Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneuzman arkadaşlarım,fikrinize ihtiyacım var yine,
eşime 14şubat için jest yapıp çiçek mi gondereyim aşklı güzel bir notla(kızım ve benden)
yoksa erkek çiçekten anlamaz deyip çiçekli kalpli keklerden mi gondereyim?
not: birkac yıl önce çiçekli çikolatalardan yaş gününde yollamıştım ama futbol topu şeklindeydi.cok begenmisti,iştekilerle afiyetle yemişler:)
Yardımlarınızı bekliyorum şekerler
sol enustteki güllü kekler yada diger resimdeki cicegi dusunuyorum ama karar veremedim:)Eki Görüntüle 630556 Eki Görüntüle 630555
Canim tabiki hassas ince duygusal erkeklerde vardir ama tamamen benim kisisel fikrim erkegin cicekten pek anlamyacagi yonunde,yani bence kesinlikle cicekli kalpli kekler erkege daha cok hitap ediyor.Cicek bayanlarin eline daha bir yakisiyor bence
:119::123:
Eşine anlatsaydın keşke,bilsin o da.Bakarsın azarlar onları!PLANNER canim oyuncak meselesini gundeme getirmen cok iyi oldu benimde birsuredir aklimda yogun bir sekilde bu konu vardi,hem egitici hem eglenceli birseyler istiyorum arada birde olsa soyle dalsa oynamaya ne guzel olur
Size bir oyuncak ile ilgili birsey anlatmak istiyorum,inanilmaz uzuldugum birsey.Iki hafta kadar once kayinvalideme gittik ve birsure sonra Masala oynamasi icin bir oyuncak getirdi( gorumcemin kizinin eski kucukluk oyuncagi) tam Masal yas gurubunun oyuncagi ve cok guzel kizimda bende cok sevdik,dugme seklinde hayvan figurleri var basinca hangi hayvansa o ses cikiyor kenarinda bizlerin aldigi halka gecirme yeri var gecirdikce isiklar yaniyor muzik caliyor,gunesi dogmasi icin elini suruyorsun horoz otuyo...........vb.neyse eve donerken saka yollu dedimki eeee hani oyuncagini vermiyomusun babaannesi kizima,hem boyle guzel oyuncak var neden daha once getirmedin,neyse goturelimde kizim doya doya oynasin.
CEVAP, hayir buraya geldikce oynar,gorumcemde dahil bu cvbi verdiler,dusunun eski oyuncagi bile vemediler torunlarina ki babamiz gurbette sozde onlara emanetiz.Simdi gidip aynisindan bulup alsam meydan okumus olacagim,hakliyken haksiz duruma dusecegim,nekadar uzuldugumu kelimelerle ifade edemem.Ilk defa susmadim evet sakaya vurarak soyledim ama dedimki,aman alin oyuncaginizi oturup kendiniz oynayin ben alirim kizima,babaannen ve halan vemedi kizim ama ben sana aldim al oyna derim dedim![]()
Canım benim sağol.Benim de iki gündür rüyama giriyordu şu bakıcı meselesi.Bu arada senin rüyandan korktum şimdi,ya doğruysa:26:Zaten az çok bildiğim biri temizlikçim.Bugün de temizliğime geldi,çarşambadan itibaren 8-11,5 arası bulunacak.Okulum çok yakın olduğu için ara ara gelip bir kontrol edeceğim.İnşallah gözüm arkada kalmaz(zaten kalır da,hani aklım kalmaz diyecektim)ILKIM,tatlim ilk is gununun iyi gevmesine cok sevindim ama asil bestemize anneannenin bakacak olmasina cildiricasina sevindim,samimiyetime inan canim bu konuda cok hassasim kendi cocugum gibi dua ediyorum bakiciya birakmak zorunda kalan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin,senin gozun arkada kalmicak cok mutluyum,insan annesine bile biraksa kalbinin yarisi evde kaliyor dimi,allah yardimciniz olsun,ben ise baslamak icin kizimin bir yasini doldurmasini bekliyorum,benimde annem bakacak
