2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annemi yolladık umreye 4. gün bitti bugün. her gün arıyor beni:)) o atmosferin verdiği duygusallıkla çok ağlıyor. uzunca notlarla gitti oraya ve ben 2012 mayıs annelerinin evlatlarını hayırlı eylesin bizlere bağışlasın bütün ümmetinle diyerek not aldım bizide yazdım rabbim kabul eder inşallah. oralara kadar gitti namımız:))
Eki Görüntüle 623138

Allah kabul etsin canım annenin adına çok sevindim
Bizlerin yavrusunuda düşünmüşsün çok sağol canım bende duana yürekten aminn diyorum ve annenin ellerinden öpüyorum:)
Çok sevindim ve duygulandım

herkese meraba:)
bir şey sormak istiyorum..
bebeklere günlük yemek yapıyoruz ama ben yinede tencerede artanı dolaba
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
mesela bugün yapmadım dünkü yemegi yiyecek...çünkü birazdan çıkmam gerekiyo
eşim yedirecek yemegini...
sizler ne yapıyosunuz...dişarıya çıktıgınız zaman..

Ben sebze yemeklerini gunluk yaparim ama et ve et turu olanlari buzlukta hazir ederim minik kaplarin icindedir, ihtiyac duydukca alir kullanirim..simdiye kadar iki gunluk yapmadim ama olursa yine buzluga atarim cunku buzlukta bakteri toplama olasiligi nerde ise sifir ihtimal o yuzden sanada bunu tavsiye edebilirim cnm,
Isin varsa sabah erkenden yap guzelim, Cagla yi mahrum etme kizarim keserim :)) cnm yaa hayatimizi artik onlar belirliyorlar baksana herseylerini dusunmek zorundasin...birde bizim adam benim oglani ye-di-re-mi-yor..

annemi yolladık umreye 4. gün bitti bugün. her gün arıyor beni:)) o atmosferin verdiği duygusallıkla çok ağlıyor. uzunca notlarla gitti oraya ve ben 2012 mayıs annelerinin evlatlarını hayırlı eylesin bizlere bağışlasın bütün ümmetinle diyerek not aldım bizide yazdım rabbim kabul eder inşallah. oralara kadar gitti namımız:))
Eki Görüntüle 623138

Gecmisi okuyarak geliyordum birde kabenin resmini gorunce yuregim hopladi resmen, geldigininde pek farkinda olmamistim..
Ne mutlu annecigine.. allah kabul etsin ins..dualarina bizidi senin vesilenle katmis yaa senden de annenden de gani gani razi olsun cnm, cok duygulandim bak yaa:14:

Eki Görüntüle 623138

cnm allah kabul etsin annenin umreliğini rabbim dualarını kabul etsin...bizide unutmayıp eklediğin için teşekkür ederim cnm...
hoşgeldin bu arada özledik seni ve eceyi..yeni resimler bekliyoruz ecoştan...

demiş ya bazı takmadıgım kişiler var diye annezeynebe acık olsun isim versin ona göre o kişide onu takmasın :34:
Amannnn beykozcum taktigin seye bak yaaa:1:okuyan insanlar onemseyen insanlardir hayatim o yuzden alintilarina bakarsan okundugunu anlarsin kimin ne dedigini de bosverrrrrr:33:

cnm 9. ayınız hayırlı olsun..rabbim daha nice güzel zamanlarına şahit etsin bizleri...:nazar:

kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.

o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.

odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))

kızlar misafirlerimi ağırladım..mamaların hepsini çok beğendiler özellikle kabaklı tatlıyı...bende kara kız kekine bayıldım bide regli olmuşum şuan bütün hormonlarım mutluluktan göbek atıyor...
kabaklı tatlıyı denemek ısteyenlere tavsıye ederım gerçekten muhtesemdı..tabı bnm rejım bugun gıttı:((
geçmişi okuyamadım size resim eklemek ıcın girdim cem yılmaza gıdıcez kocısle hepinizi cok opuyorum...

son sayfada biyolagcumu gordum hosgeldın cnm özledik seni...

