çok lazım olacak bize.

bende aranıza yeni kaltıldım, 7 haftalık hamileyim :66: mayısta anne olucam inşallah.... Umarım hiç bir sorum çıkmaz
Aramıza hoşgeldin canım...Bebeğin hayırlı olsun.

günaydın bayanlar... benimde uyku düzenim bozuldu, gündüz sürekli bi ağırlık var üstümde sanki, bi yandan da başım ağrıyo. ders çalışmam lazım ama kitabın başında uyukluyorum:44: gayet güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saate kalmadan yine acıkıyorum, midem kazınıyo sanki. ama hiç mide bulantısı yok, koku hassasiyeti yok. inşallah bu rahatsızlıklar biran önce geçerde çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz:49::49:

Canım bende gastrit olduğu için benimde sürekli midem kazınıyor.Şimdiden kilo almaktan korkuyorum açıkcası.
Bu arada bende 6 haftalık oldum ama hiç bulantım veya koku hassasiyetim yok henüz.

Herkesin midesi bulanıp koku hassasiyeti başlayınca kendimden korkmaya başladım. Sonunda kendime nazar etcem galiba:nazar: biz bugün 7 haftalık olduk. Daha çookk uzun bi yolumuz var. Allahım hayırlısıyla çabuk geçirse de bebişoma kavuşsam :49:

Korkma canım ben 6 haftalığım ve bendede henüz tık yok..Olmaması tabiki daha iyi ama insan bi yandanda şüpheleniyor acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye :)

Ayy ne kadar güzel yaaa...Darısı bizlere olsun inşaallah.
Bebeğinin sağlıklı olduğunu bilmek çok güzel bişey.Rabbim bütün bebişleri korusun.
Bu arada kaç mm olduğunu fazla kafana takma derim.Belli ki geç döllenme olmuş.Zamanla ne olacağı hiç belli olmaz.

Canım ben balık yağından ziyade balığı taze olarak tüketilmesinden yanayım.Tabi yiyemeyen arkadaşlarımız için güzel bişey ama balık severler bence taze olarak tüketmeli.

merhaba mayıs annelerii..benimde satım 1 ağustos ve hesaplara göre bende mayıs annesi olucamm..geçen haftaperşembe gunudoktora gitik kese ve yolk kesesini gördükkhaftaya gel yine bakalım dedi...hfta sonu ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu...doktoru aradım sorun değil kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi ama ben yinede endişeliyimm..çarşamba yada perşembe gidicem ..inş.bende bebişimin kalbinin duyarımm...

Canım aramıza hoşgeldin.Bebeğin hayırlı olsun.
Lekelenme olduğu zaman doktorlar progestan falan verebiliyor aslında...Sen ayaklarını uzatıp dinlenmene bak en iyisi.

canim ben balik yagini omega3 ve omega6 yi,demiri sordum.onlar icin erken dedi ozellikle demirinde sorun olmayanlar demir almamali dedi.bebk icin zararli oluyormus fazlasi.ben sadece boyuna taktim bebisin:18::18:bazi yerlerde 1.5-3 mm yazior bazi yerlerde 3-5 mm yaziyor.bazilarinda ise 7-9 mm yaziyor.bu konuda bilgisi olan var mi?

teşekkür verdiğin bilgi için hayatbayramolsa nette okudugum son 3 ay ama bazı yerlerde hamilelik başlarındada diye yazıyor en iyisi doktor tavsiyesi. senin bebişin boyu için sıkıntı olsa idi doktor söylerdi. stres yapma bence:50:

Toplu alıntıyı yazılan mesajın altında "alıntı ile cevapla" kutucuğu var.Onun yanında ki kutuyu işaretliyorsun.Kimlerin mesajına alıntı yapmak istiyorsan o kutucukları işaretleyip toplu bi şekilde cevaplıyorsun.

Ben de çok zor uyuyorum canım ya.Bi türlü rahat yatamıyorum kasık ağrısından.Bir sağa dönüyorum bir sola...

Bu krem aklımızda bulunsun,ilerde çok lazım olacak bize.

Aramıza hoşgeldin canım...Bebeğin hayırlı olsun.

Canım bende gastrit olduğu için benimde sürekli midem kazınıyor.Şimdiden kilo almaktan korkuyorum açıkcası.
Bu arada bende 6 haftalık oldum ama hiç bulantım veya koku hassasiyetim yok henüz.

