2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bi kuzumu emzirmeye gittim 5 kişi kalmışız:)
Bu sıpam beni çok üzüyo uyku arasında emzirdim sonrasında ağzını şaşırdattı uyumaya devam etti
Madem ağzını şapırdatacak kadar tatlı gündüzleride emsene yavrum:14:
Düzeldi diye seviniyordum yeniden başladı aynı sorun
9 ay. Emdiği için Bunada şükür diye kendimi teselli ediyorum ama pes etmiycem
Nasıl ki 6 aydır bıraktırmadım yine geceleri saat kurucam her saat başı kalkıcam
Gündüzleride sarhoş gibi gezerim artık
Ben yatağıma uçuyorum:10:
Hepinizi çok seviyorum sizleri ve yavrularınızı öpüyorum:54:
İyi gecelerrrr

Azraececim senin yazdıklarından etkilenerek şükredip eşime sarıldım
Benimi özledin aşkım bende seni çok özledim dedi ve beni bekliyo euheuheueuh
Zararlı çıktımmm:17:uyumayı planlıyodum halbuki:27:

forumda kimse kalmamış ama ilk cevap veren
tam tamına 10 tl kazanacak çabuk olunnnn:52:işte soruuuuu

dişim çok fena agıyo:14:zonk zonk zonk beynim zonkladı:37:
agrıkesici içmek istemiyorum malum emziriyorum...
evde alkolde yok ki dişemi biraz basayım...
acaba biraz pamuga kolonya koyup dişime bastırsam geçermi...
yada daha degişik fikri olan:18:
kestane kebap aceleeeee cevap:ssz:

1 üye 4 ziyaretçi:14:
arkadaşlar hemen üye olun soruma cevap verinnnn
bakın 10 tl diyorum duymuyomusunuz..bu fırsat kaçmazzzz
eger dişim çekilecek durumdaysa onuda size hediye edecem
hadi çabuk olun:1:

1 üye 3 ziyaretçi...yokmu arttırannnn
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız...tutun kollarımdaaaannnnn düşerim şimdiiiii
yanlızım dostlarım yanlızım yalnızzz:14::14:

1 üye 1 ziyaretçi:1:
hay allah parayı duyan kaçıyo:1:
umudumuz şaban:1:
ben bu yazıyı bitirene kadar sende kaçacan biliyorum:1:
düşenin dostu olmaz dedikleri bu olsa gerek:1:

Kizlar ya ben boregi ispanak ve peynirle karisik yaptim iyi olurmu bilmem ama dedimki zaten peynirli olunca maydonuz koyucam onun yerine ispanak olsun ..iyi demismiyim :))

forumda kimse kalmamış ama ilk cevap veren
tam tamına 10 tl kazanacak çabuk olunnnn:52:işte soruuuuu

dişim çok fena agıyo:14:zonk zonk zonk beynim zonkladı:37:
agrıkesici içmek istemiyorum malum emziriyorum...
evde alkolde yok ki dişemi biraz basayım...
acaba biraz pamuga kolonya koyup dişime bastırsam geçermi...
yada daha degişik fikri olan:18:
kestane kebap aceleeeee cevap:ssz:

Gecmis olsun cnm..yarin ilk isin disciye gitmek olsun ..kolonya gecici bir cozum olur malasef...
Benimde agzim yara oldu karbonat iyi gelirmi acaba..neyse bende emzirme olayi yok o yuzden ne sursem olur dimi
10 tl mi isterim bananeee,,bananeee

herkese merhabalar canlarım. o kadar çok yazacak şeyim var ki ama bir türlü toparlayıpta yazamıyorum kafam karman çorman(böylemi denirdi:))

öncelikle ece ile 4 buçuk saatlik otobüs yolculuğunla evimize vardık. çok şükür ece üzmedi sayılır ama kollarım koptu. erken döndük çünkü nişan iptal oldu arkadaşımın dedesi beyin kanaması geçirince:(( babamla kız kardeşimde benimle gelir diye planlamıştık ama hanfendi arkadaşlarıyla plan yaptığı için beni ekti:)) edi ile büdü ( ece ile ben:)) 5 gün aradan sonra evimizdeyiz.

