• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Azraece okurken tutamadim kendimi Allah kimseye yasatmasin evlat acisi bol sabir diliyorum sizlere ins yeniden hayirlisiyla anne olur ablan yasayamadigi tum duygulari yasar

Tarik bugrada gece yine ateslendi:(elimizden bi sey gelmiyo cok uzuluyorum yavruma surekli hasta bebegim 5 ten sonra atesi yukselmedi keyfide yerinde ama benim butun enerjim gitti mutsuzum huzursuzum kimseyi goresim konusasim yok:(caresizlik cok kotu
Yarin sabah icin randevu aldik.medipolde iyi bi cocuk gogus hastaliklari doktoru varmis ins bu doktorun tedavi yontemi ise yarar surekli hastalanmaz yavrum

Geçmiş olsun CNm , gerçekten çok sık hasta oluyor Tarık Buğra .. Rabbim şifa versin inş . Başka bir doktora gösterme fikri çok iyi olmuş umarım iyi bir tedavi önerisinde bulunur doktor ve bu sık hastalanmalar son bulur ..

ne zaman sütten kesmeyi düşünüyosun:26:belkide yemek yememesinin sebebi budur:17:tabikide emzir ben sana kes diyemem ama ben çağlayı sütten kestikten sonra iştahı açıldı:nazar:emerken hiç birşey yemiyodu sinir oluyodum,sofrada bile emziriyodum:51:zaten o yüzden sütten kestim:51:bide şöyle bişey var,iştahı iyiçokşükür ama kilo almıyo:51:çok hareketli bir kızım var:nazar:

2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum...kendimi de hazır hissetmiyorum...aman bu süt konusu geriyor beni...ne güzel aştın bu durumu...bana hiç yapamayacakmışım gibi geliyor....

Valla bende bu yeme problemini çözmüş değilim CNm , bulursam seve seve paylaşmaya hazırım keşke bulabilsem :26:
Dün dışarı çıkmıştık burger king te nugget chicken aldım onu biraz yedi ki aylardır tavuk koymadı ağzına ilk defa dün yedi biraz ..

off ya yeme problemi her şeyi geçti...bazen yemeyecek dediğim şeyleri yiyor benim kızım da keşke hep yese.....sağlıkları yerinde çok şükür...bunla avunalım bizde...

Ablamin ben ona 5 aydir sarilamadim doyamadim birakin goreyim demesine ragmen bebekde morarma oldugu icin hayir dendi sadece ona ait basinin altina koyduklari bir bez parcasi ksldi hatira babasi cuzdanindan canin yani kardesinin mezarinin paftasini yazili kagidi cikarip ona yakin olsun lutfen ayirmayalim deyisimi o kadar aci biseyki bi an fenalastim gittim bi kosede bagira bagira agladim ablam gecen hafta premeture bezler kucuk geliyor 1beden bez alin dediler kari koca uca uca aldik verdik bitiremeden yavrum gitti diye agladi yavrumun tabutuna hastane cikisinin battaniyesini koydular bir dolu esyasi vardi yavrumun giyemedi hicbirini ben cansumu olunceye kadar unutamicam oyle kazidiki kalbime kendini ablam enistem cok kotuler herkes bi daha olur diyorlar ama o kadar zor ki bu nasil atlacaklar bunu bilmiyom Rabbim onlara nolur yardim etsin

allah sabır versin..yar ve yardıncısı olsun rabbim..

azraece Allah cansunun ailesine ve sizlere sabır versin,çok üzüldüm,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,,
bu acı unutulmaz ama inşallah Allah onlara saglıklı bir evlat nasip eder ve biraz olsun acılarının azalmasına sebep olur..
içim ürperdi...