Eki Görüntüle 622878 Eki Görüntüle 622877 Eki Görüntüle 622879 Eki Görüntüle 622880 Eki Görüntüle 622881 Eki Görüntüle 622882 Eki Görüntüle 622883 Eki Görüntüle 622884

Ben bunlarin hepsini yerim yerim yerim..sonrada Zeynoy u yerim :)) sona koymussun asil yemeklik o oldugunu anladin sende dimi :))
Masallah guzelim bu ne hamaratlik valla ben gelenlere bir pogaca yaptin mi tamamdir..ne yapayim ancak onu becerebiliyorum, bak simdi yarin gelecek olanlar var ve ben ilkimin verdigi kakolu toplari yaptim ( elimde cok yavastir uzun surdu epey yapmam :)) )
Yanina ispanakli borek yapicam ama ispanagi nasil koyum icine bilmiyorum mesela.
Bundan baska birde mayonezli tavuk salatasi var from mutlu anneden
Beni gercekten cok egitiyorsunuz, sizi goruyorum resmen misafir nasil agirlanir onu ogreniyorum ehueheuehu
Bakalim bugun cirakgiz yarin bizde belki usta oluruz dimi:34:

kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.

o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.

odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))

Bak bende tutamadım kendimi:5:
Çok iyi yapmışsınız canım bebeği emzirmekle ve komşunuza yardımcı olmakla
Allah böylelerine merhamet vicdan akıl fikir versin inş
Her evlilikte tartışmalar yaşanır ama önemli olan karşılıklı konuşup anlaşıp tekrarlamamktır
Çok üzüldüm kadıncağıza:2:

demiş ya bazı takmadıgım kişiler var diye annezeynebe acık olsun isim versin ona göre o kişide onu takmasın :34:

anladım tatlım...bende okudum ama boşver tatlım belkide yazan arkadaşımız bunu sormamız için yazmıştır ben kimi takip edip etmediğini merak etmiyorum açıkçası...
burada çok güzel arkadaşlıklar oluştu...isteyen istediğini okusun... bizim gibi samimi yeni arkadaşlarımızada herzmn kapımız açık..

iyi geceler kızlarrr
zada gece gece rejimi bozduracaksın bana ellerine sağlık cok lezzetli görünüyor softan :56::56:
biyalogcum hoşgeldin canımcım senide tebrik ediyorum 16 kilo ne demek :53:
bende 45 günde 6 kg verdim kaldı 5 kg haftaya cumaya kadar spora gidicem cumarteside eve dönüyoruz inş.
kızımda rahatsızdı iyi şimdi sadece bogazı balgam dolu hırıl hırıl hasta bebişlere ve benim kuşuma rabbim şifa versin
bizimde 7 dişimiz var 8. yolda :nazar:
maşallah baya kalabalık aşşagısı:3::3::3::3:

Amannnn beykozcum taktigin seye bak yaaa:1:okuyan insanlar onemseyen insanlardir hayatim o yuzden alintilarina bakarsan okundugunu anlarsin kimin ne dedigini de bosverrrrrr:33:

canım ben acık kişiye konusuyorum millet bil bakalım bu kim oynuyor o yuzden sordum önemsedigimden degil ben buraya uzun zamandır yazı yazdım turuncum zaten böyle bir anda gelip süt mevzusunu eleştirenler yüzünede cok üzüldü anlamıyorum amac ne biz birbirimizi seviyoruz yapmacık bulanuyorsak yaptıklarımız abartıysa girip okuyarak zaman harcamasın kimse bir ton topik var ...

zada__çok güzel mamalar bunlar canım çekti desem:26:

beykoz__9.ayınız kutlu olsun şekerim..:nazar:

azraece__hoşgeldin canım..seninde yoklugun herzaman farkediliyor..inşallah bir gün bizde annen gibi
umre ziyareti yapabiliriz,hayırlısıyla dönsün inşallah..ayrıca komşunada çok üzüldüm,ne biçim bir
adammış pardon hayvanmış bu adam ya..madem boşanacan sen defol git evden..ne diye kadını
sokaga atıyosun ki...işte böylelerini hayvanat bahçesine koymalı..senide tebrikediyorum kadına
arka çıkmışsın bebegini doyurmuşsun..