Korkma canım ben 6 haftalığım ve bendede henüz tık yok..Olmaması tabiki daha iyi ama insan bi yandanda şüpheleniyor acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye :)

Ayy ne kadar güzel yaaa...Darısı bizlere olsun inşaallah.
Bebeğinin sağlıklı olduğunu bilmek çok güzel bişey.Rabbim bütün bebişleri korusun.
Bu arada kaç mm olduğunu fazla kafana takma derim.Belli ki geç döllenme olmuş.Zamanla ne olacağı hiç belli olmaz.

Canım ben balık yağından ziyade balığı taze olarak tüketilmesinden yanayım.Tabi yiyemeyen arkadaşlarımız için güzel bişey ama balık severler bence taze olarak tüketmeli.

Canım aramıza hoşgeldin.Bebeğin hayırlı olsun.
Lekelenme olduğu zaman doktorlar progestan falan verebiliyor aslında...Sen ayaklarını uzatıp dinlenmene bak en iyisi.

teşekküğr ederimm..bakalım doktor lekelenmelerin hamilelik döneminde olabiliceğini söylemişti zaten ..bakalım perşembe gitmeyi düşünüyorumm.aslında yarın gitmek için can atıyuorum ama kalp atışlarınıd aduymak istiyorum..1 gun 1 gun dür..6+3 de kalp atışını duyan varmıydı acaba...

a süper bende neden yapamıyorum diyorum daha önce sorduğumda internet ayarlarında problem var demişlerdi
güvenlik düzeyini düşürmem lazımmış yaptımıştım yine olmamıştı . şimdi oldu teşekkür ederim:71:

a süper bende neden yapamıyorum diyorum daha önce sorduğumda internet ayarlarında problem var demişlerdi
güvenlik düzeyini düşürmem lazımmış yaptımıştım yine olmamıştı . şimdi oldu teşekkür ederim:71:

Rica ederim canım.

Kızlar aranızda decavit tarzı vitamin hapı kullanmaya başlayan var mı ?
Doktorum ilk kontrolümde vermişti bana.

bende yapamiyordum cok guzel bir bilgi oldu cok tesekkurler:7:

Kızlar aranızda decavit tarzı vitamin hapı kullanmaya başlayan var mı ?
Doktorum ilk kontrolümde vermişti bana.

canim ben decavit kullanmiyorum da doktorun verdigi hapin adi PregnaPlan.icerigini okudum hersey var kokusuda cok guzel diger ilaclar gibi kokmuyor.o yuzden cok rahat iciyorum icerigide harika:34:

hayat bayram olsa seninde sat 1 ağustosmuş sanırsam..sen uyab,ldimi kalp atışlarını..şimdi biz 6+2 oluyoruz dimii..

evet pinarcim benim sat 1 agustos,doktor 6+1 dedi.doppler le dinletmedi(bebek rahatsiz olabilir dedi,ama turkiyedeki bazi doktorlar dinletiyormus.bilmiyorum hangisi dogru:19: ama cok net bir sekilde ultrasonda gozukuyor zaten kalp atisi:16::16::nazar:

evet pinarcim benim sat 1 agustos,doktor 6+1 dedi.doppler le dinletmedi(bebek rahatsiz olabilir dedi,ama turkiyedeki bazi doktorlar dinletiyormus.bilmiyorum hangisi dogru:19: ama cok net bir sekilde ultrasonda gozukuyor zaten kalp atisi:16::16::nazar:

ay inş. benimkinide duyarız ..çok heyecanlaıyım..bide benim lekelenmem oldu birazz.ondan dolayıda biraz endişeliyim..

selam kızlar bugün ilk kont. gittik deligibi bir heyecanla konuşamıyodum heyecandan acaba ordamı bisorun varmı diye şükür bebiş iyi kalbi pıt pıt atıyor gördük şükür 6haftalıgız ilaçlara devam tüp olayından yavaş yavaşkesicem+ kansulandırıcı igne hergün kendim yapıcam (buda tüp olayından herihtimale karşı) 15gün sonra gidicez tekrardan dinlenmeye devam oh böle

ayyyy gözün aydın canım. Darısı başımıza artık.Ben de ctesi gidicem.İnş. biz de pıt pıtları duyarız.Vajinal muayeneden çok korkuyorumm offffffffff...

Back
X