Azraece okurken tutamadim kendimi Allah kimseye yasatmasin evlat acisi bol sabir diliyorum sizlere ins yeniden hayirlisiyla anne olur ablan yasayamadigi tum duygulari yasar

Tarik bugrada gece yine ateslendi:(elimizden bi sey gelmiyo cok uzuluyorum yavruma surekli hasta bebegim 5 ten sonra atesi yukselmedi keyfide yerinde ama benim butun enerjim gitti mutsuzum huzursuzum kimseyi goresim konusasim yok:(caresizlik cok kotu
Yarin sabah icin randevu aldik.medipolde iyi bi cocuk gogus hastaliklari doktoru varmis ins bu doktorun tedavi yontemi ise yarar surekli hastalanmaz yavrum

kıyamam kuzucuga :ssz:canını sıkma canım,inşallah çok iyibir doktora denk gelirsiniz de tarık buğram hemen iyleşir..
geçmiş olsun..

Aksilikler gelince zaten birden hurraaa diye gelir tek tek geldiğine tanık olmadım daha .. Üzüldüm arkadaşınla olan gerginliğe umarım tez vakitler tatlıya bağlanır ..
Ceren in de sakarlığı üstündeymiş ne yapacaksın çoçuk zaman zaman oluyor böyle kazalar ..geçmiş olsun tablet için üzüldüm İnan .
aynen canım,bir dert başladımı arkası kesilmiyo:ssz:
dostum okuyunca çok üzüldüm :ssz: belli ki arkadaşınız sizin tanıdığınız "eski ve yediğiniz içtiğiniz dost" değil artık. sizi dost olarak görseydi "laf sokmak" gibi gerçekten kaba birşey yapmazdı. onun yüzünden cerene vurmanıza, tablete vs ayrıca üzüldüm. yuvanızın dışındakiler için yuvanızın huzurunu bozmayınız derim haddim olmayarak.

insanlar değişebiliyor... kolay kurulmayan dostlukları hoyratça harcayıp, dostlarının da huzurunu bozabiliyor... bir süre o arkadaşınızı düşünmeyip rahatlarsınız belki :26: ay bir de şu elinizdeki sigarayı bırakınız azizim. her cümlede bir sigara yakıyorsunuz, sakız çğneyiniz böyle :51::34:
bakalım çikocum arkadaşımla oturup konuşmadan dostlugumu bozamam,
ayrıca cerene o yüzden vurmadım,tableti düşürüp kırdıgı için vurdum,her zaman diyorum elinde gezdirme şunu diye ama işte olan oldu,söz dinlemedigi için sinirlendim bide alalı 1 ay olunca haliyle onca paraya yazık oldu biraz gerildim,,
Merhaba kızlar...
Azraece ; canım inan çok ama çok üzüldüm..Evlat acısı çok zordur muhakkak..Tek teselli o melek gibi yavruların annelerini almadan cenneti kabul etmeyecekleri..Allah bol bol sabır versin..

Meleğim ; canım benim oğlanda tutturunca ortalığı yıkıyor valla.Bir bakkala gitsem illa ki bir şey istiyor.Gözüme en masum görünen çubuk krakeri alıp verdiğimde ikna olmuyor.İlla böyle renkli paketlerdeki şeylere gözünü dikiyor.Hayır diyince de ortalığı yıkıyor.:ssz:Artık eşimle alışverişe çıkmıyoruz.Listeyi yapıp eşimin eline veriyorum.Yoksa marketten çıkana kadar sinir tepeme çıkıyor :))...Huysuz bunlar huysuzzz

Babyceren ; canım nasıl bir gün geçirmişssin öyle yaaa.Aman tekrarı yaşanmasın ve bir an önce unutulsun diyorum.Umarım arkadaşınla aran en kısa zamanda düzelir...Dediğin gibi dostluklar kolay kurulmuyor ...

:)ne biçim bir gündü sorma turuncu:)evet dostluklar kolay kurulmuyo ama onlardan daha önemlişeylerde var diye artık kafama takmıyorum cnm:)
İmdaaatttttttt ; diye bağırmak istiyorummm.
Kızlar daha seçime 1 ay var ama bu seçim arabaları 1 aydır canımıza okudular valla.Günde 5-10 kere son ses parti müziği ile gezip duruyorlar.Sanki onların böyle gezmeleri seçmenlerin fikrini çok etkileyecekmiş gibi !!!