meyaba teyzelerimm:))
ben çagla..bende mira yı kıskandım yazmaya başladım...
bugün annem kuaföre gitmiş bilmiyom ne yapmış ama hafiflemiş öyle diyo:))
birde gelmiş saçları dümdüz pırasa gibi olmuş..makyajda yapmış...
ya benim annem ne güzelmiş hiç farketmemişim:1:
ilk başta tanıyamadım ama memeyi görünce dedim tamam bu benim annem:))
şimdide çantasını hazırlıyo bilmiyorum nereye gidiyoyuzzz:))
bütün arkadaşlarımı öpüyoyumm sizleri seviyoyum...
iyi geceley herkesee:emir_bebek:

Saatler olsun cnm, gule gule kullan saclarini..
Bakiyorumda Cagla pek bir dillenmis...herseyi yapar olmus fistik :)) masallah kuzuma

Cicek cnm sagol guzel dileklerin icin bizde seni seviyoruz ve cok opuyoruz..
Azraece cnm sagolasin seninde guzel dileklerin icin, sizde hosgeldiniz..ne guzel artik Ece mizi goruruz bol bol dimi:34:

9.aymızı kutlayan herkeze tesekkür ederim saolun inş nice 9aylarını görürüz hepimiz

azraececim dua istedigin içinde kızcagıza yardım ettigin içinde bir kez daha gercekten hakikatli bir arkadas kardes edindigimi anladım Alah razı olsun sende canım o sevgi dolu kalbini hiç bir kötülük bozmasın gece gece ck duygulandım dur gidip eşime sarılıyım :16:

$294906_455085547896114_1385063472_n[1].webp $603142_253192138147584_623016669_n[1].webp
:92::17::17:

ayy cnm çok üzüldüm kadıncağızın durumuna hayvan herif yaa..Allah biyerınden cıkarır o adamın...inşallah bin pişman olur o kadının ayaklarına kapanır...
Allah sendende razı olsun cnm çok buyuk sevap işlemişsin hem kadına yardım ederek hemde emzirerek..valla moralim bozuldu birden...

Ben bunlarin hepsini yerim yerim yerim..sonrada Zeynoy u yerim :)) sona koymussun asil yemeklik o oldugunu anladin sende dimi :))
Masallah guzelim bu ne hamaratlik valla ben gelenlere bir pogaca yaptin mi tamamdir..ne yapayim ancak onu becerebiliyorum, bak simdi yarin gelecek olanlar var ve ben ilkimin verdigi kakolu toplari yaptim ( elimde cok yavastir uzun surdu epey yapmam :)) )
Yanina ispanakli borek yapicam ama ispanagi nasil koyum icine bilmiyorum mesela.
Bundan baska birde mayonezli tavuk salatasi var from mutlu anneden
Beni gercekten cok egitiyorsunuz, sizi goruyorum resmen misafir nasil agirlanir onu ogreniyorum ehueheuehu
Bakalim bugun cirakgiz yarin bizde belki usta oluruz dimi:34:

teşekkür ederim meleğimcim...evet onun için sono koydum zeynomu:))

cnm senınde ellerine sağlık cnm...hamaratlık değil aslında mesela bende ilk defa kabak tatlısı yaptım ama cok gusel oldu maharet bizde değil tariflerde:))

meleğimcim ıspanağı soğanla kavurup tuz karabiber ve kırmızıbiber ekleyip kullanabilirsin tatlım...

iyi geceler kızlarrr
zada gece gece rejimi bozduracaksın bana ellerine sağlık cok lezzetli görünüyor softan :56::56:
biyalogcum hoşgeldin canımcım senide tebrik ediyorum 16 kilo ne demek :53:
bende 45 günde 6 kg verdim kaldı 5 kg haftaya cumaya kadar spora gidicem cumarteside eve dönüyoruz inş.
kızımda rahatsızdı iyi şimdi sadece bogazı balgam dolu hırıl hırıl hasta bebişlere ve benim kuşuma rabbim şifa versin
bizimde 7 dişimiz var 8. yolda :nazar:
maşallah baya kalabalık aşşagısı:3::3::3::3:

teşekkür ederim tatlım aman ben bozdum sız bozmayın kızlar rejıme devam..

zada__çok güzel mamalar bunlar canım çekti desem:26:

saol tatlım ama cnm çekti deme yaa üzülüyom sora...yapıp hepinize kargolayasım gelio:)) yada siz yapın yiyin içim rahat etsin..

Back
X