duana amin diyorum:)banada öyle bir ev nasip etsin inşallah:)anladım canım anlamazmıyım cok saol canım rabbim cocuklarını aileni tüm sevdiklerini korusun yazdım ilacın adını soruyum doktara alıyım
benim yasadıgım yerde cocuklar hep hasta ve eşimin teyze cocukları sürekli hasta biri okula gidiyor7yasında o gelip kardesine geciriyor bizde bazen ugruyoruz sanırım onlardan yada ablamın oglundan geciyor inan bilmiyorum
sobalı evdeyim ben her buldugumu yakmam cünkü cıkan duman milleti zehirliyor ozellikle kıyafet ve buldukları herseyi atarlarsa
inanın burda bazen öyle bir is oluyorki nefes alamıyoruz birde tam basık yer evlendigimden beri sürekli hastalanıyorum
kira degil kendi evimiz oyuzden bir yerede gidemem rabbim bana temiz havası olan 250m2 havuzlu triplex bir evde saglıklı ailecek mutlu huzurlu helal sekilde istanbulun en güzel yerinde yasamayı nasip eder inş
saka bir tarafa rabbim hepimize nasip eder inş babycerencim tesekkür ederim moralim biraz düzeldi![]()
geçen tvde magazin progmanında seren serengilin evini çekmişlerdi,beykozda oturuyomuş:)aklıma sen geldin dedim acaba bizim beykoz ona yakınmıdır komşumudur:))aman boşver zaten kıcık bir kadın
enes içinde evet doktora bi sor bakalım ilaç için ne diycek,sobanın iside öksürmesine sebep olabilir cnm..
tatlım ben sadece olaya başka açıdan bakta biraz rahatla diye aileni falan yazdım,tabiki kendi hayatıma bakarak kimsenin acısını hafife almıyorum ki çok şükür ailem ilgisizde olsa iyiki varlar diyorum. sadece şunu demek istedim çok şükür torunlarına ilgili insanlarmış,bunu düşün rahatla diye yazdım.yoksa ne haddime...canım teşekkür ederim cevabın için..,,, belki büyütüyorumdur belki de ne çektiğimi bir ben biliyorumdur.. herkes en büyük derdi kendi derdi sanar ya.. ailenin yanında olmaması muhakkak büyük bir acıdır ama kendi hayatımıza bakarak başkalarının acılarını büyüklük sırasına koyarsak ne kadar doğru olur.. ateş düştüğü yeri yakar neticede.. ben kızımın tavırlarında ciddi bir değişiklik görmesem bu kadar üzülür müyüm? naif sevimli uyumlu kızımın ailem ya da başka birileri ile zaman geçirirken hırçın ve ters olması benim doğrularıma göre sorun.. inşallah geçicidir.. zamanla yardım almam gerekirse de her açıdan düşünürüm bu durumu.. allaha şükür ailem yanımda benden daha çok onları seven kıymetlerini bilen kimseler de olamaz.. ama o konu ayrı kızımın gelişimi ayrı.. sevgiler..
tabi yardım alman gerekiyosa almalısın,ne diyim Allah yardımcın olsun...