Vallahi ne memlekette ne bizlerde huzur kalmadı artık. !!!
valla bende imdat diye bagıracam,bizim burdada durum aynı kuzzulkurttt:37:bizim kapıya bile dayanmaya başladılar,,
merhaba bayanlarr ömerden ve eşimden kaçtım size geldimm
geçmişi biraz didikledim yine maceları olaylı günler geçmiş fırsat bulup girebilenlere özeniyorum valla benim işler güçler hala durulmadığından eve geçg eldiğim için tüm zamanımı Ömere'e ayırıyorum

babyceren çocukluk arkadaşınla bozuşmuşsunuz üzüldüm cnm, benimd e var öyle bir vakam ve aylar geçmesine rağmen eşi nedeniyle benimle görüşmüyor, çok zoruma gitti bir maila ttım lohusayken ama bağrıma taş basma moduna geçtim artık, hanımköylü nolcak kendi kaybeder
:19: Umarım siz anlaşıp barışabilirsiniz

mutluannem miram hastalanmış iyileşmiş eşin italyaya gitmiş gelmiş instagramda görüyorum gerçi masal gözlü miramı ve baharın gelişiyle beraber bir daha hiçç hastalanmasınlar diliyorum!

kızlar Ömer tam anlamıyla memekolik bir çocuk oldu
kesmeye karar verip bant yapıştırdığım güb ateşi 40ın üstüne çıkıp 4 gün hasta yatınca kesme işi yalan oldu tabi, aksined aha da bağlandı
şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum ama günümğn yarısı çocuk emzirerek geçiyor ve her yanım ağrıyor kendime ait hiç zamanım kalmadı gördüğü yerde kıstırıyor emmeden bırakmıyor
:26:

demek ömerde memekolik:)ee artık büyüdükçe dahada yapışır sana:)
ben memeden keseli baya oldu çağla bazen hala istiyo:)meme açç diyo açıyorum agzına alıyo ama emmiyo öyle bekliyo:)
sanırım kızım hala unutamamış:26:

Azraece yazacak kelime bulamıyorum...
Rabbim, o küçük meleklerin ailesine Peygamber sabrı versin...
Insallah en yakın zamanda bir bebekleri olur ve bu acıları az da olsa hafifler...

Tatlıcadı geçmiş olsun canım..İnşallah yeni gideceğiniz dr.un tedavisi iyi gelir kuzuma.

herkese meraba:3:
hiç keyfim yok:ssz:belli oluyo dimi:27:çok suratsızım bugün:37:mahkeme duvarı gibiyim:37:çakinin gelini gibiyim:37:
herşey ters gitmeye devam ediyo:31:depresyondayım:31:
çocuklar iyi çok şükür ama sanırım çağla nezle olacak öyle hissdiyorum:51:
dün eşimle çok fena tartıştık:7:kızlarımıda alıp kaçmak istiyorum:27:nereye gidecegimi bilmiyorum:14:
keşke eşim evi terketsede 1 hafta yüzünü görmesem:37:ancak sinirim geçer,,
işte böyle:31:

iyi akşamlar:ssz:moralim çok sinirli:ssz:dünden beridir herşey ters gidiyo:6:2 ters bir düz:6::6::6:
şuraya yazıyımda biraz stres atayım:6:kimse okumasın,özel birşeyler yazacam:27:
dün akşam arkadaşıma gittik,toplamda 3 bayan 5 çocuk:24:daha önce bahsetmiştim bir arkadaşımla aramız kötü diye işte o da var:6:ama biz konuşup barışmıştık:6:dün pek bir mesafeliydi hem bana hem diger arkadaşa:6:normalde hep güleriz sohpet ederiz ama çocuklarında huysuzlugu üstünde diye pek konuşamadık:6:neyse balkona çıktık sigara içiyoz hiç olmadık yere bi laf soktu çok üzüldüm ama bişey demedim:ssz:eve geldim gece yatamadım:ssz:
neyse uyandım dedim içimde kalıp şişecegime bende ona bi cevap vereyim mesaj attım:6:sonra o bir mesaj ben bir mesaj :6:orta yolu bulamadık:17:yine o dargın ben dargın:17:normal bir arkadaşım olsa takmıycam ama o benim çocukluk arkadaşım yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez:31:en kısa zamanda oturupkonuşmassak bu iş uzayacak ve sanırım dostlugumuz bozulacak:31:

Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbat:ssz: Bana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim:ssz: Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...

herkese meraba:3:
hiç keyfim yok:ssz:belli oluyo dimi:27:çok suratsızım bugün:37:mahkeme duvarı gibiyim:37:çakinin gelini gibiyim:37:
herşey ters gitmeye devam ediyo:31:depresyondayım:31:
çocuklar iyi çok şükür ama sanırım çağla nezle olacak öyle hissdiyorum:51:
dün eşimle çok fena tartıştık:7:kızlarımıda alıp kaçmak istiyorum:27:nereye gidecegimi bilmiyorum:14:
keşke eşim evi terketsede 1 hafta yüzünü görmesem:37:ancak sinirim geçer,,
işte böyle:31:

Al beni vur sana:ssz:Cansuya hala içim yanıyor...Rabbim sevdi aldı ama ister istemez sürekli annesini düşünüyorum...
Biz tartışmadık eşimle çünkü tartışamayız,ne dersem diyim haklı o dur,adam avukat tabi:ssz: Kendi kendine yazıyor çiziyor birde bana akıl veriyor
deliriyorum...Sen al kızları bana kaç en iyisi,, burdan beraber başka yere kaçarız ne dersin,kalabalık iyidir kalacağımız yere grup indirimi yaptırırız:ssz:

mutluannem miram hastalanmış iyileşmiş eşin italyaya gitmiş gelmiş instagramda görüyorum gerçi masal gözlü miramı ve baharın gelişiyle beraber bir daha hiçç hastalanmasınlar diliyorum!

kızlar Ömer tam anlamıyla memekolik bir çocuk oldu
kesmeye karar verip bant yapıştırdığım güb ateşi 40ın üstüne çıkıp 4 gün hasta yatınca kesme işi yalan oldu tabi, aksined aha da bağlandı
şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum ama günümğn yarısı çocuk emzirerek geçiyor ve her yanım ağrıyor kendime ait hiç zamanım kalmadı gördüğü yerde kıstırıyor emmeden bırakmıyor
:26:
Canım hoşgeldin amin diyorum bende:nazar:
Evet zor bir süreç her geçen gün daha da bağlanıyorlar memeye...Sana da zor olucak ama şükür ki bu zamana kadar doya doya emzirebildin yavrunu:nazar:
İnşallah emzirmeyi bıraktırdığında rahatça atlatırsınız canım, biliyorsun bize çok zor oldu:ssz:
Tuvalet eğitimine de hazır demekki Ömerim:nazar: Mira da çok sıkıldı bezden ama havaları bekliyorum bende,inşallah kurtulucak bebişlerimiz hayırlısıyla:nazar: Ne çabuk büyüyorlar ya,düne kadar kaç numara bez kullanalım diye konuşuyorduk şimdi ise beze vedaları konuşuyoruz:nazar:

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar sabırsızlıkla yarını bekliyorum inş yeni doktorumuzun tedavisi işe yarar
tarık buğranın keyfi yerinde gece uyumadığı için olucak ki yeniden yatağına geçti ve yattı
az önce elinden tutup dışarı çıkardım hava çok güzel biraz havalansın dedim..balkona çıkardığım zaman ve dışarı çıkardığım zaman burnunu çekip öyle derin nefes alıyo ki sonrasında ahhh diyo evde nefes alamıyo anlaşılan yavrum:31:

bu arada gece nefes almakta zorlandığı için odasının camını biraz aralık yaptım 15 dk kadar açık kaldı o kadar iyi geldiki rahat rahat nefes alıp uyudu
ağzındaki emziği bi çıkarsa çok rahat nefes alıcakta çıkaramıyo değerlisini:)ağzının kenarına sıkıştırıyo yarım ağzıyla nefes alıyo:)

dışarıda çocuklar top oynuyolardı toplarına müdahale etti..sonrasında da 2 çocuk kavga etmeye başladı baktım tarık buğrada izlediği yerden tekmeler atıyo daha fazla izletirmedim kötü örnek olmasınlar diye:)

