Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azraece__çok tatlısınız canım maşallah
bende bazen alışveriş yaparken kandimi kaybederim..hep kendimi cimri diye gösteriyorum
ama tam tersiyimdir cebimde asla para kalmaz harcamayı çookk severim..ama şuan ev kredisi ödedigimiz
için biraz daha tutumluyum..bu arada ben çevremdeki arkadaşlara komşulara kıyafet satıyorum
netten alıyorum mesela 20 liraysa ben 25 e satıyorumbeş lira 5 lira derken iyi para topluyorum
hepsinide kızlara harcıyorum..ceren hanıma aldıgım oyuncakların haddi hesabı yokparalarımı bitirdi
benimde hayatım hep çalışmakla geçti aldıgım tüm parayı kıyafete yatıran bir insandım ben
neyse ya nerden nereye geldi konuneler anlatıyorum böyle
nerdeyse annemin kızlık
soyadını açıklayacam ya
tatlıcadı__canım aşı olmuş yakışıklı abimiz..ateşi olmaz canım korkma..ama biz olmadık o aşıdan
kimse aramadı bizi..asıl burda salgın olması lazım bütün heryer suriyeli kaynıyo
kıro tipliler hayatlarında insan görmemişler öküz gibi bakıyolar..çok korkunçlar:18:
ay ne diyoduk hah bence sen diş bugdayını ayrı yap canım ya zaten annen ve 2 teyze diyosun
pek birşey hazırlamana gerek yok ki maksat adet yerini bulsun..kendi aranızda çok güzel olur bence![]()
Bugun sabah 7 den aksam 9 ya kadar disardaydik,iki yere misafirlige gittim
Pogacalarin bir tepsini bir eve diger tepsiye diger eve goturdum..
Eski gunlerdeki gibi hizli bir gun gecirdim valla..
Superdi ama cok yorucu dusunun ancak oturdum ..
Mahir de artik insanlari gorunce aglamiyor alistirdim onu artik :))
Tatlises im sormussun hangi tarif diye ..tarifimiz sevgili sekersizyesilcayin verdigidir..ben biraz degistiriyorum olcusunu ama gayet iyi oluyor ve 4 gune kadar yenebiliyor...yumusacik ve agizda eriyebilen tarza cok lezzetli oluyor
çok komikmiş:))
ben olsam konuşma şöyle olurdu sanırım,
ingiliz__________ben
hello__________selam cigerim:)
how are you______iyiyim cigerim sen nasılsın:))
tanks___________
how are the kids______iyiler,ceren elinden öper,çağlada sana tükürür
what?______________çağla da çok güzel tükürür diyorummm
oh my god_________ne oldu kızzz,niye korktun cigerim:))
ı'm going_________good byee
donkey_______donkey kızı donkey:))
yeter sus artık_______what?
ah siz türkler_______bak nasılda dilin açıldı ama:))))
selamın hellooooo:119::119::119:
bugün cumartesi hu huuuuu
çarşı gezecem yuppiii:119:
sizi çok özleyecem
görüşmek üzere
ühü ühüüü
gidiyorum
gittim
![]()
Iyi günler baby ceren 8 ay 12 günlük bebeğime bamya çorbası içirdim dokunur mu acaba az bişey tadına baktırayım dedim çok sevdi dayanamadım
Tatlicadi ilgin için teşekkür ederm babası sebze yemeklerini pek yemez o yüzden oğlum herşeyden yesin istiyorum
Iyi günler baby ceren 8 ay 12 günlük bebeğime bamya çorbası içirdim dokunur mu acaba az bişey tadına baktırayım dedim çok sevdi dayanamadım
hala gidemedim eşimi bekliyorum![]()
Euheuheu genelde erkekler bayanları bekler
Sizde tam tersi olmuş
Bizde eşim hazırlanır ayakkabısı elinde bekler
Tarık Buğra yı hazırlamasını söylerim ben anca hazırlanırım
Ben şimdi bunları yazdım ama eşinin dışarda olma ihtimalide var gelmesini bekliyo olabilirsin bak o ihtimal yeni aklıma geldi![]()
euheuheuheuuuu
evet eşim dişarda ehuehuehuu
gelsin ben ona yapacagımı bilirim
bak saat kaç oldu
yazık degilmi bana
ayrıca ehueheuehu yazmakta çok zevkliymiş ha
ehueheuheu
gün içinde bebitolarınıza ne sıklıkla ve neler yediriyorsunuz? Şeker ve tuz kullanıyor musunuz? Lütfen cvp verin kızlar
neden bıraktı emmeyi? Yemeklere eşlik derken tatlı tuzlu ne varsa mı? 28 mayıs doğumlu daha dişimiz yok öle köfte falan yemeyiz bizEvt canım bol seninle euheuheuhe laşalım artık euheuheueuh
Birde yavru kedinin puhahaha sı var bak bu da çok zevkli
Olsun canım sizde akşam gezmesi yaparsınız:)
Ben bazen tatlandırmak için çok minicik tuz ekliyorum doktorunada söyledim sorun olmayacağını söyledi..
Sabah 8 gibi kahvaltı,10 civarı meyve,13:00 da 1 köfte biraz yoğurt,16:00 da meyveli yoğurt,19:30 civarı bizimle masada yediğimiz yemeklere eşlik ediyo:) yatmadan önce muhallebi..
Yalnız benim kuzum gündüzleri emmeyi bıraktığı için menümüz kalabalık..emzirdiğim zaman bu şekilde olmuyodu
çok heycanlandımbu soruyu bana sorduguna eminmisin tatlım
ilk defa böyle bir soru alıyorumda
ses deneme bir kiii...
cevap veriyorum,
canım ben daha önce hiç vermedim bilemiycem
umarım yardımcı olabilmişimdir
şaka bi yana,ne olacak ki canım bende yavaştan başladım kurubakliyatlara..ölçüyü kaçırmayalım
bir sorun olacagını sanmıyorum..![]()
gün içinde bebitolarınıza ne sıklıkla ve neler yediriyorsunuz? Şeker ve tuz kullanıyor musunuz? Lütfen cvp verin kızlar
neden bıraktı emmeyi? Yemeklere eşlik derken tatlı tuzlu ne varsa mı? 28 mayıs doğumlu daha dişimiz yok öle köfte falan yemeyiz biz