PINARDA,canim ilkime soyledigim seyler senin icinde gecerli insallah o bayan iyi bakar dogacigima.Dun ruyamda sana yalvariyordum pinarda lutfen gecerli bir sebebi yoksa sakin o bayana guvenip birakma diye artik nekadar etkilendiysem,sabah okudum teli bozukmus,allahim seninde yardimcin olsun canim.Bide dogada benim kizim gibi extra ilgi isteyen istahsiz ugrasmayla beslenen bir bebek umarim gonlune gore olur hersey,simdiden hayirli olsun![]()
Sağol canım,iyiyiz Allaha şükür.Orucun da hayırlı olsun Allah kabul etsin inşallah.Bugün ve yarın evdeyim asıl çarşambadan itibaren başlıyor her şeygüzel mayıs annelerine selam olsun
ben yine oruçluyum neyse ki çok az kaldı ezanın okunmasına
şafak 10 olucak hayırlısıyla
ilkim ve pınarda canlarım gününüz nasıl geçti acaba,inşallah yavrularda sizde iyisinizdir
herkesler iyidir inşallah![]()
Zadacığım benim kız da aynen seninki gibi leğeni görür görmez basardı çığlığı.Sonra birgün onun ilgiyle dinlediği şarkıyı söyledim,söyleye söyleye pepeyi de izlettim aynı zamanda suyu da azar azar döküyordum.Eline sevdiği oyuncağıda verince artık o gün bu gün hiç ses çıkarmıyor gayet memnun,hatta giyinmekten hoşlanmıyor.cnm bizim kuvetimiz yok duşakabin var yanı doldurma gibi bir sansım yok ama kızımla birlikte duşakabine girip suyu hiç açmadan biraz oynayıp senin dediğin gibi önce kendime su dokup sonra ona deniycem cnm inş işe yarar..artık heryolu denicez bakalım çok saol tatlım..burayı cok sevıyorum herkes bırbırı ıcın cozumler arıyor..iyiki varsınız...
Canım bakıcı henüz bakamadı,çarşambaya işbaşı yapacak,bugün geldi temizlik yaptırdım.Sevk almaya kliniğe yarım saatliğine uğradım geldiğimde bakıcının kucağıda sessizce duruyordu Doğa.İnşallah hep böyle olur,alışır.İlkimcim seni aylamışım kusura bakma. İlk iş gununun iyi gecmesine cok sevindim. Kuzunun problem cıkarmamasına da öyle.
Pinarda senin bakıcı da cıkmıs ortaya. Nasıl gecti bugun?
Yahu ben rüyamda boğazımın kesildiğini görüyorum. Koca bi delik acılmış ve kan fışkırıyodu. Nefes alamıyodum be biri beni hasyaneye goturuyodu. Yolda babamı arıyorum ama panik olmasınlar diye ne dicemi bilemiyodum falan. Ama kan görmedim.
eşime 14şubat için jest yapıp çiçek mi gondereyim aşklı güzel bir notla(kızım ve benden)
not: birkac yıl önce çiçekli çikolatalardan yaş gününde yollamıştım ama futbol topu şeklindeydi.cok begenmisti,iştekilerle afiyetle yemişler:)
sol enustteki güllü kekler yada diger resimdeki cicegi dusunuyorum ama karar veremedim:)Eki Görüntüle 630556 Eki Görüntüle 630555
29 dk boyunca yavrumu emzirdim çok mutluyum
Bu gün akşamda emdi:119::124:
kızlar 2. dişimz cıktııı ama cok huysuz cok ne zormuş diş cıkma faslı ama yinede cok güzel 2tane olcaklar![]()
Tatlım,dün bakıcı aradı tel.i bozulmuş(!) ben de mecburen bir şey diyemedim,gene de çağırdım bugün gelecek.Bir deneyeyim bakalım.Bu arada okulda ders programı henüz ayarlanmadığı için çarşambaya kadar gitmeyeceğim.Senin de dediğin gibi zor iş bu işler...Ah şu işler güçler!!!...