bir de kedi besledik kuzumla:16:evde uğraşırım bizimle konuşmaz danam kediyi görünce hemen pisi ello (hello) dedi:1:kedide hemen yaklaştı bize tarık buğra öpmek için çok direndi ama biraz uzak tuttum..marketten gerekli malzemeleri aldık ve süt içirdik kedi süt içince tarık buğrada kediden görerek ilk kez pipetle süt içti karnıda toktu:53:eve kedi alasım geldi valla her gün kaşıkla içiriyorum :37:

tarık buğrayı keyifli gördükçe benimde keyfim ve enerjim biraz yerine geldi tabii:21:

mutlum ve beybim şu tersliklerde bi an önce çıksın hayatınızdan

2009 haziran annesi aranıyor. Babyceren buralardamısın?

başka yerde kimseyi bulamadım, cereni de okuyunca burası uygundur dedim, affınıza sığınarak :)

Sadece dün on kere ceza aldı. gördüğüm, bildiğim, okuduğum hiçbişey kar etmiyor, tatlı tatlı anlatıyorum dinlemiyor, ödüllendiriyorum dinlemiyor, cezayla olur mu diyorum yok. bişeye kızacağımı bilirse inadına yapıyor , oldu ya cesaret edemedi kaanı azmettiriyor git şöle şöle yap diye.

Sakin kalmaya çalışıyorum, sonra yapma kızım kardeşinin canını yakma, ordan atlanmaz, bak senden görüp neler yapıyor derken ses seviyesi gittikçe yükseliyor, bi sonraki aşama ceza odası odası. Bu arada izlediğim programda ceza odasıyla 1 haftada en yaramaz çocuklar bile söz dinler hale geliyor, bizde neden işe yaramıyor bu teknik...

Neyse yazdım rahatladım, ama hala çözüm arayışındayım.. bu problemi çözen birileri olmalı, formülü bulmam lazım..

Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbat:ssz: Bana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim:ssz: Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...

hatırlıyorum canım:ssz:senin işte zormuş hem dargınsın hem sürekli görüşmek zorundasın,yapmacıkta davranamıyosun:ssz:
ne desem kelin ilacı olsa misali:)
benim arkadaşın dünden
beri sesi çıkmıyodu az önce zehir zemberek bir mesaj atmış bana:(şok oldum..megerse benim söyledigim herşeyi nasılda tersinden anlayıp bana içlenmiş,,yazdıklarına inanamadımşok geçirdim,,benim aklımın ucundan geçmeyen şeyleri kendince uydurmuş kafasında kurmuş,,
mesela geçen ev hakkında konuşuyoduk dedim ki ''şule evin küçük ama sen zaten alışkınsın'' eski evide daha küçüktü o anlamda dedim hiç kırma gibibidüşüncem yoktu,ama kendi onun evini küçümsedigimi anlamış:ssz:
kızına mont almıştı şimdi indirim var diye bir tane daha alacagını söyledi bende dedim ki evet al zaten daha önce aldıgın çok güzel degildi,hem seneye temiz temiz giyer dedim,,ama yemin ediyorum aklımdan küçümseme,begenmeme geçmedi,,o bunuda kafasında kurmuş:ssz:
bunun gibi birsürü şey yazmışçok canım sıkıldı,,beni şu hayatta en iyi tanıyan o olmalıydı:ssz:ben nasıl böyle şeyler düşünürüm nasıl böyle şeyler ima ederim:ssz:sanki ben saraydamı oturuyorum da kimseyi begenmiycem:ssz:
off varya içten kırılır ya insan işte bende o durumdayım:ssz:
kendi bana laf sokarken beni nasıl kırdı nasıl incitti bide bunları yazdıya sanırım aramızda uçurumlar oldu,,
en son hakkını helal et yazdım yolladım...

