talaycimmm bu habere bayildimm bence aralarinin yakin olmasi super birsey ikisine de yani enerjiyle bakacaksin birden buyuyecekler bazilarimiz aradan 5 6sene gecince rahata alisip 'acaba yapsam mii yapmasam mii' diye tirmalarken sen keyfine bakacaksinnn
Saglikla kucagina al insallah valla cok mutlu oldum!!
Benim reglim de 4hafta gecvikti ama ne bebek var ne regli anlaamdim gitti

simdi seni okuyunca resmen ozendimm!!
KIZLAR ONEMLI SORUUU biz simdi islak bezlerde fln unibaby kullaniyoruz ya paraben fln yok diye
E ates dusurucu dolvende 2cesit paraben ve renklendirici var dun farkettim
Bu konuda alternatif onerisi olan var mi ya da nasilsa hep icmiyor deyiop tolere mi ediyorsunuz???
KOALA serisinden bahsedilmis bize 3 kitabi var ve pek hoslanmiyorum
Kapagi sunger gibi ici de oyledir sanmistim ama sayfalari cok ince
Omeri bilirsiniz cok hircin degil yirtmaz atmz ama istemeden yirtiyor sayfalari cevirirken o kadar yanii
Bir de resimler cok ayirt edici degil karman corman ne bileyim ben pek sevmedim
NET kitaplarinin her sayfasi kalin olan serisini cok seviyoruz ama sanirim ufak ufak daha hikayemsi seylere gecmemiz lazim
Surekli nesne renk sayi say say sıkılmaya basladi ama bi tane hediye hikaye kitabimioz var mesela anlatmaya baslayinca cok hosuna gidiyor ve her gece bize kendisi okuyor artik o kitabi
Farkediyor yani hikayeyle sadece nesne resimleri olan kitaplari
KUCUK VAK VAK serisinin kitaplari baya buyuk ve ince sayfali
Her sayfada 3 4 ordek var baska birsey yok ya da bizim aldigimiz oyledir (uyku zamani) geceyi anlattigi icin karanlik sayfalar ve sadece ordekler var pek ilgisini cekmiyor
KIZLAR son olarak mujde veriyorum Omer 9a kadar saymayi ogrendi!! Eksiksiz sayiyor ona gelince bi acayip sesler cikariyor oyun yapiyor herhalde sonucta dokuz demekten daha kolay
MUTLUcum senin de islerin yogunmus kolayliklar diliyorum bebegim
Baska da okuyamadim ama bunu okuyan herkese bayioliyorumm
Beni merak edip soranlara daha cok bayiliyorum kargosu benden opucuk yolluyorum