arada okuduklarımdan kalanlar

meleğim geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar. mahir paşam hovardalıklara devam ediyormu:)
beykozum sarı şekerimin incisi hayırlı olsun bol ısırıklar dilerim:))
anne zeynep sizede geçmiş olsun.
mutlu annem Allah senden razı olsun hiç unutmuyon bizi hep soruyon çok sağol. Uyumayan prensesim miraya bol kokulu öpücükler ece ile benden:)
planner annene geçmiş olsun zeynomda alışmış babaannesine gözünüz aydın.
biyolog hoş geldin. kankamız nasıllar:))
nagiş hastayız kelimesi hayatınızdan son olarak çıkmış olur inşallah. yaren nura maşallah nasıl bir bünyesi yavrumun o yediklerini yakıyor. değişelim şu bünyeleri onlan:))
mybabylove okişimiz pardon speddy girl nasıllar:))
tatlıcadı tarık buğrama maşallah yağız efem benim:))
ilkim nice upuzun yıllar dilerim evliliğinizde ayrıca bestem ne kadar güzel gülüyor öyle çok güzel çok tatlı maşallah.
zada diyet,iş, hamaratlık, annelik maşallahın var. zeynep adamda iyice ayaklandı koccaman bir maşallah da ona.
yavrukedi geçen hafta bayağı mercimeği kaynatmışın bakıyorumda milletide gazlamışın tebrik ediyorum ve sinemisi öpüyorum.
çiçekcim eşinin gelemiyeşine kahroldum burdan. Allah sabır versin ikinizede. bu kadar gezmekten sonra Masal hanımı yazın içeri sokabilene aşk olsun artık:)
pınarda dediğin gibi yazın izmirde buluşuruz inşallah ilkimde kuşadasından gelir ne güzel olur. doğa sultanın kusması nasıl oldu?
babyceren siz çoook uzun yıllar sonra kuzularınla altın kızlar gibi olucaksınız çok tatlısınız:))
hejar güzel duaların için çok sağol yakışıklı oğlunu müsadenle öpüyoruz:))
bambucan adaşımız azranın resimlerini gördüm yakıyor yine ortalığı maşallah:))
defne karenim hayırlı olsun kreşiniz umarım en az evindeki kadar mutlu olur defnecim orada.

unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın lütfen:26:
ola lütfen
Doğa hanım bu aralar günde 1 defa muhakkak kusuyor,artık kusunca değil de kusmayınca şaşırıyorum:53::53:
annemi yolladık umreye 4. gün bitti bugün. her gün arıyor beni:)) o atmosferin verdiği duygusallıkla çok ağlıyor. uzunca notlarla gitti oraya ve ben 2012 mayıs annelerinin evlatlarını hayırlı eylesin bizlere bağışlasın bütün ümmetinle diyerek not aldım bizide yazdım rabbim kabul eder inşallah. oralara kadar gitti namımız:))
Eki Görüntüle 623138
Allah dualarını ve umresini kabul etsin.Bizleri düşündüğün için de ayrıca teşekkürler.
Canim hani Doga ya yemek yemedigi zaman tv aciyorum demistin ya canim birde sunu denesene
http://Baby Einstein - Baby Beethoven - Sinfonía de la Diversión okis in cok hosuna gidiyor bazen acip izletiyorum:34:
Sağol canım hemen yükleyip kızıma izleteyim bakalım...
kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.

o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.

odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))
Ne diyeyim Allah o adamı ıslah etsin,aklını başına getirsin..Uçkurunu düşüneceğine yavrusunu düşünse ya...Allahım sen nelere kadirsin,burdan dua ediyorum inşallah o koca bozuntusunun perdelenen kalbi açılır aydınlanır da yuvasını dağıtmaz bir daha...Çok üzüldüm ya,en çok da o bebişe,yavrum benim.Biz eşimle sesimizi yükselttiğimiz andda Doğa dikkat kesiliyor ve hemen bir bana bir de babasına bakıyor sonra da ağlıyor.Biz de bunu yapmamaya söz verdik artık.Ya o yavrucak ne yapacak şimdi...Allah sizden de razı olsun kadına el açmışsınız...Dediğin gibi bizim kocalar melaikeymiş,Allah başımzdan eksik etmesin.
Kizlar ya ben boregi ispanak ve peynirle karisik yaptim iyi olurmu bilmem ama dedimki zaten peynirli olunca maydonuz koyucam onun yerine ispanak olsun ..iyi demismiyim :))

Bence çok güzel olmuştur ,çünkü arada ben de yapıyorum aynısından.Hatta bir ara beyaz lahana da doğra içine gayet lezzetli oluyor.

Ay kızlar beni de uyku tutmadı korkuyla karışık,çünkü az evvel yan apartmanının altında bulunan gelinlik mağazasını kundaklamışlar.Bir baktım mağaza yanıyor,polisler,itfaiyeler....Polislerden bir kaçı penceremizin hemen altında gezinirken su tabancası ve yerlere dökülmüş benzin buldular.Olay yeri inceleme hala burada.Yangın söndü.Asayiş berkemal yani...Gitti güzelim gelinlikler...

Gunaydin kizlar,elektrik gitmeden canlarima bir gunaydin demek istedim :-) sutumu sagdim hemen,aksama kadar yok elektrik ve biz ufoyla isiniyoruz,artik uyku tulumu falan giydiririm kuzuma,havada bozuk yoksa cikardik disariya.Hepinizi opuyorum.

Azraece, hosgeldin canim :-)
Pinarda,gevmis olsun,allah korumus.
Neyse hemen gonderimde, heyecan yaptim:1:

$540626_4291758127603_1788178401_n.webp

herkese günaydınlar iyi pazarlar

Kızlar herkes saolsunnnn
Meleğim sitem etme anacımmmmm:emir_bebek:
Azraece ne güzel yapmışsınız öyle şekerim kankanızda gayet formundaaaaa

Bugüzel pazar gününden(bu sabah Asya uyudu diye güzel:52::53:)
Herkese kocaman günaydınnnnnnnnn

2012nin en güzel mayıs anneleri ve en güzel kuzuları..
bizdende hepinize günaydınlar olsun..

azraece cnm senin de yokluğun hissediliyor haberin olsun..
güzel ecemizide özlüyoruz, senin güzel paylaşımlarınıda..
yaşadığınız hadise çok üzücü. gerçekten Allahım böyle vicdansızları hidayete erdirsin malesef çok üzücü :(
çok güzel yardım etmişsiniz allah razı olsun ve ayrıca annenin umresini allah kabul etsin inş :16:

beykoz cnm bnm enesin dişi gelmiş sonunda hoşgelmiş..
artık annesi neler yapmazki enesi için :nazar:
9. ayınızda dolmuş allahım dana nice aylar seneler nasip etsin mutlu huzurlu..
not:isteyen istediğini okur istemeyen okumaz lütfen bunlara takılma boşveerr..

biyolog cnm hoşgeldin..
asya artık seni üzmüyormuş maşallah güzele..
9 kilo gitmiş:46: ee daha ne olsun çok güzel bir arınma yaşamışsın gerçekten..
özlemişiz şekerim:21:

zada cnm yemeklerine bayıldım..
tabi mutlu annede güzel tarif vermiş saolsun..
çok cnm ççekti ayol afiyet bal şeker olsun:16:

annezeynep evinize dönmenize çok sevindim.. allah bidaha göstermesin.
tekrar çok geçmiş ollsun cnm:26:

Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit kuralı.!

1 Küçükken daha, çocuğa ne isterse vermeye başla !
Ki, herkesin onun geçimini sağlamakla mükellef olduğuna inansın...
2 Fena sözler söylediğinde gül !
Ki, kendisinin akıllı olduğuna inansın...
3 Ona düşünmeyi, beynini kullanmayı öğretme sakın !
Bırak, onsekizine gelince kendisi karar versin...
4 Yerde bıraktığı her şeyi kaldır:kitaplarını, giysilerini, pabuçlarını...Onun için her şeyi sen yap !