Al beni vur sana:ssz:Cansuya hala içim yanıyor...Rabbim sevdi aldı ama ister istemez sürekli annesini düşünüyorum...
Biz tartışmadık eşimle çünkü tartışamayız,ne dersem diyim haklı o dur,adam avukat tabi:ssz: Kendi kendine yazıyor çiziyor birde bana akıl veriyor
deliriyorum...Sen al kızları bana kaç en iyisi,, burdan beraber başka yere kaçarız ne dersin,kalabalık iyidir kalacağımız yere grup indirimi yaptırırız:ssz:

benide al sana vur canım:ssz:ay ne dertliymişiz:))
cansuya benimde içim yandı ki ne yandı:ssz:bende annesini düşünüyorum nasıl zorluklarla o evlada sahip oldu:ssz:ve nasıl kaybetti...
işte böyle şeyler olunca duyunca kendimden nefret ediyorum:ssz:anladın sen:ssz::ssz:
neyse kocalarımıza gelelim:37:
hadi senin koca avukat ya benim kini ne yapmalı:37:avukattan beter:37:dizilerde mahkeme salonu çıkınca pür dikkat izler:53:çok hoşuna gider:51:ikizler burcu bilirsin dil pabuç kadar:)
benim eşimin bir huyu var eger haksızsa susup köşeye çekilmez tam tersi aslan kesilir:51:kendince çıkış yolu buluyo:51:
dün sadece bir soru sordum ama o cevap vermek yerine direk bagırmaya başladı hatta sofradan kalktı yemek bile yemedi:51:çokta fifi:51:
neyse yani cevap verse konu kapansa olmuyomuydu:51:kendisiyle mümkün oldugu kadar konuşmamaya çalışıyorum:19:
grup indirimide süpermiş canım:1:biz hemen geliyoz:10:nereye kaçacaz:32:ay süper olurdu şöyle bir hafta kafa dinlerdik:51:
#kocadırdırınason

2009 haziran annesi aranıyor. Babyceren buralardamısın?

başka yerde kimseyi bulamadım, cereni de okuyunca burası uygundur dedim, affınıza sığınarak :)

Sadece dün on kere ceza aldı. gördüğüm, bildiğim, okuduğum hiçbişey kar etmiyor, tatlı tatlı anlatıyorum dinlemiyor, ödüllendiriyorum dinlemiyor, cezayla olur mu diyorum yok. bişeye kızacağımı bilirse inadına yapıyor , oldu ya cesaret edemedi kaanı azmettiriyor git şöle şöle yap diye.

Sakin kalmaya çalışıyorum, sonra yapma kızım kardeşinin canını yakma, ordan atlanmaz, bak senden görüp neler yapıyor derken ses seviyesi gittikçe yükseliyor, bi sonraki aşama ceza odası odası. Bu arada izlediğim programda ceza odasıyla 1 haftada en yaramaz çocuklar bile söz dinler hale geliyor, bizde neden işe yaramıyor bu teknik...

Neyse yazdım rahatladım, ama hala çözüm arayışındayım.. bu problemi çözen birileri olmalı, formülü bulmam lazım..

burdayım şekerim burdayım:3:geç oldu ama anca gelebildim canım:6::6:
ah canım ben cereni anlatmaya başlasam sabaha kadar yazarım:))
bende bazen oda cezası veriyorum ama malesef cerene işlemiyo çünkü odasına geçip bas bas bagırıyo aglıyo bende aglama sesine gelemiyorum daha da sinirleniyorum:37:o yüzden bu yöntem bizde tutmuyo:ssz:
kardeşine zarar verdiginde en sevdigi şeyden mahrum bırakmayı deniyorum ama bu da sürekli tehdit etmeme neden oluyo :31:
ceren ordan atlarsan pc yasak,ceren çağlaya vurursan bisiklet yasak,ceren kardeşine onu ver yoksa akşam pudink yok bla bla blaaa:36:
bununda sonu yok bu seferde kendi benim istediklerimi şartla yapmaya başlıyo:)ceren kumandayı ver diyorum ''veririm ama sende bana git kalemlerimi getir ''diyo:))salako kalkar kumandayı alırım daha yakın:9:
mesela ceren bilgisayara bakma yasagı almıştır,bana diyoki ''anne pc ye bakacam '' hayır diyorum ''anne o zaman ya bilgisayara bakacam ya bakkala gidip çikolata alacam'':1:yani anlayacagın herşeyi kendine göre çeviriyo cadı:)
söz dinlemiyo,hep bagırmak zorunda kalıyorum:ssz:
bazen bu kız sagırmı diye düşünüyorum:27:ama yok maşallahı var işine gelen herşeyi duyuyo:27:
yani canımsın bu cadılar biraz daha büyümeden rahat etmiycez çünkü bu yaştakilerin çogu böyle:51:çevremdekilerde böyle:51:yine bazı çocuklara göre kızım daha iyi diye şükrediyorum:nazar:
ama 7 yaşında düzeliyolar:)örnekleri var:)

