Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doğum günü konuştunuz konuştunuz aklım hep doğum gununde..heycanı çok fena sardı beni..amcası kızımın karikatürünü yapcak akşam sözünü aldım..bitince gösteririm size inş güzel olur..
birde bunlar nasıl bi türlü karar veremiyorum kendimmi yapsam hazırmı alsam..
Eki Görüntüle 630370 Eki Görüntüle 630371 Eki Görüntüle 630372
begensim begendim begendim
hemen mail atıver sekerim adresi detay goreyim
tac&badi bu tarz istiyorum cunku ozellikle,cocuksu ve sade![]()
cnm geçmiş olsun ne kötü bir gün olmuşş inş bu saatten sonrası güzel gecer..birdaha yaşatmasın rabbım depremi hiç birimize..
çağlayada dikkat et tatlım artık çok hareketlıler ve cok hızlılar..
dişin içinde şimdiden gecmıs olsun cnm sonunda kurtuluyosun cok sukur...
ayy cnm ne diyosun sen yandık desene..inş bizimki düzelir tatlım cok saol..
beykozum çıtırım şekerparem Zeynep Ada çok teşekkür ediyor ve öpüyor seni güzel iltifatın için hayatım..
Ada Naz da çok güzel..benım iş arkadasımın kızının adıda Badenaz hepimiz badiş diyoruz..ne kdr kaldı doğuma şimdiden hayırlı olsun..ne heycan vardır şimdi ablanda..Allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasıp etsın..
Ben geldiiiiiiiiiiiim![]()
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?![]()
cuma günü diş bulgurumuzu yaptık kızlar..
1 haftadır kv lerdeydik. bgn geçtik evimize..
bgn elimde olan resimlerden yüklemeye çalışacağım..
çok güzeldi fakat çok kalabalıktı.
öyleki pasta börek yerine pide yaptırdık
yorucu ama kızıma değerdi..
hepinizi özledim 1 haftalık geçmişi okumak zor olacak ama umarım okurum...
sizde beni özledinizmi bakayım![]()
ömer de hastaneden beri ek gıdasınıalsa bile beni emmeden rahat edemiyorbirey soracağım kızlar ben Tuana ya çorba içiriyorum mesela abir dolu kâse yine de meme emiyor öyle uyuyor yada doyuyor anlamadim yahu:44:
beni de bildi :) beraber avmye gitmeme kararı almıştık 1 ay dayanabildim tuttuğum gibi sürükledim koruparka :)vallaha da bildin kızzz :) dün arkadaşımla buluştuk çay içtim hem de şekersiz :) çünkü yanında bi dilim pastayı hüplettim :)![]()
kızlar zeyno artık mevcut oyuncaklarından sıkıldı, en çok dokun hisset kitaplarını seviyor ama onlarda biryere kadar oyalıyor artık aynı oyuncaklarını görmekten sıkılıyor sanırımm:26: sizin buaralar aldığınız ve kuzunuzun severek oynadığı birkaç oyuncak fikri verseniz çok mutlu olurum![]()
Yazı söyle Zadacan:)gönderdim cnm mail..hediyelikler cok guzel kaçaymış...
Yazı söyle Zadacan:)
Mickey ve Minnie Mouse çifti, en az Beckhamlar ya da Kate Moss ve Jamie Hince kadar ikonik bir çift. Her ikisi de moda dünyasının sevdiği ve ilham aldığı isimler… Zaten daha önce de Hayat Sana Güzel Miki! adlı bir postla durumu güzelce açıklamıştık. Bu kez kendilerinin evlerine konuk oluyoruz. Magazin basınının gözde çifti Mouse Ailesi’nin son favorisi onlara özel tasarlanan mickey + minnie mouse hand wash sabunlarmış. Fiyatı 4.49 Dolar.
Bize tasarlamamışlar almayalım canım![]()
kızlar doğum günü konuştunuz konuştunuz aklım hep doğum gununde..heycanı çok fena sardı beni..amcası kızımın karikatürünü yapcak akşam sözünü aldım..bitince gösteririm size inş güzel olur..
birde bunlar nasıl bi türlü karar veremiyorum kendimmi yapsam hazırmı alsam..
Eki Görüntüle 630370 Eki Görüntüle 630371 Eki Görüntüle 630372
Ben geldiiiiiiiiiiiim![]()
Çok şükür bugünüm beklediğimden iyi geçti kızım da anneannesiyle gayet mutluymuş.
inşallah hep böyle devam eder. Bakalım yine neler kaynattınız?![]()
cnm ilk günün iyi geçmesine ve bestenin anneneyle mutlu olmasına cok sevındım inş. bolede devam eder tatlım..
bambucancım cnm diş buğdayınız hayrlı olsun..merakla bekliyoruz resimleri..
Hosgeldin cnm, cok sevimdim ilk gununun guzel gecmesine, cok sukur atlatmissin..Bestenin anneanneyi sevmeside cok iyi olmus..allah hep gonlune gore versin cnm..Yarim egitim yilin hayirli olsun ins
Azraececiğim gitmemişsin???![]()
!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur
Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim![]()