Ki, sorumlulukları hep başkalarına yüklesin...
5 Onun önünde sık sık kavga et !
Ki, bir gün aile parçalanırsa pek de şaşırmasın...
6 Ona istediği kadar harçlık vermekten kaçınma !
Asla kendi parasını kazanmanın
ne demek olduğunu öğrenmesin...
7 Yiyecekmiş, içecekmiş, konformuş, tüm arzularını
yerine getir !
Ki, istediklerini her zaman elde etmeye
Şartlansın...
8 Komşulara, öğretmenlere, polise, vs. karşı
hep onun tarafında ol !
Ki, hepsine karşı ön yargılarla davransın...

selam güzel mayıs anneleri...
güzel melekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım, biz yusuf emremle birlikte tatli fırsat bilip memelekete annemlerin yanına geldik, geldiğimizden beri benim çocuğum değil sanki herşeyiyle annem ve babam ilgileniyo sağolsunlar ama arada özlüyorum oğlumu :9: yalnız oğlumu tek başına uyumaya alıştıramıyorum bir türlü kızlar ya ağlayınca hemen eşim yada yusufa bakmak için yanımızda kalan görümcem veya annem müdahale ediyo bi ara sadece kucakta uyuyodu düşünün benim belimin halini :25: bu sıralar beşiğinde veya bazen ayakta sallanarak uyuyo bu gidişle sallanmadan uyumaya alışamıycak benim yusufum :25: oğlumun iyiliği için bu sene bakıcıya vermedim annem yada görümcem gelip bizde kalıyolar ama ne veimin ne de oğlumun düzeniniş oturtamıyorum öyle olunca bazen çok sıkılıyorum bu duruma ama yapıcak bişey de yok oğlum için katlanmalıyım napiyim neyse sizleri de sıkmayayım bu oılumsuz düşüncelerle herşeye rağmen yavrularımız sağlıklı olsunda başka bişeyin önemi yok tabiki, herkese sevgiler...

bu arada anneme ve görümceme tabi ki minnettarım Allah razı olsun ikisinden de benim sıkıntım tam anlamıyla ben eşim ve oğlumun bi aile gibi olamaması ister istemez kasıyoruz kendimizi ve istediğim düzenide oluşturamıyorum ama onlar olmasa mahfolurdu yavrum iyiliklerini dile getirmemek nankörlük olur içime sinmedi ekleyeyim dedim :40: öpüyorum tüm kuzuları ve sizleri...

siyahlale merhaba canım selam sadece ikimiz varız selam vermek istedim, nasılsın mina nasıl umarım iyidir tatlı prenses...

Bence çok güzel olmuştur ,çünkü arada ben de yapıyorum aynısından.Hatta bir ara beyaz lahana da doğra içine gayet lezzetli oluyor.

Valla guzel oldu cnm, ellerime saglik..borek isinde eh iste digerlerine gore biraz daha iyiyim allahtan:44:
Lahanayida denicem mutlaka sagol veridgin guzel tuyo icin..seni ve Dogayi kocaman optum:54:

Ay kızlar beni de uyku tutmadı korkuyla karışık,çünkü az evvel yan apartmanının altında bulunan gelinlik mağazasını kundaklamışlar.Bir baktım mağaza yanıyor,polisler,itfaiyeler....Polislerden bir kaçı penceremizin hemen altında gezinirken su tabancası ve yerlere dökülmüş benzin buldular.Olay yeri inceleme hala burada.Yangın söndü.Asayiş berkemal yani...Gitti güzelim gelinlikler...

Gecmis olsun cnm, sanki polisiye filimin icine dusmus gibi olmus..allah korusun sizi cok korkutucu ve adrenalini yuksek bir olay..ins bununla kalir ve sadece olan gelinliklere olur ...mala gelsin cana gelmesinde ..eger oluyorsa hic birsey olmasin tabii

Back
X