amma dertliymişim yaw:27:arkadaşım,eşim ,ceren hepsini sıraya dizmişim:9:
kaynanamdanda bahsedeyimde tam olsun:27:aslında kadını 2 haftadır görmedim ne yazsam bilemedim şimdi:27:
neyse gece gece kadının kulagını çınlatmıyım:37:o zaten horlamasıyla mahalleyi çınlatıyodur:9:
kızlar uyuyo:6:x mende karşımda oturuyo:51:bunu ona gönderiyorum:120:
tv izliyo:35:
neyse ne yazayım bilemedim öyle kaldım:53:
gelmeyen arkadaşlarım lütfen bi ses verin nerdesiniz:ssz:
özellikle hejar,kujum numaranızda yok:ssz:kujum duyuyosan bi terlik fırlat bize datlum:51:

$1979500_10152289744717249_2053422820_n.webp
eski ne güzeldi dimi:17:çağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık:17:
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur:9:

hatırlıyorum canım:ssz:senin işte zormuş hem dargınsın hem sürekli görüşmek zorundasın,yapmacıkta davranamıyosun:ssz:
ne desem kelin ilacı olsa misali:)
benim arkadaşın dünden
beri sesi çıkmıyodu az önce zehir zemberek bir mesaj atmış bana:(şok oldum..megerse benim söyledigim herşeyi nasılda tersinden anlayıp bana içlenmiş,,yazdıklarına inanamadımşok geçirdim,,benim aklımın ucundan geçmeyen şeyleri kendince uydurmuş kafasında kurmuş,,
mesela geçen ev hakkında konuşuyoduk dedim ki ''şule evin küçük ama sen zaten alışkınsın'' eski evide daha küçüktü o anlamda dedim hiç kırma gibibidüşüncem yoktu,ama kendi onun evini küçümsedigimi anlamış:ssz:
kızına mont almıştı şimdi indirim var diye bir tane daha alacagını söyledi bende dedim ki evet al zaten daha önce aldıgın çok güzel degildi,hem seneye temiz temiz giyer dedim,,ama yemin ediyorum aıklımdan küçümseme,begenmeme geçmedi,,o bunuda kafasında kurmuş:ssz:
bunun gibi birsürü şey yazmışçok canım sıkıldı,,beni şu hayatta en iyi tanıyan o olmalıydı:ssz:ben nasıl böyle şeyler düşünürüm nasıl böyle şeyler ima ederim:ssz:sanki ben saraydamı oturuyorum da kimseyi begenmiycem:ssz:
off varya içten kırılır ya insan işte bende o durumdayım:ssz:
kendi bana laf sokarken beni nasıl kırdı nasıl incitti bide bunları yazdıya sanırım aramızda uçurumlar oldu,,
en son hakkını helal et yazdım yolladım...

Seni bügünlerde çok dertli görüyoruz hayırdır inş diyelim ve herşeyin tatlıya bağlanmasını diliyorum CNm ..

Eki Görüntüle 1007177
eski ne güzeldi dimi:17:çağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık:17:
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur:9:

Evt CNm bunlardan bir tane de babam alıp vermişti hemen elime , daha yeni çıkmıştı bende üniversite okuyordum beni merak eder diye almıştı ama yemezler niye aldığı sonradan çıktı ortaya :)) o zamanlar kimsede yok hatta hocalarda bile yoktu benim tel takoz falan ama sesi her yeri inleten cinstendi . Babam özellikle derste iken arar kızım nasılsın Nerdesin ve derslerin nasıl diye bir cümlede bir nefeste soru bombardımana tutardı :)) ey gidi rahmetli babam alemmiş ;))

Son düzenleme:
Back
X