günaydın güzell arkadaşlarımmm
haftasonu arasından sonra yinee burdayımmumarım herkes iyidir en önemlisi sağlıkkk
![]()
bizim haftasonumuz harika geçtii, bursada kızıma diş buğdayı yaptık kalabalık ailemizle birlikte:) büyük aileler çok önemli bir şans ve güzellik böyle güzel günlerde biraraya gelince değeri anlaşılıyor, kızım seçimini makastan yana kullandı hayırlısı artıkkk:) makinadan resimleri aktardığımda burayada eklerimm, şimdii geçmişe gideyimdee merakım geçsinnn![]()
cnm bizim kız kendi kendine projektörünün müziğiyle uyuyor çok nadirdir ninni söylediğim.. ama bildiğim ninniler;
1-( meşhur ninnimiz)dandi dandini dastana.. danalar girdi bostana.. kov bostancı danayı.. yemesin kızımın mamalarını...eee eee..eee..eee
2- bahçeye kurdum salıncak.. eline de verdim oyuncak.. uyumadı gitti yumurcak.. uyusunda büyüysün ninni...eee eee eee ee
3- rüzgarlar fısıldar ninni ..gözümde uyku var ninni..yum artık güzel gözlerini ninni..uyusun yavrum ninni..
başkada vardı ama solemeye solemeye unutmusum.
Herkese musmutlu, sımsıcak, huzurla dolu bir hafta dilerim canlarım...
Bugün yine güzel bir enerjim var.Umarım bunu mahvedemezler...
benim cephede de tam 11 kilo vermiş olmanın mutluluğu var ve hamileliğimin 6: ayından itibaren takamadığım yüzüklerimi dün taktım ve oldu.100'lü kilolardan geri geliyorumm.tutmayın beni!!!!!
başlangıç 109,80 gr
şuan 98,80 gr./ay çiftli rakamlara geldim ve yolum çooookk uzunnn...8-9 ay daha...![]()
lillacım emin ol ki herkes seni soruyor kulaklarını çınlattırıyor:)) ama biz Beyzayı çok özledik :)) benimde istanbula gelme ihtimalim vardı seni arıcaktım. oldu ki kayınvalide teröründen kaçmak zorunda olursam davetin vardı onu hatırlatacaktım:)) ece sana için resim yolluyor şimdi ama karşılığını isteriz:))
meleğim yeşilli bir yakışıklı gördüm onunda resmini isteriz:))
pınarda bir türkçe öğretmeni olarak senden geçtiysem afferin bana:))
Seni nüfusuma almammı şekerim,,büyük ve güzel kızım olursunMiraya da bu ablan benim ilk kocamdan derim
,hergün poğaça yaptırım sana kötü anne olarak
Malum ben hiç güzel poğaça yapamıyorum,yaptıklarım daha çok pestile benziyor:26:
kizlar,bugun tablet aldim su an kullaniyorum.yahu yazim kurali denen bir sey yok bunda.bu ne ya,dakikalar suruyor sayfanin acilmasi icin.olxun hem karadayiya bakiyorum hem de size yaziyorum ne haber![]()
![]()
kızlaarrr napıyosunuz bakim :)))
ben ne var ne yok diye bakmaya geldim
yazamasam da bakıyorum arada, takip etmeye çalışıyorum :103:
acaba unutuldummu derken babycerenin mesajını fark ettim :98::98:öpücüklerim babycerene ve tüm mayıs anne&bebelerine :)
beni sorarsanız okul, iş, ev gibi koca bir üçgende köşe kapmaca oynuyorum
bugün temizlik de yaptım, süperwomen hissediyorum kendimi :)))
resimlere de baktımm..
nagihan, planner, meleğim, beykoz, zada, sekersizyesilcay, hejar, cicek, dilekmete, berrum, annezeynep, turuncu, tatlıcadı, siyahlale, ilkim, zilan, biyolog sizler nasılsınız şekerler![]()
meleğim yeşilli bir yakışıklı gördüm onunda resmini isteriz:))